O kadar mutlu edici bir sezon finali var ki biraz bu diziyi övelim istedim :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@selenw
Yorumlar (11)

İrem
yani herkesin diziyi konusmasi, anlatmasi ile baslamisti tanisma hikayem. Cok baslama taraftari degildim ama basladigim andan itibaren baya sasirdim. Bu kadar samimi bir anlatima sahip olacagini dusunmemistim. Cok begendim, cok!

gülsümswift
4. sezon gelse çok daha mükemmel olurdu.lütfen bunu gören herkes internete yazıp kampanyayı imzalayıp yayabilir mi.umut var hala

xxxbersuxxx
Böyle bir dönemde,vıcık aşk dizilerinin ve konusu olmayan lise dizilerinin yanında Anne with an e çok mükemmel kalıyor. Acayip hoş bir dizi. Çok temiz ve içten. Her türlü yaş grubuyla izlenebilecek ve sevilebilecek bir dizi. Devam etmesini çok isterdim. Günümüzde Riverdale gibi bir çöp 5 sezon bile yaparken böyle güzel bir dizinin devam etmemesi beni çok üzüyor. Boş vaktiniz var ise her gün 1 bölüm izlemenizi tavsiye ederim.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Peanut butter
Kızın yaşadıklarına rağmen hep güler yüzlü olmasına, hayal gücüne, hiç kötülük düşünmemesine imreniyorum. Bana heidi'yi anımsatıyor.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
çala ama swiftie
hiç sıkılmadan tekrar tekrar izleyebilirim çok güzel