Sizce Anne With an E dizisi mi daha güzel yoksa Kitabı mı???? Önce hangisine başlanmalı??
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

dollybird
Yorumlar (6)

@oludenizci
Kitaplar Anne'in evrenini iç dünyasını biraz daha iyi yansıtmış bence. Ve benim görüşüme göre önce yazarın, ilk kalemin, ardından senaristin hikayesini yorumlamak gerekir. Yani kitap.

GrangerHead
bence dizi daha güzel kitap beni baya sıkmıştı + reading slumpa da girdim yani bence dizi özellikle 3.kitabı hiç sevmedim (9 ay sonradan selamlar)

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
Tavsiyem, önce kitabına başla çünkü kitapta ki bazı önemli yerleri diziye aktarmamışlar.

dollybird
Yeşilin Kızı Anne olarak farklı farklı yayınlardan kitapları çıktı. Pek bir şey farkediyor mu ?

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
İçerik aynı fakat her yayınevinin bastığı kitabın illah bir farkı olur. İçeriği değiştirmezler yani bir şey fark etmiyor :)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Drexells
dizisini izledim kitabını okumadım ama her zaman kitabın diziden daha iyi olduğundan tarafımdır. Sonuçta kitapta yazardan sonrakş yorum size ait ama dizide araya senarist giriyor siz sonrasında izliyorsunuz yani (yazar senarist siz) siz senaristin hayal dünyasını izliyorsunuz orada iyi seyirler