-kitap da Anne karekterinin gözleri yeşilken dizide mavi -dizideki Cole karekteri maalesef kitaplarda bulunmuyor -dizide Annenin tekrar yetimhaneye gönderilmesi kitapda yer almıyor ........................................................................................................................................ beğendiyseniz konuyu yükseltirseniz bu dizi hakkında devamını veya diğer dizi filmler içinde aynısını yapabilirim
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

esislemd
Yorumlar (4)

DR.HANNIBAL LECTER
Selam. Daha çok realist biri olduğumdan ben bu dizi sarmaz fazla hayalci çocuksu diye ön yargıyla başladım ama şuan bitirmeme 3-4 bölüm kaldı ve bitirmeye kıyamadığımdan izlemiyorum bitirirsem boşluğa düşücem galiba. Duygusal tarafıma dokunan çok az şey oluyor genelde ve bu dizi çok etkiledi duygusal olarak. Hatta izlerken çok az düşündüğüm çocuk fikrine daha ısındım diyebilirim . İlerde bir çocuğum olursa bu diziyi onunla izlemek isteyebilceğimi düşündüm. Bu yüzden kitabını da okuma isteği var içimde fakat şöyle bir durum var. Eğer diziyi önce izlersem kitabı okurken hayal gücümü dizi etkiliyor tamamen kendim yaratamıyorum. Bu yüzden biraz çekiniyorum kitabı okumaya. Ne tavsiye edersin?

Nigarrrr
kitaplarda hayal ede biliyorsun ve ya net sekilde veriyor karakteri sana.film ve dizi haline gelince o guzelim hikayeden o guzelim kitaptan eser kalmiyor malasef
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Eren'in Avradı
Gerçekten dağlar kadar fark var ben önce kitabı okuyup diziyi bitirdim sanki böyle yapınca daha iyi oluyor