Dizi'yi beğendim. Ama ilk 3-4 bölüm karakter tanıtımı olduğu için çok sıkıcı ve müzikler hiç iyi seçilmemiş, iyi müzikler olsa da çok kötü yerlere yerleştirilmiş. Dizi boyunca sadece "Beautiful boyz" şarkısını beğendim. Sevişme sahneleri biraz kötü olmuş. Kalan herşey iyi. İzlenir bu dizi.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Eyruz Guseinov
3. Seviye
Yorumlar (3)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

annebenecrinleregidiyom
5 yıl önce
karakterler bence hoş yaaa türklerden böyle bir dizi çıkarılması şaşırtıcı ama benim en sevdiğim diziler arasında ilk üçte

⪓3QU1N0X⪔
6 yıl önce
yaklaşık 100 dizi fln izledim şuana kadar ve şunu söyleyebilirm hayatımda izlediğim en kötü dizler arsında ilk 10 a girer.Cogu kişi olumlu konusuyor dizi hakkında ama ne diyaloglar kaliteli ne de oyunculuklar güzel yapmacık garip bir seri.bir tek Mehmet günsör ve Şahmeranın hikayesini anlatan adam güzel oynamış gerisi boş.normal konuların dışına çıkmaya çalışmış bilim kurgu katmayı denemiş ama olmamış...
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@tuby22
ilk sezon gayet sürükleyici heyecanlıydı ikinci sarmadı. bazı kısımlar gereksiz saçma veya uzatılmış