Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-1

en sevdiğiniz müzik türü ve dizi kategorisi

17 yorum · Black Mirror kategorisinde açıldı.
I feel fantastic

I feel fantastic

21. Seviye

Saygıdeğer dizisever vatandaşlarımızın hangi tür müzikleri dinlediklerini ve hangi tür dizileri,filmleri izlemeyi sevdiklerini merak etmekteyim. Aynı zamanda izlenilen dizi türü ile dinlenilen müzik türü arasında herhangi bir bağlantı var mı diye de merak etmekteyim. Aslında bu bir zevk meselesi ve bu konu hakkında bir genelleme yapamayız ama yine de bir gözlem yapabilmek isterim. Mesela ben gizem,fantastik,korku(özellikle bunların güzel harmanlanmış olduğu eserleri) izlemeyi severken müzikte metal,rock dinlemeyi severim. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.

@elifnur18
7 ay önce

Müzik Rock Dizi Gizem Dedektif Polisiye tarzı ama her turden izliyorum mutlaka izlediğim bir sitcom dizisi oluyor tabii ki

BEN.
BEN.
7 ay önce

Müzik pop dizi dram,suç

@darkcreative
1 yıl önce

müzik türü olarak Rock'n Roll dinliyorum dizi türüde psikoloji ve korkuu

Burakred0
Burakred0
1 yıl önce

müzik: alternatif rock Dizi: Sitcom

@tr16
1 yıl önce

Rock müzik dinlerim 🙂 her gün en az bir doz pink floyd kesin istisna olarak bob marleyi'de severim, Bilim kurgu'ya takıkım ama bu kategori'de çok katıyım yapılan bir dizi veya filmin yüksek standartta olmasını ve mantığına uymasını beklerim yoksa izlemem bunun dışında diğer film veya dizi kategorilerin'de mantıksız seyler olmasını çok önemsemem bilim kurgu dışında western , drama , tarih , biografi çok severim ve son olarak kötü bir huyum var fransız filmlerinden tiksiniyorum :)

I feel fantastic
I feel fantastic
1 yıl önce

Ben de Fransız filmlerini pek sevmem İncendies ve Persepolis dışında :)

@ismimnebnim
1 yıl önce

müzik türü olarak Rock'n Roll dinliyorum dizi türüde psikoloji ve korkuu

Levan
Levan
1 yıl önce

Yabancı olarak Rock'n Roll dinliyorum; LedZep, Elder, The Doors, Sleep, Ozzy, Dio, Dead Kennedys, Cream (özellikle live concert'leri ve grupta Eric Clapton varken) Son zamanlarda trash metal ve punk da dinlemeye başladım, o tarafta zevkim pek oturmadı lakin sevmeye başlıyorum gibi. Türkçe'de ise Nekropsi, Apartmanlar, Kurban ve She Past Away gibi yine Rock müzik yaptıkları söylenebilecek grupları dinliyorum. Dizi olarak ise dram izliyorum genelde; BrBa, Better Call Saul, The Bear, The Wire en sevdiklerim arasında.

yztsezai06
yztsezai06
1 yıl önce

müzik: türkü dizi: bilim kurgu

⋆
1 yıl önce

Müzik zevkim kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim genelde hit - pop -slow -rap falan Dizi Film profilimde var zaten üşendim yazmaya

@izliyorum934
1 yıl önce

Kulağıma güzel gelen yabancı&yerli hertürlü müziği seviyorum. Ama film ve dizi olarak yabancı taraftarım bilimkurgu, aksiyon, komedi, gerilim ve dram filmlerini çok severim. marvel evreni,karayıp korsanları, harry potter vb filmleri ççoook seviyorum. dizi olarak daha çok düşündurucu bilimkurgu ve gerilimi seviyorum. Ve nedenini bende bilmediğim sebepten dolayı kore dizisi izlemekten büyük keyif alıyorum🤫

@booookk
1 yıl önce

Karman çorman bir müzik zevkim var. Yabancı pop, türkçe pop dinliyorum. Dizi olarak Doctor Who'yu izliyorum. Ne kadar bana her defasında ölüyomuş gibi fake atıp ağlamama sebep olsalarda seviyorum. Bi türlü bitemedi dizi. Her neyse. Şu aralar anime izlemekteyim. Aslında izlemiyorum şuan, sınava tekrar hazırlandığımdan. Vicdan azabı çekiyorum sonra. Ama izlerken o kadar mutlu ve heyecanlı oluyorum ki... Hayat enerjimi getiriyo resmen. Böyle yerimde kıpır kıpır oluyorum. Japon müzikleri de aynı şekilde. Sanki başka bir dünyadaymış gibi hissediyorum. Herşey normal hiç bir kaygı ve endişe yokmuş gibi oluyo. Ve böyle aşırı mutluluk. Yani size göre içiniz kıpır kıpır olur ama gülümsersiniz fln ya. Ben sesim kısılana kadar bağırıp çağırmak gibi seviniyorum. Şuan anlatırken bile öyleyim. Film olarak marvel serisi favım. Onlar benim bebeklerim. Sadece o da değil. DC evreni de aynı şekilde. İkisi de benim çocuğum. Yani keşke arkadaşlarımda bu tür film-dizi vs. izleselerde konuşabilsek. Her neyse. Kısacası ben her tür film severim ama Oppenheimer ne kadar güzel bir film olsa sıkmıştı. Süresinden dolayı. Çoğu yabancı diziyi izlemiş bulunmaktayım. Hiçbiri arasında seçim yapamam. Hepsi benim bebeklerim.

I feel fantastic
I feel fantastic
1 yıl önce

Ben de şu an animelere ve Japon müziklerine sarmış durumdayım çok iyiler. Bu arada sınavda başarılar umarım sınav istediğin gibi olur :)

KOD ADI PEMBE PANTER
KOD ADI PEMBE PANTER
1 yıl önce

Türk müziği , Türk dizisi

Elisa.
Elisa.
1 yıl önce

Açıklamayı okuyunca gerçekten bir bağlantı olabilir mi diye ben de merak ettim, bu yüzden katkım olsun diye yazmak istiyorum. Dinlediğim müzik türünün yelpazesi biraz geniş, kulağıma hoş gelen müzikleri, dinlediğimde de rahatsız eden bir argo yoksa dinlerim. Ama moduma göre yabancı pop, rock, klasik müzik, enstrümantal müzik dinliyorum. En sevdiğim sanırım klasik ve yabancı pop müzik. Dizi kategorisi olarak da çoğu şeyi izler ve değerlendirmeyi severim ama özel olarak bilim kurgu, gizem, fantastik ve romantik-komedi en sevdiğim ve sık izlemeyi tercih ettiğim türler.

Obscuree
Obscuree
1 yıl önce

Her türden müziği dinleyebilirim, ancak genellikle yabancı dildeki eserlere yönelirim. Özellikle Gangsta's Paradise, Him & I gibi dünya çapında popüler şarkıları tercih ederim. Türkçe müziği ise genellikle dinlemedim ve ilgimi çekmiyor.

Film ve dizi tercihlerim de benzer bir çizgide. Türk yapımlarını pek izlemem, tercihim genellikle yabancı dizilerden ve filmlerden yana olur. Breaking Bad, The Walking Dead, Kara Şövalye gibi dünya çapında popüler yapımları seviyorum. Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Fantastik ve Dram türlerindeki yapımlar benim için öne çıkan tercihler arasında yer alıyor.

MichaelaStark
MichaelaStark
1 yıl önce

eski pop(şuanlık)ve dizi olarakta gerilim ve bilim kurgu

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık