Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

bridgerton dizisi neden tuttu?

4 yorum · Bridgerton kategorisinde açıldı.
@canliox

@canliox

12. Seviye

Evet, genel bir aşk dizisi olmasına rağmen Bridgerton dizisinin neden tuttuğunu hâlâ merak ediyorum. Sebebini tam çıkaramasam da, dekorasyon, oyunculuklar ya da anlattığı hikâye diyorum.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

Ben dizide cinsel sahnelerin çok olmasına bağlıyorum çünkü konusu aşırı abartıldığı kadar mükemmel değil

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

ig de haber çıktı ya şey diye "netflix dizisi bridgerton daki +18 sahneler bazı p0rn0 sitelerine eklendiği için kaldırılmaya çalışıyor" diye ondan millet atladı sanırım

keeping up with the Ayşe
keeping up with the Ayşe
4 yıl önce

bana en başında kalsik türk yaz dizilerinin eskiye uyarlanlmış ve daha vizyonlu hali gibi geldi yani rol yapıolar sonra aşık oluolar fln filan evet güzel dizi hakkını verelim ama abartıldığı kadar da değil bence

@Defne
@Defne
4 yıl önce

Diziyi tamamen izlemedim,ama ufak bir göz gezdirdim.Ben bu kadar çok tutmasının nedenini içinde bulundurduğu fazladan +18 sahneler olduğunu düşünyorum.Çünkü diziyle ilgili ne görsem hep yorumlarda vs. dizide ki cinsellik üzerinden yorumlar yapılmış.Daha sonra pek çok kişide bunları merak edip bir anda izlemeye başlamış.Hatta dizideki o sahnelerden bazıları +18 sitelere dahi düşmüş.Ee haliyle böyle olunca,insan evladıda bu tür şeylere meraklı olunca bir anda izlenme sayısı arttı ve dizi patlayıverdi.Açıkcası ben kendimce böyle düşünüyorum.Bir başkası nasıl düşünür bilemeyeceğim.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık