Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-17

kore dizi/filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

24 yorum · Business Proposal kategorisinde açıldı.
@melisaninmekan0

@melisaninmekan0

18. Seviye

SELAMLARR>3
Kore dizi ve filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
İzliyor musunuz? Eğer izliyorsanız favorileriniz var mı?
Hadi öneri yapalım ve konuşalım...

@minervared
2 yıl önce

kore dizilerini severim öyle aşırı sevdiğim şeyler yok açıkçası o anlık izleyip mutlu olduğum diziler ben daha çok dizilerdeki karakterlerini severim ve diziyi izlerken oyuncusuna dikkat ederim .Filmleri ise benim gözümde farklı ,güzel bir senaryoları oluyor ve akıcılar bence .En çok şaşırdığım oldboydu bence birçok kişinin izlemesi gereken bir film .Birçok kişinin böyle bir intikam filmi izlediğini düşünmüyorum

@turanayovski
2 yıl önce

senaristleri iyi olan yönetmenleri kötü olan filmler yahut dizilerdir

I feel fantastic
I feel fantastic
2 yıl önce

squid game/parasite/oldboy seyrettim ve gayet iyi buldum. Koreliler bu konuda cok iyi

@asenareis
2 yıl önce

önerilerinize açığım 😄😄

@muisariven
2 yıl önce

izledin mi bilmiyorum ama izlemediysen Doom at your service kesinlikle izlemelisin

Obscuree
Obscuree
2 yıl önce

Revenge of Others / Mutlaka izle, çok iyi bir dizi...

@asenareis
2 yıl önce

izlemeye bayılıırııım ama şu son senede bıraktım tekrar başlaycağım

ElCapitan
ElCapitan
2 yıl önce

Kore dizisi severim özellikle güzel bir hikayeye sahipse ama basit yapımlara tahammül edemiyorum.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

bayadır bende kore dizisi izlemiyorum en son vincenzoyu izledim koleksiyonum var ama üşenenler için en sevdiğim kore dizileri goblin, oh my venüs, vincenzo, moon lovers, descandants of the sun, chicago typewrinter, uncontrollaby fond, my love from the star, arthdal chronicles

Tarik & Elmas
Tarik & Elmas
2 yıl önce

Kore dizisi olarak izleyip beğendiğim iki dizi var. 18 Again ve ilk izlediğim Boys Over Flowers. İkisi de okullarda geçiyor ve öğrenci/gençlik temalı.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

hemen hemen herkesin izlediği ilk dizi boys over flowers ksdksd benimde öyle

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Güney Kore film ,dizi seyretmeyi severim ne zamandır seyretmiyorum yenileri / Faith / City Hunter / Personal Taste /Boys Over Flowers veya Boys Before Flowers) 2009 / The King: Eternal Monarch / The Heirs (pek sevmemiştim ama le min ho işte ) The Legend of the Blue Sea / Pachinko / Secret Garden / The Moon That Embraces the Sun / Sarayın İncisi (Dong Yi) / Dae Jang-geum / The Horse Healer / Princess Hours / Prince Hours

Drexells
Drexells
2 yıl önce

Genel olarak ufak çaplı önyargılar olsada izlenince seviliyor aslında en azından bir kerede olsa denenmeli şans verilmeli

Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor
2 yıl önce

Bakınız çoğu kore K-Dramaları filan izledim. İşte ne bileyim Crash Landing On You, The Vincenzo, Love Alarm filan açıkçası hepsinin vasatlığı aynı noktada sürekli k-drama diye gezinen kitle gerçek dizi ve film nedir bilmiyor. Zaten fark ederseniz genellikle izleyen kitle 15-27 yaş arasında olan kitledir. Kore'de bile 35 - 40 arasına kadar izlenirler sonrasında genellikle yabancı dizi ve filmler ağırlıklı olur. Ben demiyorum araştırmalar diyor. Bana göre izlenir fakat aşırı fanatik olmaya gerek yok. Bu arada yeri gelmişken güzel bir kpop şarkısı keşfettim ismi excuse - twlv dinleyiniz

iremkk
iremkk
2 yıl önce

öncelikle love alarm basit bir yapım izlemesende olurdu ben kore yapımını genel olarak beğeniyorum kdrama kpop hayranı değilim ama fazlaca izlediğimi düşünüyorum genel olarak romantik komedi tarzı dizileri çok fazla sevmem ama kore yapımlarının bunu çok güzel yaptığını düşünüyorum izlediğim çoğu dizide saf temiz bir ilişki görüyorum fantastik dizilerinin de genelde bana göre farklı şeyler olduğu için hoşuma gidiyor güzel diziler izlemişsin beğenmeyebilirsin zevk meselesi sadece böyle yaş vs kanıtlama çabasına girmen komiğime gitti

Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor
2 yıl önce

Cevabınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi zevk meselesi sadece konusal olarak bakıldığında eleştiri yapmak istedim. Yaş verme sebebim aslında gerçekleri sunmaktı. Bir ara kanal 7'ydi sanırım oralarda kore saray dizileri olurdu onları seyrederdim bak onlar cidden güzeldi.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

kasjdajs işte onları beğenmen daha garip sdksdk dublajlı halleri komik oluyor neyse olabilir

Daryl..
Daryl..
2 yıl önce

Çok yaratıcılar konuları özgün ve güzel oluyo da bölümleri 1 saat olduğundan benim için biraz sıkıntı uzun bölümleri izleyemiyorum. Bazı dizilerinde sonunu açıkta bırakıyorlar o kötü.Benim izlediklerim ve önerdiklerim;fantastik,suç ve dram :Alice in borderland,Sweet Home,Happiness ,Abyss,The Uncanny Counter,Tomorrow,The Glory,Extracurricular,My Name,#Alive,Space Sweepers,All Of Us Are Dead ve Squid Game.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

Alice in borderland japon yapımı

@exceptpink
2 yıl önce

Çok fazla kore yapımı dizi/film izlemiyorum fakat izlediklerimi de çok beğendim. Dizi; Goblin, Film;Parazit. Yakınlarda izlediğim bir diğer kore dizisi The Glory de gayet güzeldi.

@prometra
2 yıl önce

selam, ben bir kaç tane yapım izlemiş biri olarak söylebilirimki uzun sahneler türk dizileri gibi :d fazla uzatılıyor; diğer yandan müzikte gerçekten harikalar, hem altyapı olsun hem sözler... Özellikle hayattan bahseden şarkılar mükemmel, zaten dinlediğim sanatçılar var(Sohyang favorim).Bunlar dıışında söyleyebilceğim aşk dizilerini veya bir dizide aşk diye yaptırdıkları ne bilim hem klişe hem de saçma geldi bayağı, bir de bir dizide 30 yaşında bir adamın reşit olmayan bir kızdan hoşlandığını koymuşlar ve dizide herkes normalmiş gibi baktı, normal görmeyen çocuk bile sonradan o adama hayranlık duydu😃 analamadım valla garip. Yani genel olarak eksileri artılarından fazla oldu benim için şuanlık. Güzel dizi öneresi olan lütfen eklesin,yanılmak isterim.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

hangi dizileri izleediğini merak ettim

@prometra
2 yıl önce

The world of the married

@prometra
2 yıl önce

The world of the married, Arthdal chronicles, Annarasumanara, en beğendiğim arthdal chronicles oldu

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık