bence çok gizemli ve merak edici bitti yani bazı gizemler var hala çözülmeyi bekleyen
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

elit
Yorumlar (5)

@sirkafuha
ölmez dediğimiz sabrinayı finalde öldürdüler, böyle bir son olmaz olsun.. hayır koruma büyüsü yapsalardı ne biliyim nasıl büyü yapacaklarını ben mi öğreteyim şimdi, ama onu kurtaracak o kadar fazla yol vardı.. hadi son sahnede öldü ama daha sonrasında sabrinanın ruhunu başka birini öldürerek tekrar bedenine geri sokabilirlerdi, sonuçta evet doğa dengesini falan bozuyor diyorlar ama ilk sezonlarda böyle bir şeye giriştiklerini görmüştük.. uzun sözün kısası, sabrina onurlu bir cadı olarak ölmedi ve ben sonunu gerçekten bu kadar saçma beklemiyordum, hele nick ile ilgili hiçbir şey söylemiyorum

iremkk
açıkcası ben her şeyi saçma buldum sadece nickin intihar etmesi beni mutlu etti beraber olabilmek için ksdksdkd
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@filmkasifi
devam etsinn sadece aklima yatmayan sey sabrina nin cehennemden vip üyeliği olup cennete gitmesi devam etmeliii