arkadaşlar...
animelerin bağımlılık yaptığı doğruymuş şandşsndşsnd
bence alta herkes izlediği ve sevdiği animeleri yazsın benim gibi yeni başlayanlara örnek olur. <.3
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
Yorumlar (23)

vi3nn3
Attack on Titan- bu animeyi izlemeyen çok şeyi kaçırıyor. Ya anime dediğiniz böyle olurş İlk bölümden ağlamak tutdu beni. My hero academia-muhteşem,komedik,eğlenceli bi anime. İzleyin bence. Angels of Death-bu sitede yok ama tüm animeleri dafflix-de bula bilirsinizş Yabancı dizinin tam aynısı yani ama anime sitesi. Yuri on ice-güzel bi anime izlemeye değer neden de yok ki. DEATH PARADE-tabii ki de izleyin yani ben bu animeni çok sevdim her kese tavsiye ediyorum.One Piece var bu sitede birisi bana tavsiye etmişdi izledim ve çok beğendim yani. Yani anime izlemye başlamazdan önce nefret edrdim izledikten sonra bağımlısı oldumns jhsd jdhfjv. İYİ SEYİRLER

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
charlotte bitti. gerçekten güzeldi ama o sonlardaki olayları birkaç bölüme sıkıştırmak yerine daha çok gösterselermiş daha keyifli olurmuş.

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
animelerin en sevdiğim yanı kısa olması,, bıktırmadan bitiyor ve eğleniyorum yani

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
one piece yi gördüm ama şimdiye kadar gördüklerimin çoğu çok da uzun değildi bilmiyorum belki de bana öyle denk gelmiştir

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
birazdan charlotte'ye başlicam ama isminin neden ''meyveli puding'' olduğunu sorguluyorum smlcmascşdş yani sadece konusunu okudum ama pek meyveli pudingle alakası yok gibiydi, neyse bitirince yorumumu yazarım

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
meyveli puding değil bir kuyruklu yıldızın ismiymiş ve gayet alakalı, yanlış alarm ĞSXMÖĞSOMXSOIFCNASİOSLİCJDBCDS

@mrscamander
250 anime dizisi ve 340 anime filmi izlemiş bir olarak aklımda kalanları ve hoşuma gidenleri yazacağım... - sword art online (her ne kadar son sezonları bok gibi de olsa ilk sezonlar için kesinlikle izlemeye değer) -hells -dragon quest -trinity seven -kimi no na wa -tenki no ko -kimi nami ni noretara -da yu hai tang -hoshi wo ou kodomo -yoake tsugeru lu no uta -luo xiao hei zhan ji (favorim) -tamako love story -sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarou (favorim) -beatless -satsuriku no tenshi (favorim) -7 seeds -otome game no hametsu flag shika nai akuyaku reijou ni tensei shiteshimatta -darling in the franXX (favorim)
@kakuja
Kardeşim kimi kandırıyorsun 250 anime ve 340 anime filmi izlemiş birisi Sao gibi Darling in the franxx gibi çöpleri sevmez 2-3 anime izleyip otaku diye gezen ergenerden olduğun aşırı belli

@mrscamander
İlk olarak ergen değilim 18 yaşındayım ve ikinci olarak insanın zevklerine karşı böyle karaktersiz laflar edemezsin o çöp dedigin şeyler dünya çapında gerçek anime seven herkesin izlemis oldugu şeyler kimi neyin sevip sevmedigini sana soracak degiliz (:

xxxbersuxxx
Attack on titan, psycho-pass,neon genesis evangelion,bungou stray dogs,banana fish,death note,kimetsu no yaiba,death parade,fullmetal alchemist brotherhood,black lagoon,code geass,black butler,sakasama no patema,yuuoku no moriarty,k project,your name, a silent voice, millenium actress,orange,ergo proxy, i want to eat your pancreas, weathering with you,perfect blue,hxh,jojo's bizarre adventure,parasyte,monster,darker than black,musishi,vinland saga

chifuyu
One Piece,Naruto & Shippuden,Fairy Tail,Shingeki No Kyojin,Tokyo Ghoul,Code Geass,Steins :Gate,Danganronpa,Noragami,Kimetsu No Yaiba,Jujutsu Kaisen,Death Note,Boku No Hero Academia,Kuroshitsuji,Mirai Nikki,Akame Ga Kill,Ansatsu Kyoushitsu,Another,Bungou Stray Dogs,Banana Fish,Sk8 the İnfinity,91 Days,Violet Evergarden,Yuukoku No Moriarty,Kiznaiver,No Game No Life,Shokugeki No Souma,Yarichin,Satsuriko No Tenshi,Ao No Exorcist,Dr.Stone,Kaguya sama,Maid sama,Kamisama Hajimemashita,Shigatsu Wa Kimi No Uso,The Clasroom Of Elite,Jibaku Shounen Hanako kun,Diabolik Lovers,Eden's Zero,Wonder Egg Priority,Fugou Keiji,86,Vivy : Fluorite Eye's Song,Fumetsu No Anata E,Horimiya,Anohana,Yuri On İce. -daha çok var ama şimdilik hatırlayabildiklerim bu kadar-

@alonelygod
Overlord
Sword Art Online
Steins Gate
Tokyo Ghoul
Mahouka Koukou no Rettousei
Quanzhi Gaoshou
Code Geass
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka
Owari no Seraph
Btooom!
Noragami
Akame ga Kill!
Another
Charlotte
Drifters
Zankyou no Terror
Kakegurui
Darker than Black: Kuro no Keiyakusha
Tate no Yuusha no Nariagari
Kuroshitsuji
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou
Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
Deadman Wonderland
Blood Lad
Koutetsujou no Kabaneri
Death Parade
Vinland Saga
Guilty Crown

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
ömrümün sonuna kadar izleyebilecek anime buldum sanırım dşlmxşsldsldnls öneri için sağol :,)

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
sonrasında angels of death (satsuriku no tenshi) izledim. zack favorim çok seviyorum. konusu güzel ama ilk 5 bölümden sonrası falan bana sıkıcı geldi yani. yine de izlenmeye değer kısa zaten.

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
ilk death note izledim aşşşşırııı güzelll spoiler vermeden söyleyeyim izleyen bilir malum olaydan sonra pek sarmadı ama yine de çok güzel
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
xqzeynep
anime izlemeye başlamak istiyorum başlangıç için önerdiğiniz animeler varmı