Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

izlediğiniz en boktan dizi/film

42 yorum · Dekalog kategorisinde açıldı.
ffeyza

ffeyza

15. Seviye

benim ragnarok

Nisanur Muslera
Nisanur Muslera
4 yıl önce

benim de ragnarok 2.sezon ne öyle hiç uğraşılmamış

@tugrulcan
4 yıl önce

merlin ikinci bölüme katlanamadım bile

@delidivane
4 yıl önce

Film=Doğruluk mu Cesaret mi? Dizi=ELİTE

Larim
Larim
4 yıl önce

Dizi=Riverdale Film=Hayallerin Peşinde gerçekten izlediğime bin pişman oldum

ffeyza
ffeyza
4 yıl önce

diziye bende katılıyorum başlı başına bir pişmanlıktı

@isissefer
4 yıl önce

Dizi: Stranger Thing ve Riverdale ve Film:İki Kız Kardeş(bilindik değil) ve Martyrs.

@aslisito
4 yıl önce

game of thrones

Baji'nin saç tokası
Baji'nin saç tokası
4 yıl önce

Sevmediğim dizi yok çünkü konularını okuyorum yorumlara, oylamalara ve beğenilere bakıyorum hoşuma giderse izliyorum ve memnun kalıyorum. :>

ffeyza
ffeyza
4 yıl önce

yanılabiliyoruz bazen.

Sude adım
Sude adım
4 yıl önce

The umbrella academy, Hakan Muhafız, You bu üçlü gerçekten bok gibiydi

Lona
Lona
4 yıl önce

türk dizi ve filmlerinin çoğu bok gibi

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Aynen aşk töre namus üçlemesi dişina çıkamıyoruz

160likcitirchuuya
160likcitirchuuya
4 yıl önce

hercai :i'm here sis

Lona
Lona
4 yıl önce

ragnarok senin tarzına uymamış olabilir, çok kaliteli ve ilgi çekiciydi benim sevdiklerimin arasında

melotte
melotte
4 yıl önce

bence ragnarok izlediğim en iyi dizilerden biriydi. belki sana uymadığı için beğenmemişsindir

@sudekr
4 yıl önce

film olarak da çocuklar sana emanet diye bi türk korku filmi vardı korku demeye bin şahit lazım şeytan olarak yaptıkları yaratık dicem animasyon filmlerinden çıkmış gelmiş gibiydi gülmek istiyorsanız tercih ederim

@sudekr
4 yıl önce

never have ı ever izlediğim en boktan dizi ama sardı yalan söyleemiyim klslslk bir günde bitirdim eleştirilcek çok yönünün olması izlettirdi eleştire eleştire izledim

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
4 yıl önce

sex education ve riverdale (3 sezonun ilk yarısında bırakmalıydım kendime zorla o sezonu bittirttiğim için öz saygım azaldı)

ladygirl
ladygirl
4 yıl önce

aslında sevmediğim için diğil de sonu anlamsız olduğu için ortaları çok güzeldi sonunu aşırı merak etdim sonu hiç TRUTH OR DARE belki sonunun anlamı var ben çıkaramdım

Helen
Helen
4 yıl önce

izlemeyenler için spoiler sonda kız youtube kanalından oyunu tüm dünyaya yaydı ve bu şekilde ölümlerini geciktirmiş oldu

ladygirl
ladygirl
4 yıl önce

Çok anlamsız ilk başta kıza sormuştular arkadaşlarının ölmeyini seçersin yoksa tüm meksikanın mı kızda arkadaşlarımı seçerim demişti tüm insanların ölmesinden iyidir sonrada böyle bişey yaptı

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Daha bu gün izledim ve bi b*k anlamadım platform konu tam manasıyla işlenmemiş ve sonu çok amaçsız ve havada bitmiş

Mete Han Sahin
Mete Han Sahin
4 yıl önce

Love dizisi çok sıkıcı ve gereksizdi

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Recep ivedik serisi birde Türk yapımı korku filmleri (gülmekten korkmayı unutmuşum) bide bildiğiniz sağlam korku filmi var mı🤨😱😱😱

Nigarrrr
Nigarrrr
4 yıl önce

korku filmileri degilde daha cok bilim kurgu .fantastik tarz filmler etkili oluyor/akip gidiyor

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Bende severim ama galiba izlemediğim kalmadı @Nigarda bilim kurgu öner belki izlemediğim denk gelir

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Thor ragnarok mu bence o gayet güzeldi

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Diziyi diyormuşsunuz neden aklıma thor geldi ki

Osman 
Osman 
4 yıl önce

riverdale kesinlikle.hangi kafayla izledim bilmiyorum,boş duvarı izlesem daha iyiydi

@Defne
@Defne
4 yıl önce

Bende Ragnarok ilk çıkacağı zaman o kadar merakla beklemiştim ki anlatamam.Fragmanından yola çıkarak gayet güzel gözüküyordu.Çıktığı zaman direkt ilk bölümünü izlemeye başladım,ama bende resmen hayal kırıklığı yarattı.İzlerken o kadar çok sıkıldım ki,asla kendisine bağlamadı.Hani bir dizi izlerken ilk bölüm ne kadar her ne kadar sıkıcı olsada yine de devamını getirmen için bir şey olur ya.Dizi kendisine çeker devamını getirebilmek için,ilk bölümde bende asla bu olmadı.O yüzden devamınıda izlemedim.Bilmiyorum belki sadece ilk bölümden yola çıkarak yargısız infaz yapıyorumdur,ama işte beni kendisine çekmediği için devamını asla getiremedim.Bunların haricinde dizi olarak; Deadly Class (Ragnarok'ta yaşadığımın aynısını yaşadım),Atiye,Don't Look Deeper,The Order... Film olarak;Araf 2,Recep İvedik serisi,Aşk Tesadüfleri Sever... Aslında başka şeylerde var,ama bu sorularla karşı karşıya kalınca izlediğim bütün dizi/filmler bir anda aklımdan uçuveriyor.

Slim_Shady
Slim_Shady
4 yıl önce

Dizi olarak The Rain ve The End Of The Fucking World. Film olarak Recep İvedik Serisi, Hep Yek Serisi, Taxi 5

Slim_Shady
Slim_Shady
4 yıl önce

Bir de Cadılar Bayramı son film

Whathell
Whathell
4 yıl önce

Bi arkadasim da izlemisti the end if the fucking world u ve yarim birakmisti sanirsam kesinlikle onermiyor

@mkarakas541
4 yıl önce

The Rain için cidden +1

Nigarrrr
Nigarrrr
4 yıl önce

ragnarok fena degildi aslinda

Achlys
Achlys
4 yıl önce

tüm yorumlarda seni görüyorum YETER ARTIK :)

Nigarrrr
Nigarrrr
4 yıl önce

yeter artik :)))))

Yükselbyanik
Yükselbyanik
4 yıl önce

Aynen nereye baksam sen sjjss

@190pie
4 yıl önce

the 100 super natural

@isissefer
4 yıl önce

the 100 için katılıyorum ama supernatural'ı izlemeye başlayacaktım. supernatural'ı neden beğenmedin acaba? çünkü ona göre başlayıp başlamamaya karar vereceğim de. =)

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
4 yıl önce

Girls With Balls ne zaman yapılmış bilmiyorum ama en boktan fşlm oydu netflix in korku fşlmleri listesine bakıyordum gördüm netflix yani izleyem dedim bu ne ya burdan sonrası spoiler ama izlemeyin filmi kafasını kopartıyorlar bi adamın adam kafasız bi şekilde ortalıkta dolanıyor normal mi bu saçma bi film izlemeyin

Shadow moon*
Shadow moon*
4 yıl önce

utopia (2020)

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık