Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-12

tarifsiz acı

6 yorum · Dekalog kategorisinde açıldı.

Bu süreç içinde ne bir dizi ne bir film ne de başka bir şey görmek istemiyorum. Eğer bu yazıdan rahatsız oluyorsanız gidip biraz kanınızı kontrol ettirmenizde yarar var. 18 bin kişinin hesabı bizden çok ağır çıkacak. Vefat eden meleklere rahmet, yaralı olanlara şifa diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Hakkınızı sonuna kadar savunacağız.

iremkk
iremkk
2 yıl önce

her şeyin çok kötü olduğunun eminim hepimiz farkındayız ama ben kaç gündür ağlamaktan helak oldum artık kendimi dizilere yoruyorum yoksa kafayı yicem elimden bir şey gelmiyor o yüzden bence en sağlıklısı kendimizi mutlu hissedeceğimiz şeylere kafa yormak bilmiyorum ben böyle düşünüyorum gerçekten çok zorlu bir süreç Allah herkese sabır versin uzun bir süre atlatamayacağımızdan da eminim en ufak bir sarsıntıya deprem oluyor zannediyorum gerçekten çok zor

Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor
2 yıl önce

Arkadaşlarımla durumları konuşuyoruz, hepimiz aynı karara vardık(belirtmek isterim bir de biz yazılımcılar olarak veri akış trafiğini düzenledik. Enkaz altında olanların verileri geliyordu) hayat devam ediyor, biz acı çeksek bile bir ara artık adreslerden başımız dönmeye başlamıştı her gelen adres ayrı bir acıya sebep oluyordu. Baktık olmuyor sinirden gülmeye başladık o sırada muhabbet açtıkça iyi geldi lütfen yanlış anlaşılmasın tamamen 7 gün sonunda kafayı yememek için yaptığımız bir olaydı anlık gelişti. Ciddi olarak hayat devam ediyor, unutmayız ama sürekli bu acı bize zarar verir hale gelir. Kesinlikle yorumunuza 100 de 100 katılmaktayım. Tekrardan hepimizin başı sağ olsun.

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

kontrole takıldı yükleyecekler mi

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

yusufa yazdığımı yüklemediler çünkü

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
2 yıl önce

Ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerini geride bırakacağız. ALLAH'ın yardımıyla

Gülmek sana yakışıyor
Gülmek sana yakışıyor
2 yıl önce

@admin @berlin @profesör artık hanginiz görüyorsa lütfen konuyu göz ardı etmeyiniz. Cidden çok feci ciğerimiz yandı

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık