Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-3

izleyecek bisey onerin çok sıkıldım

18 yorum · Disenchantment kategorisinde açıldı.
Mertmert

Mertmert

19. Seviye

Drama falan olmasın hayatımız drama zaten

@mrscamander
1 yıl önce

alice in borderland, the queen's gambit kore dizileri izliyorsan alchemy of souls önerebilirim

@ephessus
1 yıl önce

banshee çok etkileyici

@mamican
1 yıl önce

Adı duyulmamış güzel dizilerden

Obscuree
Obscuree
1 yıl önce

The Gentlemen, Son zamanlarda çıktı ve çok başarılı bir dizi. Tek günde bitirdim, o kadar sürükleyici. Tavsiye ediyorum, iyi seyirler!

Drexells
Drexells
1 yıl önce

en büyük drama bizim kanallarda zaten müge anlı, esra erol falan😃

firtinam1985
firtinam1985
1 yıl önce

the castaways 😉

Moridin
Moridin
1 yıl önce

Son zamanlarda başarı yakalamış bir yapım olan "The Bear"ı öneririm, senaryo desen oyunculuk desen var (eğer bu yorumu gördüysen sevgili arkadaşım, hiç düşünmeden başla, pişman olmayacaksın👍)

@ozlemgg
1 yıl önce

Sherlock Lucifer S.H.I.E.L.D Stargate serisi daha bir sürü var macera gizem fantastik bilim kurgu seviyorsan prolimindeki dizilere bakabilirsin 😊

Tuba Sağlık
Tuba Sağlık
2 yıl önce

elementary dizisini öneririm sherloks holmes seviyorsan veya ilgin varsa hiç tereddütsüz izlemelisin

@mamican
2 yıl önce

lie to me adı duyulmamış güzel dizilerden 3 sezon sürüyor konusu polisiye tarzı adam kim yalan söylüyor kim doğru söylüyor onu anlıyor ve katil kötü herşeyi ortaya çıkarıyor ekip güzel

@patrikjane13q
2 yıl önce

suits biraz uzun ama izlenir

nisalio
nisalio
2 yıl önce

outer banks tam yaz dizisi macerali falan

@pelikanEditör
2 yıl önce

Son zamanlarda bakarsak silo ilgi çekici bilim kurguydu. İçinde tutan star wars dizilerini deneyebilirsin. Mandalorian gibi filmlerini ben de izlemedim.

unknownnightcall
unknownnightcall
1 yıl önce

neey editör mü

iremkk
iremkk
2 yıl önce

bu aralar yabancı dizi izleyemiyorum nedense hayatımda ilk kez avrupa yakası izliyorum aşırı beğendim rahat bir dizi kafa yormadan kahvaltı yaparken boş zamanlarda izlemelik kesinlikle izleyin

@evildead
1 yıl önce

Kardeş payı da sana hitap edebilir.

iremkk
iremkk
1 yıl önce

Yok kardeş payı asla beni. Tarzım değil

@darlydixonn
2 yıl önce

sense 8 izle efsanedir. kısaca konusu dünyanın farklı yerlerinde yaşayan sekiz yabancının birbirleriyle olan duyusal iletişimlerini anatıyor izle derim çok iyi.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık