Drama falan olmasın hayatımız drama zaten
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Mertmert
Yorumlar (18)

Obscuree
The Gentlemen, Son zamanlarda çıktı ve çok başarılı bir dizi. Tek günde bitirdim, o kadar sürükleyici. Tavsiye ediyorum, iyi seyirler!

Moridin
Son zamanlarda başarı yakalamış bir yapım olan "The Bear"ı öneririm, senaryo desen oyunculuk desen var (eğer bu yorumu gördüysen sevgili arkadaşım, hiç düşünmeden başla, pişman olmayacaksın)

@ozlemgg
Sherlock Lucifer S.H.I.E.L.D Stargate serisi daha bir sürü var macera gizem fantastik bilim kurgu seviyorsan prolimindeki dizilere bakabilirsin

Tuba Sağlık
elementary dizisini öneririm sherloks holmes seviyorsan veya ilgin varsa hiç tereddütsüz izlemelisin

@mamican
lie to me adı duyulmamış güzel dizilerden 3 sezon sürüyor konusu polisiye tarzı adam kim yalan söylüyor kim doğru söylüyor onu anlıyor ve katil kötü herşeyi ortaya çıkarıyor ekip güzel

@pelikanEditör
Son zamanlarda bakarsak silo ilgi çekici bilim kurguydu. İçinde tutan star wars dizilerini deneyebilirsin. Mandalorian gibi filmlerini ben de izlemedim.

iremkk
bu aralar yabancı dizi izleyemiyorum nedense hayatımda ilk kez avrupa yakası izliyorum aşırı beğendim rahat bir dizi kafa yormadan kahvaltı yaparken boş zamanlarda izlemelik kesinlikle izleyin

@darlydixonn
sense 8 izle efsanedir. kısaca konusu dünyanın farklı yerlerinde yaşayan sekiz yabancının birbirleriyle olan duyusal iletişimlerini anatıyor izle derim çok iyi.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@mrscamander
alice in borderland, the queen's gambit kore dizileri izliyorsan alchemy of souls önerebilirim