Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-28

en iyi doktor sizce kim?

6 yorum · Doctor Who kategorisinde açıldı.
bloody mikaelsons

bloody mikaelsons

30. Seviye

öncelikle bu konuda bir tartışma açılmadığı için çook şaşırdım ve hemen ben açayım o zmn dedim. benim fikrime gelecek olursak bence en iyi doktor Matt Smith'i çok küçük bir farkla geçen David Tennant çünkü David'de ne ararsanız var. o yalnızlık, pişmanlık, biraz babalık, biraz abilik, biraz çocukluk, biraz o ürkütücülük... ne ararsanız var ve David gerçekten mükemmel bir oyuncu bu nedenle çok küçük bir farkla Smith'i geçiyor ama Smith doktorunu da kesinlikle çok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim. o çocuksuluk, o yalnızlık, o heyecan, o gülümseme, o mimikler, Pond'larla kurduğu o güzel aile ilişkisi, hepsini o genç yaşına rağmen çok iyi üstlenmiş bir diğer harika oyuncudur kendisi. :)

@seriecosmos
3 yıl önce

ya bişey sorcama ne zamandir doctor who ya baslamak istiyorum nasil yak tavsiye filan eder misiniz ?

bloody mikaelsons
bloody mikaelsons
1 yıl önce

ben bayyyılırım kendisine kesinlikle de tavsiye ederim sadece çok uzun ama izlenir

@youknowwhoami
3 yıl önce

https😕/www.youtube.com/watch?v=qwoWo4ChYuQ&t=185s sahnenin güzelliğine bakın... oyum capaldi için.

Sena*
Sena*
3 yıl önce

David Tennant, Matt Smith, Peter Capaldi.

Vincent
Vincent
4 yıl önce

Ayrıca bu konuya eksi atan şahıs kendini en yakın çöp kutusuna atabilir.

Vincent
Vincent
4 yıl önce

Diziye Matt ile başladığım ve onun neşeli, çocuksu karizmasıyla bağlandığım için onun yeri bende ayrı, o yüzden favori doktorum o. Fakat Tennant'ın mükemmel oyunculuğu diziye altın çağını yaşattı, bu da bir gerçek. Ve birçok kişi sırf onun için diziyi izlediğinden, gittiğinde diziyi bıraktı. Aynı şey Capaldi geldiğinde de oldu. Matt hayranları Capaldi'ye ön yargılı davrandı. Ben şans verip devam ettim, ilk sezonu pek iyi olmasa da (ki sebebi moffat'tır.) son sezona doğru muhteşem bir doktor oldu. Fakat son doktor... Yine önyargılı olmak istemedim, şans verdim. Ama en sevdiğim, hayatımın her yerine işlemiş dizinin geldiği hali görünce içim acıdı. Bir an önce gitmesini ve gerçek bir Doctor Who izleyeceğimiz günlerin gelmesini diliyorum. Kısacası benim için 11>12=10

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık