11.sezondayken bir an dizi yok oldu yabancıdizi benim fovorim ama spn kaldırmış nedennn
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Assmerann
Yorumlar (27)

İsa Farhadi
Sadece Supernatural değil, kaldırılmış olan o kadar dizi var ki siteden

İsa Farhadi
Listeleme konusunda bu siteyi tercih ediyorum. Ne izledim, nerde kaldım, neleri izleyeceğim diye burda kayıt tutuyorum. Ama izlediklerimin arasından çok şeylerin eksildiğini gördüm.

ÇılgınCivciv
admin @pelikan bence buyuk ihtimal telif yedi

@pelikanEditör
@elaa36, Evet yayın haklarının ülkemizde alınmasıyla bazı diziler kaldırıldı

Ela Aytürk
evet ya geçen haftada izlediim desperate housewifes kalktı yarılamıştım ve dier sitelerdende izlenmiyor ortam yok yani orda buranın yorumları tadından yenmez gerçekten kaç senelik dizi niye kakltı kaç tane yorum vardı o dizide umarım başka diziler kalkmaz birde yorumlarla birlikte geri yüklesinler bizahmet lütfen. yoksa böyle giderse toplu dizibox a falan geçelim çünlkü böyle olmaz ben 6 sınıfta burdan izlemeye başladım iki aya lise bitiyor yani yazdığım yorumlar silinicekse ne anlamı kaldıki

Assmerann
Gerçekten o kadar haklısınki 7 yıldır ve 7 yıldan daha uzun sitede olan dizi neden kaldırıldı her hangi bir açıklamadan yapmıyorlar ben dizibox üye olmamıştım sadece buraya üyeydim artık diziboxsa üye olacağım

@gulcinaltnn
aktif olarak izlememe rağmen çok üzüldüm izlediğim dizilerin bi arada olması gibi takıntım var, yaptığım onlarca da yorum vardı. Artı olarak bu sitede bunları yapmamın sebebi ortamını sevmemdi diğer sitelerde de izlediğim dizileri kaydedip yorum yapabilirim ama bu site nedense huzurlu geliyo bana dizimi geri getirin lüften. Sadece spn de değil bi çok dizi kaldırılmış niye neden yani

@glsrn
Hala devam eden Greys anatomy de kaldırılmış.. bekliyorum bölüm gelmiyor kaç haftadır meğer dizi yok olmuş. Başka yerden izledik mecburen. o diziyle büyüdüm ben ya 21 sezondur takip ediyordum. Supernatural de aynı kaç kere baştan izledim yazık oldu.

@sinemmrn
of gerçekten 1 haftadır ne oldu ya ben de 6. sezondaydım 7. sezona geçtim dizibox'dan izleyerek ama buradaki gibi keyif vermiyor nedense kafayı yiyicem. yani telif yedi diyeceğim ama diğer sitelerde duruyor ve üstünden kaç yıl geçmiş bir zahmet telif melif de yemesin yani. sürekli geri geldi mi diye bakıyorum biri bir şey söylesin cidden

@damons
o kadar kırıldım ki, upuzun yazdığım y.rumlara o kadar içim yandı ki anlatamam. dızinin günlüğünü boIümlerin altında tutmuştum resmen. ayrıca site için de çok büyük bir kayıp bence. bir de öğrendim ki kaldırılan tek dızi spn değilmiş, Elite de kaldırılmış. bunlardan başka dıziler de kaldırılmış mıdır bilmiyorum. ben Elite'i hiç izlemedim ama yine de sitenin birden dızileri kaldırmaya gitmesi bana hiç normal gelmedi

yeşilll
her bölümün altına uzun uzun bölümler yazmıssın her bölümü izledikten sonra senin yorumunu okuyordum :’) umarım geri yüklerler diziyi neden kaldırıldıgını da anlamadım

barneyimsii
çoğu dizi telif haklarından dolayı kaldırılıyor. breaking bad better call sauk gibi dizilerde kalkti ya uzun zaman sonra gelir yada gelmez. başka sitelerden izleyebilirsiniz beklemeyin buraya gelmesini

@saphire1
bende bu yorumu beklıyodum ya gercekten kac gundur girip girip bakıyorum yok asla

yeşilll
bende 11. sezondaydım neden kaldırılmıs biri açıklama yapabilir mi dizim yarım kaldı

Assmerann
bende 11. Sezondaydım 20.bölümdeydim başka sitelerdende izlenmiyor burada yorumlardakilerle konuşabiliyorsun diğerlerinden yok

yeşilll
@Assmerann bende 13. bölümdeyim dizibox dan izlemeye çalısıyorum ama dediğin gibi yorumlarda konusulmuyor yıllar önce baslamıs bir dizi nasıl telif yedi onu da anlamadım umarım geri gelir

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@cerisseee
umarim supernatural bir an once geri gelır bu siteye cok alistim....