Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-32

nasil

7 yorum · Fate: The Winx Saga kategorisinde açıldı.
~Elfnaz~

~Elfnaz~

25. Seviye

Sizce cizgi filmine
benzemelimiydi yoksa farkli olmasi dahamı iyi oldu??

Hüseyin Oruç
Hüseyin Oruç
2 yıl önce

ben çizgi filmini de izlememiştim benim arkadaşım izliyordu bende izledin ve o kadar da kötü olmadığını gördüm.Eğer ki boş vakit varsa kısa sürede izleyip bir kenara koyulabilir

nisalio
nisalio
3 yıl önce

dizi güzel ama çizgi filmini baz alıp da izlememeniz gerekiyor karakterler fln biraz daha benzetilebilirdi belki ama genel olarak iyi bence

.aslı.
.aslı.
4 yıl önce

dizi zaten winx ten ilham alınarak yapılmış,olaylar falan farklı bence daha güzel olmuş böyle gençlere hitap edecek şekilde.Birçok kişi ön yargıdan dolayı izlemedi benim arkadaş çevremden ama ben şahsen beğendim

tunaaa
tunaaa
4 yıl önce

Bence animasyonuna benzememesi daha iyi olmuş. Ayrıca animasyonu daha çok küçük çocuklara hitap ediyordu bu dizisi daha çok gençlere hitap ediyor bence.

iremkk
iremkk
4 yıl önce

açıkcası ben beğendim ama herkes o kadar çok abarttı ki çook güzel bilmem ne dedikleri için benim beklentimi karşılamadı ve biraz amatörce duruyor dizi nedense ama yinede güzeldi

@mec61
4 yıl önce

Değişmeyen tek şey değişme kavramıdır. O yüzden değişiklik iyidir. Çizgi filmle aynı yapılsa işleniş de aynı olurdu ,merak olmazdı. 2. soru için cevabım ; zaten devamı gelecek , Netflix youtube kanalında paylaştı.

~Elfnaz~
~Elfnaz~
4 yıl önce

2. Sezonun gelcegini bilmiyodum sevindim:)

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık