Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-28

dizilerde çalan müzikler kimlere ait?

14 yorum · Fear the Walking Dead kategorisinde açıldı.
@10urgztp

@10urgztp

33. Seviye

Herkesin Genellikle Aradığı ve Merak Ettiği Konu!!!

Fatos.
Fatos.
2 yıl önce

konuyu yeni gördüğüm için şimdi cevap yazabiliyorum. SHAZAM diye bir program var, telefonunuza indiriyorsunuz, bulmak istediğiniz yabancı müziği bu programa dinletiyorsunuz, o da size buluyor (: çok başarılı bir program tavsiye ederim

Apocalypce2
Apocalypce2
2 yıl önce

Merhaba yorumunuzu yanlış anladım kusuruma bakmayın bahsetmek istediğim Film ve Dizi'lerde beğendiğiniz müzkleri daha rahat bulabilirisiniz.

Fatos.
Fatos.
2 yıl önce

nerde bulacağım kısmını anlayamadım ben :/

Apocalypce2
Apocalypce2
2 yıl önce

soundtracki / tunefind aradığını bulabilirisin

Fatos.
Fatos.
2 yıl önce

bakacağım, teşekkür ederimmm (:

Apocalypce2
Apocalypce2
2 yıl önce

Rica Ederim

I feel fantastic
I feel fantastic
2 yıl önce

Tek yapmanız gereken internette dizinin adının yanına "ost" veya "original soundtrack" yazıp aratmak. Örneğin "Breaking Bad ost" veya "Breaking Bad 2. sezon ost". Sonra müziğin kime ait olduğunu göreceksiniz.

Apocalypce2
Apocalypce2
3 yıl önce

istediğiniz dizilerin tüm sezon müzikleri için yardımca olurum sezon sezon veb bölüm bölüm

nisalio
nisalio
3 yıl önce

Arcane/ enemy

mnb
mnb
3 yıl önce

ahh nihayet bu konuyu tek merak eden ben olamazdım teşekkürler

Fatos.
Fatos.
2 yıl önce

SHAZAM diye bir program var, telefonunuza indiriyorsunuz, bulmak istediğiniz yabancı müziği bu programa dinletiyorsunuz, o da size buluyor (:

@10urgztp
3 yıl önce

Moon Knight dizisi 1.sezon 1.bölüm çalan parça : A Man Without Love - Engelbert Humperdinck

@10urgztp
3 yıl önce

From dizisi 1.sezon 5. ve 8. bölümlde çalan parça : Lyle Lovett - if i had a boat

Fatos.
Fatos.
2 yıl önce

SHAZAM diye bir program var, telefonunuza indiriyorsunuz, bulmak istediğiniz yabancı müziği bu programa dinletiyorsunuz, o da size buluyor (:

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık