Friends öyle bir dizi ki 10 sezon 200 den fazla bölüm ve milyarlarca iz-lenme alan sitcomun şahı niteliği taşıyan bir dizi. Dönemin popüler
ABD kültürünü sitcom tarzı yansıtan, anlayabilene baya güzel espiriler barındıran dizidir. Friends izleyenler 2 ye ayrılır; 1- İlk bölümü izleyim HIMYM ile kıyaslayıp beğenmeyenler 2-İlk bölümden mizahları kavrayıp akışına göre gittiğini zaman geçirmelik sıcak bir dizi olduğunu savunur.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Lord Voldemort
Yorumlar (7)

@bunnyball
ilk sezondan 1 2 bölüm izleyip bırakıyorlar sonrada hımym ile karşılaştırıyorlar bence çok iyi dizi ama joey ve rachel olayı gereksizdi ve son 2 veya 3 sezon ama özellikle son bölümler çok zorlamaydı tabi bunda biraz jen inde suçu var çıkmak istediği için hemen alel acele bir son yazıldı diziye bu sonu hak etmiyordu birde son bölüm neden gittilerki son anda neden ross ve rachel barıştı daha erken olmalıydı ve phoebe ve mike çok az anlatıldı hemen evlendiler mike yi çok görmedik bile ve ve ve joey ona noldu ona bir son bile yazılmadı evet sonrasında bir dizi yapıldı onada sonrasını anlatan izlemedim ama söylenene göre oda hakkettiği şekilde yapılmamış çok güzel bir dizi ve en sevdiğim dizi ama keşke bunlar olmasaydı

Lord Voldemort
Bu arada 7. sezondan sonrası sarmıyor

Lord Voldemort
benim kanaatimce böyle. final sezonu güzeldi birde ama 8-9 sezonu pek beğenmedim
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
mnb
abi iyi hoş bende seviyorum hatta 3kere bitirdim. (HIMYM'ımı 6 defa bitirdim o ayrı konu) ama yine de çok seviyorum. neyse benim sorum şu kendi tartışmalarımda da açtım bu konuyu ben. abi neden bazı sezonlarına ulaşamıyorum. tekrar başlamak istiyorum ama yok. yarım yamalak yuklenmıs herhalde
mnb
şimdi herkes ''telif yedi de ondan'' diyecek. tamam okey biliyorum da niye yaaa? nesi var dizinin telif yiyecek