en sevdiğiniz 5 diziyi merak ettim benim ilk beşim kesinlikle
the walking dead
game of thrones
friends
shameless
how ı met your mother
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

iremkk
Yorumlar (60)
@ebenbirkelebek
the vampire diaries, the witcher, john wick, karayip korsanlar, narnia günlükleri
@thesillage
the last of us (oyununu da birden fazla kez izledim ve dizisinin verdiği keyif oyunculuk vs mükemmell), friends (bitmesine 1 sezon falan kaldı üzücü), stranger things (sizi içinize çeken hoş bi havası var), esrarengiz kasaba (çizgidizi diye ciddiye almayan başka bi yerleriyle izlemiştir), the good place (olayların gidişatı şaşırtıcı bi şekilde gelişiyo ve finalindeki verilen dersi hala unutamıyorum)

iremkk
the good place benim içinde aynı öneme sahip güzel bir diziydi. the last of us şuan izliyorum bir tık yavaş ama fena değil. friends fav zaten stranger thingste benim sevdiğim dizilerden bir tanesi esrarengiz kasabayı sadece tvde görmüştüm açıp izleyeceğimi düşünüyorum teşekkürler

@atraksiyon
1. Breaking Bad (benzeri olmayacaktır.)
2. HIMYM (Psikolojimi düzelten, beni gerçekten güldüren tek diziydi.)
3. Dark (Hakkında yorum yapamıyorum, Sürükleyici Ama pü
4. Fringe (bana göre efsanedir)
5. Person Of Interest (Bu diziye şans verin derim)

Mertmert
stranger things,rick and morty,cocuklar duymasin,esrarengiz kasaba,la casa de papel
@vusala2002
1. Hannibal
2. Dahmer
3. Dark
4. Strangers things
5. Money heist
6. Peaky blinders
7. You

@yavuzkrovince
Wolves Valley
Breking Bad
Ozark
Sherlock
Elementary
Better Call Saul
The Witcher
Punisher
Vikings
Prison Break

@lovaaa
friends, teenwolf, la casa de papel, chilling adventures of sabrina, dark, sherlock
@andromega1907
Breaking Bad - Game Of Thrones - How I Met Your Mother - Supernatural - Peaky Blinders

☾☆ HollyDemon
Supernatural / Angel / The Mentalist / Fringe / The Vampire Diaries /The Originals / The Following / Penny Dreadful 2014 / Suits / Grimm / Person of Interest / White Collar / Criminal Minds / Killjoys / Prison Break / Sense8 / Peaky Blinders / Ozark / Dexter / üzgünüm çok var

iremkk
supernaturale çocukken başlamıştım 16 bölüm izleyip bırakmıştım mentalistisinde 10 bölüm izleyip bıraktım aynı zamanda penny dreadfulun 3,4 bölüm izleyip bırakmışım bunları çok eskiden izlediğim için bir daha başlarmıyım bilmiyorum yazdıkların arasından çok azını izlemişim twd,to, sense8,prison break bunlar güzel baya

☾☆ HollyDemon
bence yarım bıraktıklarını tekrar izle çok güzel dizilerdir bayaa :)) bu arada sevdiğim ve yazmadığım diziler var :D

Roxy1N
dexter, vikings, vis a vis, the originals ve breaking bad

@tmlls
hannibal ,mindhunter, 11.22.63, the reherasal,mozart in the jungle, severance,black mirror, what if,sherlock, breaking bad, the walking dead, sherlock, fleabag, criminal minds, lupin , mr robot (birazıcık fazla oldu ama 179 yabancı dizi izleseydin senin de seçmen zor olurdu ok)

iremkk
benimde 130 tane saydığım yabancı dizi var, yarım bıraktıklarımı saymıyorum ok skdksdk niye triplere girmişsin ok skdkskd

@tmlls
Tribe girmemişim ki a sadece neden fazla yazdığımı açıklamışım ve ayrıca ok yazmamla dalga geçmişsin? Emote olarak kullanıyordum alışkanlık olmuş ok

iremkk
ben nerden bileceğim senin alışkanlığını yazım tarzından öyle anladım o zaman sorry

@lenaay
sherlock holmes acayip sarıyordu riverdale ilk bölümler süper sürükleyiciydi queens gambit güzeldiii tek soluk

Drexells
İlk beşi seçmek bile benim için zor ama
person of interest (ilk izlediğim dizidir yeri ayrıdır)
sherlock
blacklist
the sopranos
friends
anlık aklıma gelenleri yazdım çok var ayırt etmek çok çok zor

iremkk
the sopranos bu diziyi ilk kez duyuyorum listen sherlock ve friends hariç farklıymış aklımda bulunduracağım

Drexells
Aslında sopranos duyulan bir dizidir. Hee duymamış olman eksiltmez olaki bakayım dersen ilk 3 bölümü atlatırsan zatrn akacaktır ufak bir anektod diğerleri içinde yorum yaparım olaki merak edersen

iremkk
sanırım gerçekçi olmam gerekirse önerilen dizilerin çoğuna bakmayacağım canım o anda hangisine isterse ona başlayacağım büyük ihtimalle teşekkğr ederim önerilerin için

Drexells
en azından dobra dobra söyledin, yazılanlardan hangisi ilgini çekerse bakarsın artık :)

@exceptpink
İlk 5'i seçmek çok zormuuş ; Hanniball, Supernatural, HIMYIM, Teen Wolf, Dark

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@daisukanbe
better call saul,breaking bad,game of thrones,lost,dexter