Neden bilmiyorum gece gece bunu çok merak ettim.
Benim çoktan aza:
Phoebe - Ross- Chandler - Monica - Rachel- Joey
Biliyorum en az Joey olduğu için birçok insan beni topa tutacaktır. Ama üzülerek söylüyorum benim sıram böyle. Joey beni diğerleri kadar eğlendirmiyor, güldürmüyor. (Özellikle belirteyim ki kendisine herhangi bir kinim, öfkem yok.)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Amy Santiago
Yorumlar (26)

CokBekledim
phoebe- monica- chandler- joey- rachel- ross ahh ross belkide uzakta yaşadığın için dicemde phoebe teorimi çürütüyor:d

Çağatay Dizioğlu
>>>Chandler-Joey-Phoebe-Ross-Monica şeklinde gidiyor Chandler'ın olduğu sahnelerde nedense çok daha ilgili izliyorum ahahah(yemek yeme hızım yavaşlıyor).
Rachel ile yıldızım bi türlü barışmadı...

rav
hepsini seviyorum ama; rachel - joey - chandler - monica - phoebe - ross

Amy Santiago
Friends yorumlarındaki bu Rachel antiliğinden sonra senin ilk sıranda olması çok hoşuma gitti. Yorumun için de teşekkür ederim.

Amy Santiago
İzlemeye devam ederken benim de değişiyordu. Neredeyse ilk 5 sezon Ross hep en sondaydı mesela. Sonrasında yüksele yüksele 2'ye kadar çıktı. Şimdi diziyi bitirdiğim için daha da değişmez.

Cengiz Ersoy
6! = 720 farklı şekilde sıralamam var benim hepsini seviyorum valla sıralamam sürekli değişir
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ionline_
Chandler, Joey, Phoebe, Rachel-Monica, Ross
ionline_
Rachel ve Monica eşit