Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

friends mi? hımym mı?

25 yorum · Friends kategorisinde açıldı.
akmayaneyeliner

akmayaneyeliner

20. Seviye

"Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" sorusu gibi Friends mi? HIMYM mı? klişesi de yıllardır bitmek bilmez. Benim şahsi fikrim açık ara Friends ancak HIMYM fanlarının da nedenlerini merak ediyorum.

@anonimseyirci
5 yıl önce

how i met your mother'ın yapımcıları bile friends'ten etkilenmiş bence. lily ve barney isimleri bile phoebe ve chandler'la ilişkiliydi.

@yusufsahing
5 yıl önce

şuan himym izliyorum çok güzel bitince bir de friends e bakacağım eminim o da çok güzeldir

@jacobperalta
5 yıl önce

Hımym açık ara

@mufettis
5 yıl önce

İkisini de izledim ikisi de çok güzel ama friends çok az önde benim için.

tearsric0chet
tearsric0chet
5 yıl önce

friends

@hayvanciftligi
5 yıl önce

friends

Emel ..
Emel ..
5 yıl önce

himym ye aşığım ama friends de iyii

@devill0
5 yıl önce

FRIENDS♥

Gülse
Gülse
5 yıl önce

Tabiikide Friends👋

@moonlightt1
5 yıl önce

Friends bence

öykü
öykü
6 yıl önce

Şimdi HIMYM,Friends'e göre daha yakın tarihli bir dizi olduğu için ve bir konu üzerinden gittiği için-birde Barney Stinson gerçeği var tabi-daha ilgi çekici geliyor bana ancak Friends'in güzel bir sitcom başlangıcı olduğunu da unutmamak gerek

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

abdulkadir polat
abdulkadir polat
6 yıl önce

bir çok dizi izledim HIMYM dahil; Friends i daha hiç izlemedim; artık başlamanın zamanı geldi ufaktan 🙂

@achilles
6 yıl önce

himym kimmiş friends varken

@saralonde
6 yıl önce

FRIENDS!

Sergen Ozan
Sergen Ozan
7 yıl önce

himym daha yeni olduğu için daha cok sarıyor (friends 2 bölüm izledim sadece, himym 5.sezondayım)

Tarık VAROL
Tarık VAROL
7 yıl önce

Friends efsanedir. HIMYM da çok güzeldir. Ama efsane başkadır

sahra
sahra
7 yıl önce

friends mi izlemeliyim yoksa himym mı yoksa ikisi de izlemeye değer mi?

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
7 yıl önce

Kesinlikle friends'e başlamalısın bence. Friends bir efsanedir ve efsaneden başlamalısın.

lament
lament
6 yıl önce

Himym izle çünkü friends izlersen himymi izleyemezsin xD

@itzahsen
5 yıl önce

@iwats çok haklısın friendsi izledim ve himym izlemek içimden hiç gelmiyor

Resul Ekrem Kaya
Resul Ekrem Kaya
7 yıl önce

Friends ❤️ özellikle Joey <3

@maydaymayday
7 yıl önce

HIMYM

Can Duran
Can Duran
7 yıl önce

Friends 3. sezonundayım HIMYM ilk 3 bölüm izledim sadece. Benim oyum Friends'ten yana.

@alizekahraman
7 yıl önce

himym bitirdim, friendste ise 2. sezonun sonlarındayım. ikisi de gerçekten birbirinden güzel. fakat birinde daha çok yeni olduğum için bu soruda tarafsız davranamayarak şimdilik himym diyorum ama friendsi bitirdikten sonra düşüncemin değişeceği kanısındayım çünkü friendsin sonunun himym gibi olmadığını, seyirciyi tatmin edebildiğini söylüyor tüm arkadaşlarım. Ama yine de iki dizi de birbirinden güzel dediğim gibi, ikisinde de grubun içine öyle çok giriyor, beraber o kadar çok vakit geçiriyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz ki bittikten sonra hayatınızdan çok yakın ve çok sevdiğiniz 5-6 arkadaşınız ayrılmış gibi oluyor.

impulse
impulse
7 yıl önce

Çok kişisel bir soru fakat benim de çorbada tuzum olsun. Benim seçimim "HIMYM". Gerek hikaye, gerek karakterlerin yanı sıra yılların getirdiği bir özellik olarak teknik açıdan da başarılı. Arka planda kullanılan müziklerin çoğunun karakterlerin kendilerinin seslendirmeleri de gayet hoş. Yılların bize yakın olması da insana kendini daha yakın hissettiriyor. Bu yüzden benim kanaatimce "HIMYM" bu karşılaşmayı kazanan taraf. Friends kötü bir dizi değil gayet hoş fakat bu karşılaşmanın kaybedeni. Tekrar belirtiyorum bu benim kişisel düşüncemdir. Öbür yandan Seinfeld'i izlemedim açıkçası o yüzden bir yorum da bulunamayacağım.

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
7 yıl önce

arka plan müziklerinin öyle olduğunu bilmiyordum... vay

Ozan Kurtoğlu
Ozan Kurtoğlu
7 yıl önce

Açık ara Friends. HIMYM diyen 10 insandan 8 i Friends izlememiş oluyor.

akmayaneyeliner
akmayaneyeliner
7 yıl önce

Aynen öyle. Bence Seinfeld vs Friends kapışmasını da friends alır. Seinfeld'ı da izledim. O da güzel ama friends tadını asla vermiyor. Hele ki HIMYM tam çakması

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık