"Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" sorusu gibi Friends mi? HIMYM mı? klişesi de yıllardır bitmek bilmez. Benim şahsi fikrim açık ara Friends ancak HIMYM fanlarının da nedenlerini merak ediyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

akmayaneyeliner
Yorumlar (25)
@yusufsahing
şuan himym izliyorum çok güzel bitince bir de friends e bakacağım eminim o da çok güzeldir

öykü
Şimdi HIMYM,Friends'e göre daha yakın tarihli bir dizi olduğu için ve bir konu üzerinden gittiği için-birde Barney Stinson gerçeği var tabi-daha ilgi çekici geliyor bana ancak Friends'in güzel bir sitcom başlangıcı olduğunu da unutmamak gerek
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

abdulkadir polat
bir çok dizi izledim HIMYM dahil; Friends i daha hiç izlemedim; artık başlamanın zamanı geldi ufaktan

Sergen Ozan
himym daha yeni olduğu için daha cok sarıyor (friends 2 bölüm izledim sadece, himym 5.sezondayım)

sahra
friends mi izlemeliyim yoksa himym mı yoksa ikisi de izlemeye değer mi?

akmayaneyeliner
Kesinlikle friends'e başlamalısın bence. Friends bir efsanedir ve efsaneden başlamalısın.

Can Duran
Friends 3. sezonundayım HIMYM ilk 3 bölüm izledim sadece. Benim oyum Friends'ten yana.
@alizekahraman
himym bitirdim, friendste ise 2. sezonun sonlarındayım. ikisi de gerçekten birbirinden güzel. fakat birinde daha çok yeni olduğum için bu soruda tarafsız davranamayarak şimdilik himym diyorum ama friendsi bitirdikten sonra düşüncemin değişeceği kanısındayım çünkü friendsin sonunun himym gibi olmadığını, seyirciyi tatmin edebildiğini söylüyor tüm arkadaşlarım. Ama yine de iki dizi de birbirinden güzel dediğim gibi, ikisinde de grubun içine öyle çok giriyor, beraber o kadar çok vakit geçiriyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz ki bittikten sonra hayatınızdan çok yakın ve çok sevdiğiniz 5-6 arkadaşınız ayrılmış gibi oluyor.

impulse
Çok kişisel bir soru fakat benim de çorbada tuzum olsun. Benim seçimim "HIMYM". Gerek hikaye, gerek karakterlerin yanı sıra yılların getirdiği bir özellik olarak teknik açıdan da başarılı. Arka planda kullanılan müziklerin çoğunun karakterlerin kendilerinin seslendirmeleri de gayet hoş. Yılların bize yakın olması da insana kendini daha yakın hissettiriyor. Bu yüzden benim kanaatimce "HIMYM" bu karşılaşmayı kazanan taraf. Friends kötü bir dizi değil gayet hoş fakat bu karşılaşmanın kaybedeni. Tekrar belirtiyorum bu benim kişisel düşüncemdir. Öbür yandan Seinfeld'i izlemedim açıkçası o yüzden bir yorum da bulunamayacağım.

Ozan Kurtoğlu
Açık ara Friends. HIMYM diyen 10 insandan 8 i Friends izlememiş oluyor.

akmayaneyeliner
Aynen öyle. Bence Seinfeld vs Friends kapışmasını da friends alır. Seinfeld'ı da izledim. O da güzel ama friends tadını asla vermiyor. Hele ki HIMYM tam çakması
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@anonimseyirci
how i met your mother'ın yapımcıları bile friends'ten etkilenmiş bence. lily ve barney isimleri bile phoebe ve chandler'la ilişkiliydi.