Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

12

friends mi how ı met your mother mı?

65 yorum · Friends kategorisinde açıldı.
Tayyip Yavaş

Tayyip Yavaş

9. Seviye

bence himym

jenorimo
jenorimo
3 yıl önce

Bunun karşılaştırılması yıl, imkan ve kurgusal açıdan bile yanlış olmasına rağmen net bir şekilde "FRİENDS" cevabını verebilirim

m'
m'
3 yıl önce

ikisini de izledim ve seviyorum ama Friends daha iyi kanımca. Şakaları bana daha uygun gibi. Her karakteri sevebiliyorum ve komik buluyorum, ayrıca arkadaşlığı daha iyi yansıttığını düşünüyorum. Himym'de Robin karakterine ısınamıyorum, Lily'ye de aynı şekilde.

@yagmurizledizi
4 yıl önce

net friends bence

By_At
By_At
4 yıl önce

İkisini de izlememiş biri olrak düşüncem şu: HIMYM demesi daha zevkli o yüzden HIMYM

jim halpert
jim halpert
4 yıl önce

the office

@nektarinkafasi
5 yıl önce

ofc himym

azra
azra
5 yıl önce

net friends.... 🤰🏼🤰🏼

Melek Sueda
Melek Sueda
5 yıl önce

Bence ikiside aynı kalitede ama Friends ilk göz ağrısı

ocelahrr
ocelahrr
5 yıl önce

kesinlikle

smellycat
smellycat
5 yıl önce

friends net

@alp0acar
5 yıl önce

bence tabiki friends ❤❤❤

stiles stilinski 61
stiles stilinski 61
5 yıl önce

friends çok uzun be

Melek Sueda
Melek Sueda
5 yıl önce

Arada sadece 1 sezon fark var

stiles stilinski 61
stiles stilinski 61
5 yıl önce

bölüm sayısı fazla mal

ocelahrr
ocelahrr
5 yıl önce

stilinski hakarete değer mi?

.jiminieee.
.jiminieee.
5 yıl önce

Friends tabii ki 😏

@arciere
5 yıl önce

İkisi de güzeldi ama Friends daha samimi geliyor bana

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

İkisinide izlemiş biri olarak söylüyorum ki ve ilk olarak himym izledim,friends bence.

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

bunlar hep tayyibin başının altından çıkıo

@sewallswan
5 yıl önce

friends himymın anası babasıdır..net friends o yuzden

@sipse
5 yıl önce

hımym

Lidia
Lidia
5 yıl önce

Friends der susarım

NEXUX
NEXUX
5 yıl önce

Friends - karşılaştırmak bile yanlış...

nih
nih
5 yıl önce

kesinlikle friends

Itachi ama Hentaici
Itachi ama Hentaici
5 yıl önce

himym izleyenler genellikle -hepsi değil- sitcom olarak sadeve himym izlemiş kişiler, ama ne bi friends eder ya da b99. ama bence en iyisi blue mountain state (kendi düşüncem)

@cileklikaramel
5 yıl önce

himym < friends. net. himymdeki bircok karakterin friendsten arak oldugunu belirtmeyecegim bile.... izleyen herkes 1. siraya friendsi koyar

@seymarogers
5 yıl önce

Himym diyenlerin genelde izlediği tek sitcom himym oluyor. İkisi de kaliteli sitcomlar ama karakterlere baktığımızda how i met your mother'da güldüren tek karakter Barney. Friends'de tüm karakterler Barney gibi bana göre. Bu arada ilk başta himym izledim ve 1 bölüm Friends izleyip himym daha iyi diyordum önceden. İnanın Friends bitiren birisi bu soruya kesinlikle Friends der. Efsane bir sitcom. How i met your mother'da cidden sesli güldüğüm bir sahne hatırlamıyorum ama Friends her zaman güldürüyor. Bütün karakterler aşırı komik. Umarım bu kıyaslama da biter artık çünkü sonuç belli.

imdat ya
imdat ya
5 yıl önce

friends>>>>

zepss
zepss
5 yıl önce

bence kesinlikle friends çünkü gerçektem aşırı iyi. ama hımym yi de seviyoru

Ahmet Selim Tekiz
Ahmet Selim Tekiz
5 yıl önce

benc kesinlikle himym . Çünkü himym karekterleri rolleriyle iç içe iken friends sanki insanların onlara gülmesini bekliyorlarmış gibi br hava katıyor. himymdaki karakterler ( özellikle barney ) diziyi hayatlarının bir parçası haline getirirken friends sadece iş olarak gördüğünü düşünüyorum

edeith
edeith
5 yıl önce

alakası yok bu 6lının bütün hayatı friends ve bu çok bariz

Ahmet Selim Tekiz
Ahmet Selim Tekiz
5 yıl önce

ben bu yorumu yazarken frends in hakkını hiç vermemişim şimdi frends i izliyorum ve şu ana kadar izediğim en iyi sitcom tamamiylle orijinal ve esprileri gerçekten kalitli ... o yüzden eğer karşılaştırma yapacaksanız lütfen ikisinide izeyin frends'in daha iyi olduğunu göreceksiniz

@noralya
5 yıl önce

Önce hımym sonra friends i izledim ikisi de çok iyi sitcom lar ama 1 numaraya kesinlikle friends' i koyarım. Hımym eğlenceliydi ama friends te güldüğüm çok sahne oldu. Böyle sitcom lar istiyorum. Önerileriniz varsa çok iyi olur. (big bang theory, office hariç)

Ahmet Selim Tekiz
Ahmet Selim Tekiz
5 yıl önce

brockly 99 güzel bir sitcom friends ve himym sevdiysen sevebileceğini düşünüyorum

@noralya
5 yıl önce

Aslında onun ilk bölümünü izlemiştim fena değildi ama devam etme isteği gelmedi pek. Teşekkür ederim önerin için

ebra
ebra
5 yıl önce

blue mountain state güzel izle

@noralya
5 yıl önce

@ebra duymamıştım onu hiç bakayım Bi teşekkür ederim

bihterziyagil
bihterziyagil
5 yıl önce

ikisini de sonuna kadar izledim ve friends diyorum. himym nin de birçok şeyi friendsten kopyaladığını üzüntüyle belirtiyorum. ikisini de severim ama friendste bütün karakterlere aşıkken himym de ise sadece barney için izliyordum. burda zaten çoğu kişi ikisini de tamamen izlemeyip hangisini izledilerse onları savunan kişiler. açıkçası ben ikisini de sonuna kadar izleyip himym diyeni görmedim yani neyse saygılar efndm

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

Ben himymın sitcom olduğunu düşünmüyorum şahsen sitcom dediğin friends gibi olur tek işi güldürmektir ama himym öle değildir himym yeri geldimi güldürür yeri geldi mi ağlatır barneyi sevmenin sebebide budur çünkü barney hep güldürür diğer karakterlere kıyasla yani bence hımym ile herhangi bi sitcom karşılaştırılmamalıdır ama bence yani neyse saygılar efenm

bihterziyagil
bihterziyagil
5 yıl önce

askim ne diyon

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

Ne diyom

Tayyip Yavaş
Tayyip Yavaş
5 yıl önce

saygı çerçevesinde tartıştığınız için teşekürler

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

himym en iyi komedi dizisi olucakken son sezonun kısa kesilmesinden dolayı kötü bir etki bıraksada benim için hala en iyi dizi HIMYM friendsçiler ağlayın aw

beasty7
beasty7
5 yıl önce

bence ikisi de karşılaştırırlmaması gereken çok iyi sticomlar.

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

+

lamiş
lamiş
5 yıl önce

friends

mrpeanutbutter
mrpeanutbutter
5 yıl önce

the big bang theory

@friendsforever6
5 yıl önce

kesinlikle friends... sonsuza dek seveceğim ve izleyeceğim tek dizi♡

HANNE
HANNE
5 yıl önce

ya ölümüne FRIENDS neden çünkü dizi bir efsane tamam mı old and legend bir yapım 1994 te yayımlanmaya başlanmış bir diziden bahsediyoruz burada... sit comun tüm prestijlerini kusursuz bir şekilde içinde barındırıyor daha ne olsun.. bak hımym a karşı bir önyargım yok lakın bir nesil himym ı bilmezken friends i biliyordu zaten, ki tr için konuşuyorum himym son yıllarda bu kadar bilinir oldu popüleritesi arttı.. yani iki dizi kıyaslanamaz bence ve onun için kesinlikle FRIENDS FOREVER diyorum, umarım aydınlatıcı olmuştur

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık