diziyi hiç bir yerde görmedim. zamanında muratabigf kanalı bir video atmıştı. Fringe neden dünyanın en iyi dizisidir diye orda görmüştüm yıllar önce bende yine denk geldim ve başladım. Lütfen spoiler vermeyin 2. sezondayım. spoiler vermeden tartışalım. Benim açımdan en güzel dizi oldu. Eskiden breaking bad di ama bu beni biraz daha sardı neyse işte.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Emircan-W.BishopunBirası
Yorumlar (18)
@dddkrd
kesinlikle izlenmesi gereken dizi. ben 4 kez izledim. izleyecek birşey bulamayınca kürkçü dükkanına geliyorum

Whodafuckizdubhead
Biraz eski ondan dolayı olabilir mesela aynı dizi şuan netflix yapımı olarak çıksa çok popüler olurdu bence

@Defne
Diziyi biliyorum hatta izleyeceğim diziler arasında bulunuyor ama daha bir türlü başlayamadım.Bir gün başlayacağm ama o bir gün ne zaman olur bilemiyorum.

Emircan-W.BishopunBirası
bence hemen başlamalısın şu an 3. sezonda olmama rağmen diziye aşık oldum karakterler her zaman yanımda olsun istiyorum ailemden olmuşlar sanki (:

@Defne
Şu an izlediğim diziler var onlar bittikten sonra başlayabilirim ama işte dizi çok uzun o yüzden üşeniyorum da ama yinede izleyeceğim.

Dedektif Olivia Dunham
Fringe cidden yapılmış en iyi dizilerden. Baştan sona hiç sıkmıyor ve aşırı hayalgücü kullanılmış.

Emircan-W.BishopunBirası
ben de 3. sezona geçtim 3. sezon harbi bomba ama duyduğuma göre 3. sezon sıkıcıymış

Melodie
biliyorum ama izlemedim ben daha çok kısa dizileri severim

Emircan-W.BishopunBirası
neden uzun dizi sevmezsin ben de sevmezdim ama eğer dizi seni sararsa günde 4 5 bölüm bile izlersin mesela ben bu diziye başlarken kendi kendime ulan bu çok uzun ben buna başlarsam sonunu getiremem dedim ama şu an 1.5 ay oldu ben 2 hafta hiç bölüm izlememe rağmen 3. sezona geldim 100 bölüm dizi ama asla yarıda bırakmam
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
SAMİ KONAKÇIOĞLU
Fringe gerçekten konusu ve karakteriyle çok güzel bir dizi. Sadece biraz eski aslında 2008 çok da eski bir dizi değil ama bilmiyorum. İlk 4 bölümü izleyip 3 ay ara vermiştim hiç sarmamıştı sonra kaldığım yerden devam ettim ve 1 ay olmadan son sezonuna geldim. Karakterler gerçekten çok samimi ve biri üzüldüğünde veya sevindiğinde onlar kadar etkileniyorsunuz.