Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

neden çoğu insan fringe dizisini bilmiyor

18 yorum · Fringe kategorisinde açıldı.

diziyi hiç bir yerde görmedim. zamanında muratabigf kanalı bir video atmıştı. Fringe neden dünyanın en iyi dizisidir diye orda görmüştüm yıllar önce bende yine denk geldim ve başladım. Lütfen spoiler vermeyin 2. sezondayım. spoiler vermeden tartışalım. Benim açımdan en güzel dizi oldu. Eskiden breaking bad di ama bu beni biraz daha sardı neyse işte.

SAMİ KONAKÇIOĞLU
SAMİ KONAKÇIOĞLU
3 ay önce

Fringe gerçekten konusu ve karakteriyle çok güzel bir dizi. Sadece biraz eski aslında 2008 çok da eski bir dizi değil ama bilmiyorum. İlk 4 bölümü izleyip 3 ay ara vermiştim hiç sarmamıştı sonra kaldığım yerden devam ettim ve 1 ay olmadan son sezonuna geldim. Karakterler gerçekten çok samimi ve biri üzüldüğünde veya sevindiğinde onlar kadar etkileniyorsunuz.

@dddkrd
6 ay önce

kesinlikle izlenmesi gereken dizi. ben 4 kez izledim. izleyecek birşey bulamayınca kürkçü dükkanına geliyorum

The Enes
The Enes
4 yıl önce

aga bende muratabigf den görmuştum adam fringe in bedava reklamını yapıyo

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
4 yıl önce

Biraz eski ondan dolayı olabilir mesela aynı dizi şuan netflix yapımı olarak çıksa çok popüler olurdu bence

@Defne
@Defne
5 yıl önce

Diziyi biliyorum hatta izleyeceğim diziler arasında bulunuyor ama daha bir türlü başlayamadım.Bir gün başlayacağm ama o bir gün ne zaman olur bilemiyorum.

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

bence hemen başlamalısın şu an 3. sezonda olmama rağmen diziye aşık oldum karakterler her zaman yanımda olsun istiyorum ailemden olmuşlar sanki (:

@Defne
@Defne
5 yıl önce

Şu an izlediğim diziler var onlar bittikten sonra başlayabilirim ama işte dizi çok uzun o yüzden üşeniyorum da ama yinede izleyeceğim.

Hilmi Güngör
Hilmi Güngör
3 yıl önce

ah ben neden hata yapmışım . neden erken izlememişim diyeceksin

bilemedim ki
bilemedim ki
5 yıl önce

bende hiç duymadım ama bu yazdıklarından dolayı merak ettim bakacağım 👍🏼

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

bence de izlemelisin abartmıyorum gerçekten çok güzel

Dedektif Olivia Dunham
Dedektif Olivia Dunham
5 yıl önce

Fringe cidden yapılmış en iyi dizilerden. Baştan sona hiç sıkmıyor ve aşırı hayalgücü kullanılmış.

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

aynen bazı bölümleri anlamak için cidden kafa yormak gerekiyor

Dedektif Olivia Dunham
Dedektif Olivia Dunham
5 yıl önce

muazzam ya biraz daha unutayım tekrar izlicem

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

ben de 3. sezona geçtim 3. sezon harbi bomba ama duyduğuma göre 3. sezon sıkıcıymış

Melodie
Melodie
5 yıl önce

biliyorum ama izlemedim ben daha çok kısa dizileri severim

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

bence izlemelisin efsane bir dizi

Melodie
Melodie
5 yıl önce

ben izleyemem uzun diziler

Emircan-W.BishopunBirası
Emircan-W.BishopunBirası
5 yıl önce

neden uzun dizi sevmezsin ben de sevmezdim ama eğer dizi seni sararsa günde 4 5 bölüm bile izlersin mesela ben bu diziye başlarken kendi kendime ulan bu çok uzun ben buna başlarsam sonunu getiremem dedim ama şu an 1.5 ay oldu ben 2 hafta hiç bölüm izlememe rağmen 3. sezona geldim 100 bölüm dizi ama asla yarıda bırakmam

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık