İzleyip de hayal kırıklığı olduğunu düşündüğünüz yada sadece savunulduğu kadar iyi olmadığını düşündüğünüz dizi - fimleri bu konunun altına yazın.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Emircann
Yorumlar (66)
@yarenily
elite ve lcdp kesinlikle özellikle elite i izlerken çok sıkıldığım yerler oldu sadece 3. sezonun sonunu güzel bulmuştum

emrismerlin
tamam şimdi beni d0vmeyin ama Teen Wolf ve Stranger Things....tamam izledik, eğlendik okey de niye t@ptınız bu kadar yaa...

Larim
-Vis a Vis- Konusuna bir lafım yok ama bölüm süreleri ... İzlerken en bunaldığım şey olabilir. Belki bir şans daha veririm.

Larim
Kesinlikle Riverdale. Belki bu kadar uzatmasalar daha iyi olurdu ama cidden zaman kaybıydı bana göre

emrismerlin
başladığım dizileri yarıda bırakamama gibi bir huyum var ama Riverdale sayesinde kurtuldum sayılır... her dizinin başyapıt olmasına gerek yok vakit geçsin diye izlenen yapımlar da olur diyen bana Riverdale'ın iyyiicee b0konu çıkartması ş0kuu.. ben çok kalite de değilimdir açıkçası eğlendiriyorsa sorun yok kafasındayım.. o yüzden riverdale 2 sezondan sonra bitirmeliydi diyenleri hiç anlamazdım... şimdi bakıyorum da harbiden nassıll vakit kaybıymış awk yaa hiçbir şey katmadıı....

Larim
Kesinlikle olucaksa 2 sezon olsaydı. Hadi biraz daha uzat 3 ama 5 sezon ne ya. Ben de bir diziyi yarıda bırakmayı sevmem. Bu yüzden Riverdale'i olacağından fazla izledim. Keşke daha önce bıraksaydım. Birde devam ediyor galiba hâlâ

Blaine Aura
elite gençlik konulu dizileri severim ama bir türlü sarmadı 1 sezon izleyebildim

jensen ackles
teen wolf kesinlikle ondan daha iyi diziler var ama diziyi göğe kadar çıkardılar

vi3nn3
Elite abartılmış bence yani sıradan dizi hele 4cü sezonu çok kötü en azından ilk sezonlarad bi konu vardı detektif falan 4cü sezonda senarist resmen işi b*ka sarmış

vi3nn3
Abartıldığı değil ama çok saçma sapan olmuş Riverdale çok uzatmışlar dizini 3cü sezonda bitmesi gerekiyordu bence. Dizinin ilk başlarda bi anlamı vardı şimdi her şey karışmış senaryonu yazan resmen aklına gelen ilk şeyleri yazmış çok kötü bence. Dizileri uzattıklarında hiç sevmiyorum doğru zamanda bitrmeleri lazım

Artzın Fedaisi
Prison break. Aslında ilk 2 sezonu gerçekten çok güzeldi ama sonrası biraz yapılmak için yapılmıştı. Keşke bu kadar uzatmasalarmış.

@eceandcriket
bir ara i am not okey with this abartiliyordu hatta stranger thingsle kıyasliyolardi,bence aşiri sacmaydi

@onurbeyoglu
Stranger Things, Friends, How I Met Your Mother, Prison Break, La Casa de Papel, Death Note(ilk bölümleri seviyorum ama geri kalanı kötü bence.), Lucifer.

@nisatheother
lucifer a arkadaşım çok övdü diye başladım normal cringe Türk dizilerinden farkı yok resmen.. bi sezon zor dayandım bıraktım sonra

Emircann
Arkadaşlar yorum yapmadan önce linç yemiceksem öylesine yazıyorum fln demenize gerek yok içinizde ne geliyorsa yazın gitsin

burakmrsl
Bence breaking bad abartılmış bir dizi ,sıkıcı.

KAPTAN BLACK
Haklısın ben misal saydırmalı izledim yani bir bölümü 45 dk değilde 30 dkde bitirdim mis gibi ne sıkıldım nede gereksiz sahneleri izledim

burakmrsl
kaptan black, ben de aynı şekil ya ilerlete ilerlete izliyorum, bir an önce biter inşallah.

burakmrsl
@KAPTAN BLACK dizi biteli 1-2 ay oldu ve evet etkisi büyük oluyormuş. ara sıra kliplerine rastlıyorum da özlemedim değil :,

Elisa.
Biri beni linçlemeyecekse eğer himym ve friends hakkında böyle düşünüyorum. Friends belki bir tık daha iyi olabilir ama yine de bence overrated

Emircann
İlk yorum benden gelsin Prison Break. Dizi fena değil ama kitlesi fazla abartıyor bence.

Elisa.
ben ilk sezonunda neredeyse büyülenmiştim bence harikaydı ama tabii kişisel düşünce

Emircann
İlk sezonu bende beğendim ikinci sezona geçince 2 bölüm izleyip sıkılıp bıraktım.

Elisa.
Ya çok ilginçtir benim araya sınav haftam girmişti 1 ay geçti devam edemedim ilgimi yitirmiştim, tekrar başlamak istiyorum bakayım dediğin gibi mi nasıl, merak ettim :)

KAPTAN BLACK
Ben ilk iki sezonu izledim ve devamınıda izlemediģime pişman olmam çünkü kıvamında bıraktığım için mükkemel geliyo bana

KAPTAN BLACK
Bir dizi baktın konudan sapıyosa o diziyi bırak çünkü geri kalanı sırf uzatmak için yapılıyo oda sıkıyo benden sana tavsiye
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
SALAS
elit kadar iğrenç ve saçma bir dizi hayal edemiyorum
Emircann
Kesinlikle