Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

abartıldığını düşündüğünüz diziler/filmler?

66 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Emircann

Emircann

33. Seviye

İzleyip de hayal kırıklığı olduğunu düşündüğünüz yada sadece savunulduğu kadar iyi olmadığını düşündüğünüz dizi - fimleri bu konunun altına yazın.

SALAS
SALAS
4 yıl önce

elit kadar iğrenç ve saçma bir dizi hayal edemiyorum

Emircann
Emircann
3 yıl önce

Kesinlikle

@yarenily
4 yıl önce

elite ve lcdp kesinlikle özellikle elite i izlerken çok sıkıldığım yerler oldu sadece 3. sezonun sonunu güzel bulmuştum

rav
rav
4 yıl önce

the sandman de beni hayal kırıklığına uğratırsa oturur ağlarım ಥ_ಥ

rav
rav
4 yıl önce

lucifer her spn fanı için hayal kırıklığıdır, teşekkürler

Emircann
Emircann
4 yıl önce

ikisini de izledim bence ikisi de güzeldi

Ayberkkkk
Ayberkkkk
3 yıl önce

Lucifer pek iyi bir dizi değil fkt kötü günlerde izlediğim bir dizi olduğu için mükkemel gelmişti

ew
ew
4 yıl önce

lucifer kesinlikle

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

benim tartışmalara da beklerim genjlerr 🙂))

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

tamam şimdi beni d0vmeyin ama Teen Wolf ve Stranger Things....😏tamam izledik, eğlendik okey de niye t@ptınız bu kadar yaa...

beyzaa.
beyzaa.
4 yıl önce

stranger things ve riverdale

B4n yiyen nesibe
B4n yiyen nesibe
4 yıl önce

control z ve friends

B4n yiyen nesibe
B4n yiyen nesibe
4 yıl önce

harry potter

Larim
Larim
4 yıl önce

-Vis a Vis- Konusuna bir lafım yok ama bölüm süreleri ... İzlerken en bunaldığım şey olabilir. Belki bir şans daha veririm.

Larim
Larim
4 yıl önce

Kesinlikle Riverdale. Belki bu kadar uzatmasalar daha iyi olurdu ama cidden zaman kaybıydı bana göre

ddefne
ddefne
4 yıl önce

çok doğru ++++

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

başladığım dizileri yarıda bırakamama gibi bir huyum var ama Riverdale sayesinde kurtuldum sayılır... her dizinin başyapıt olmasına gerek yok vakit geçsin diye izlenen yapımlar da olur diyen bana Riverdale'ın iyyiicee b0konu çıkartması ş0kuu.. ben çok kalite de değilimdir açıkçası eğlendiriyorsa sorun yok kafasındayım.. o yüzden riverdale 2 sezondan sonra bitirmeliydi diyenleri hiç anlamazdım... şimdi bakıyorum da harbiden nassıll vakit kaybıymış awk yaa hiçbir şey katmadıı....

Larim
Larim
4 yıl önce

Kesinlikle olucaksa 2 sezon olsaydı. Hadi biraz daha uzat 3 ama 5 sezon ne ya. Ben de bir diziyi yarıda bırakmayı sevmem. Bu yüzden Riverdale'i olacağından fazla izledim. Keşke daha önce bıraksaydım. Birde devam ediyor galiba hâlâ

Blaine Aura
Blaine Aura
4 yıl önce

elite gençlik konulu dizileri severim ama bir türlü sarmadı 1 sezon izleyebildim

jensen ackles
jensen ackles
4 yıl önce

teen wolf kesinlikle ondan daha iyi diziler var ama diziyi göğe kadar çıkardılar

lanam hayatım
lanam hayatım
4 yıl önce

Dizi bence güzel ama daha güzel diziler var bencede fazla abartılıyor

Asya ama mal olan
Asya ama mal olan
4 yıl önce

Elite iki bölüm dayanabildim hiç güzel değildi

xqzeynep
xqzeynep
4 yıl önce

katılıyorum

Gökçee
Gökçee
4 yıl önce

Elite, Riverdale, stranger things, Lucifer, Teen Wolf

xqzeynep
xqzeynep
4 yıl önce

bencede ama stranger things güzeldi

vi3nn3
vi3nn3
4 yıl önce

Elite abartılmış bence yani sıradan dizi hele 4cü sezonu çok kötü en azından ilk sezonlarad bi konu vardı detektif falan 4cü sezonda senarist resmen işi b*ka sarmış

vi3nn3
vi3nn3
4 yıl önce

Abartıldığı değil ama çok saçma sapan olmuş Riverdale çok uzatmışlar dizini 3cü sezonda bitmesi gerekiyordu bence. Dizinin ilk başlarda bi anlamı vardı şimdi her şey karışmış senaryonu yazan resmen aklına gelen ilk şeyleri yazmış çok kötü bence. Dizileri uzattıklarında hiç sevmiyorum doğru zamanda bitrmeleri lazım

Artzın Fedaisi
Artzın Fedaisi
4 yıl önce

Prison break. Aslında ilk 2 sezonu gerçekten çok güzeldi ama sonrası biraz yapılmak için yapılmıştı. Keşke bu kadar uzatmasalarmış.

Naz<3
Naz<3
4 yıl önce

bence friends. kötü değil keyifli bir dizi ama abartıldığı kadar mükemmel değil

@eceandcriket
4 yıl önce

bir ara i am not okey with this abartiliyordu hatta stranger thingsle kıyasliyolardi,bence aşiri sacmaydi

@onurbeyoglu
4 yıl önce

Stranger Things, Friends, How I Met Your Mother, Prison Break, La Casa de Papel, Death Note(ilk bölümleri seviyorum ama geri kalanı kötü bence.), Lucifer.

@nisatheother
4 yıl önce

lucifer a arkadaşım çok övdü diye başladım normal cringe Türk dizilerinden farkı yok resmen.. bi sezon zor dayandım bıraktım sonra

Emircann
Emircann
3 yıl önce

Birileri ben yokken doğruları tükürmüş yine

@nisatheother
4 yıl önce

prison break. tam bir balon

@mrscamander
4 yıl önce

bence la casa de papel

elfwishh
elfwishh
4 yıl önce

peaky blinders

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Dizi fena değil ama çevremdeki bir kaç kızın aşırı abarttığını gördüm, haklısın bence.

@sudekr
4 yıl önce

how ı met your mother

Warley
Warley
4 yıl önce

Teen Wolf 😃

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Katılıyorum

Warley
Warley
4 yıl önce

La Casa De Papel

LL
LL
4 yıl önce

the 100

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Arkadaşlar yorum yapmadan önce linç yemiceksem öylesine yazıyorum fln demenize gerek yok içinizde ne geliyorsa yazın gitsin

Elisa.
Elisa.
4 yıl önce

Ben bu konuda iyi linç yedim de, ikincisinde bir uyarayım dedim :d yine de sağ ol yanıt için :)

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Ben de fazla linç yiyorum bu aralar konuyu da onun için açtım. Gereksiz ve aşırı derecede linç atanlara engel atarım büyük ihtimalle, uyarın için sağol :)

burakmrsl
burakmrsl
4 yıl önce

Bence breaking bad abartılmış bir dizi ,sıkıcı.

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

Haklısın ben misal saydırmalı izledim yani bir bölümü 45 dk değilde 30 dkde bitirdim mis gibi ne sıkıldım nede gereksiz sahneleri izledim

burakmrsl
burakmrsl
4 yıl önce

kaptan black, ben de aynı şekil ya ilerlete ilerlete izliyorum, bir an önce biter inşallah.

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

Bittikten 2 ay sonra vay be ne güzel diziydi diyeceksin emin ol

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Bence de sıkıcı, sevenler uyumadan önce izliyor galiba

burakmrsl
burakmrsl
4 yıl önce

@KAPTAN BLACK dizi biteli 1-2 ay oldu ve evet etkisi büyük oluyormuş. ara sıra kliplerine rastlıyorum da özlemedim değil :,

Nil Tetik
Nil Tetik
4 yıl önce

Elite niye abartıldı anlamadım keza La Casa De Papel de aynı şekilde. İspanyol dizileri bir ara gereksiz abartıldı ilk sezonlar iyiydi ama uzattıkça çirkinleşti bence 😐

Emircann
Emircann
4 yıl önce

Elite bence de abartıldı, lcdp kısmına katılmıyorum.

Elisa.
Elisa.
4 yıl önce

Biri beni linçlemeyecekse eğer himym ve friends hakkında böyle düşünüyorum. Friends belki bir tık daha iyi olabilir ama yine de bence overrated

zişaaan
zişaaan
4 yıl önce

the 100 (yorum yapmak için knk )

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

+1 ilk sezonu bile beni sıktı diğer sezonları düşünemiyom

Emircann
Emircann
4 yıl önce

İlk sezonu sıktıysa bırakmak da iyi yapmışsın. Diziyi ilk sezonlarda beğenen biri olarak ben her yeni sezon diziden daha fazla soğudum.

İpek Yiğit
İpek Yiğit
4 yıl önce

güzel dizi ama abartılacak bir tarafı yok

Emircann
Emircann
4 yıl önce

İlk yorum benden gelsin Prison Break. Dizi fena değil ama kitlesi fazla abartıyor bence.

Elisa.
Elisa.
4 yıl önce

ben ilk sezonunda neredeyse büyülenmiştim bence harikaydı ama tabii kişisel düşünce

Emircann
Emircann
4 yıl önce

İlk sezonu bende beğendim ikinci sezona geçince 2 bölüm izleyip sıkılıp bıraktım.

Elisa.
Elisa.
4 yıl önce

Ya çok ilginçtir benim araya sınav haftam girmişti 1 ay geçti devam edemedim ilgimi yitirmiştim, tekrar başlamak istiyorum bakayım dediğin gibi mi nasıl, merak ettim :)

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

Ben ilk iki sezonu izledim ve devamınıda izlemediģime pişman olmam çünkü kıvamında bıraktığım için mükkemel geliyo bana

KAPTAN BLACK
KAPTAN BLACK
4 yıl önce

Bir dizi baktın konudan sapıyosa o diziyi bırak çünkü geri kalanı sırf uzatmak için yapılıyo oda sıkıyo benden sana tavsiye

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık