Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

-alternatif son-

5 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Sphinx

Sphinx

21. Seviye

Birden fazla sonla biten, en beğendiğiniz filmler veya film serilerini burada derleyelim

Benim keşke alternatif sonu olsaydı dediğim ve öğrendiğimde havalara uçtuğum, bazılarını beğenip bazılarını ise 'böyle de olmamış be' dediğim filmlerim

1- Ben Efsaneyim - I Am Legend (2007)

2- Kelebek Etkisi - The Butterfly Effect (2004) *Favorim

3-Titanic

4-Son Durak - Final Destination (buraya girebilir diye düşündüm)

5-Paranormal Activity

6-28 Days Later (2002)

Listeye interaktif film koymadım. Tek izlediğim Bandersnatch zaten :)

Benim bildiklerim bunlar. Başka varsa tavsiye alabilirim, bunları izlemeyen varsa kesinlikle tavsiyemdir.

Sphinx
Sphinx
6 yıl önce

Şimdi daha net anladım demek istediğinizi. Bakmadım yalan olmasın ama belki bu tarz filmlerin alternatif sonlarını izleyicinin isteği üzerine veya fikir ayrılıkları yüzünden çekmiş olabilirler. Hatta bunun gibi daha çok filmin değişik sonlarını yayınlamadıklarını bir yerde okumuştum çook önceden. Belki de interaktif film ile sadece finalin farklı versiyonları olduğu filmler farklıdır, interaktif kategorisine girmiyordur. Pek bilgim yok açıkcası, sohbet için teşekkürler 🙂

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

I am Legend ile ilgili interaktif bir trailer yayınlanmıştı. Hatta 2 Chapter yazıyordu zamanında bende çok heyecanlanmıştım. - Spoiler - O bomba attığı sahnede aslında bomba atmıyor ve canavarın eşini çıkartıp sahibine teslim ediyordu. 3,4 dakikalık bir videoydu. Bende anlam veremedim Im legend 2 çıkmadı ama böyle bir video neden var ozaman. Garip.

Sphinx
Sphinx
6 yıl önce

Alternatif son dediğim olay o işte. Hatta bazı filmler bazı ülkelerde farklı sonlar ile yayınlanıyor. !_SPOILER_ ! Mesela ben Türkiye'de bomba patlattığı şekilde izliyorum, sen Almanya'da bahsettiğin son ile izliyorsun. Ben o sonlu halini bulamadığım için direkt youtube üzerinden bahsettiğiniz alternatif sonu da izledim. Hatta daha hoşuma gitti :) Bu şekilde bir çok film var ve ben yukarıda bunların örneklerini vermeye çalıştım zaten. Umarım yazdığınız şeyi yanlış anlamamışımdır

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

Kral benim dediğim şey interaktif bir film böyle olmamalı. Sana filmi izletip de başka bir trailer da "böyle de olabilir isterseniz" dememeliler. Ben 2.sonu tercih ederdim. Ama o trailer filmin kalitesini bozuyor. Aklımda ne olduğu belli değil dediğim bir film mesela.

K-Albatros
K-Albatros
6 yıl önce

-Spoiler- Ayrıca filmin 2.sonla bitmesiyle Robert Neville ın o denekle tekrar insanlığı nasıl var ettiğini bize keşke izletebilseydiler diye düşünüyorum.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık