Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

altyazı hareketliliği

2 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Fatos.

Fatos.

51. Seviye

merhabalar,

6 ay kadar öncesi sitedeki kasmadan dolayı izlemek istediğim bir diziyi başka bir siteden izledim. ve orada fark ettiğim şöyle bir durum oldu. alt yazıya tıkladığınız zaman sağ sol alt üst ya da orta , nereye çekmek istiyorsanız oraya cekilebiliyor. bende , oyuncuların mimik ve duygularını da alt yazıyı okurken kaçırmamak için ortaya çekip izlemeye başladım.

burada ise altyazı çok altta kaldığı için oyuncuların mimik ve duygularını net göremiyoruz. acaba o altyazı hareketlilik özelliği buraya da gelir mi?

(elinize sağlık, bizlere ücretsiz bir şekilde dizi filmleri en kaliteli ve en güzel şekilde izleme imkanı sunuyorsunuz. bu özelliği eklemek kolay mı zor mu tabiki ben bilemem, ama yine de sormak istedim)

teşekkür ederimmm

I Am Batman
I Am Batman
5 ay önce

Altyazıyı ortaya çekmek bana pek mantıklı gelmedi.

Fatos.
Fatos.
5 ay önce

orta derken , kullanıcının tercihine kalmış, ister ortaya ister üste, ister sağ veya sola çekilebiliyor. sitede alt yazı çok altta kaldığı için yazıyı okurken bu kezde dizideki hareketliliği kaçırıyoruz. ben bunu başka sitedeki yazıyı bir tık üste çektiğimde fark ettim. hani burada da olursa güzel olur diye düşündüm.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık