Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

303

altyazılı mı? dublajlı mı?

1018 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Murat

Murat

12. Seviye

Dizi veya filmleri altyazılı mı izlemeyi seversiniz?Yoksa dublajlı mı?

HilAli
HilAli
5 yıl önce

me before you'da bi sahne vardı altyazılı filmden hoşlanmayan kıza okulda öğretmedilermi diye bir yanıt veriyordu oğlan diyeceklerim bu kadar 😜😜

@linaleejoon
5 yıl önce

altyazılı izlemeyi tercih ediyorum çünkü kişilerin orijinal seslerini duymayı seviyorum .

@dieorlives
5 yıl önce

altyazı kesinlikle bazı dublajlar çok komik oluyo korku filminde bile gülme geliyo

@alp0acar
5 yıl önce

altyazı ama dublajda gelse çok iyi olur çünkü bazen okumak zor geliyo üşeniyorum yada başka işle uğraşmak durumunda kalıyorum

@theworldofaybuke
5 yıl önce

yemek yerken altyazı olmuyo ya

@alp0acar
5 yıl önce

@theworldofaybuke evet kesinlikle olmuyor

HilAli
HilAli
5 yıl önce

ustalaştığınız zaman yemek yerkende oluyor ilk başlarda çok zorlanıyordum tekrar tekrar izliyordum şuan 10 numara :D

@notathing
5 yıl önce

altyazı

@notathing
5 yıl önce

İNG ALTYAZI GELSE ŞAHANE OLUR

@karskendal
5 yıl önce

altyazı benim için olmalı ki oyuncuların kendi seslerini duymalıyım

staywithtaekook
staywithtaekook
5 yıl önce

her zaman altyazılı

@sinemasever
5 yıl önce

Öncelik altyazı fakat bazı film ve dizilerde dublajlar altyazıyı aratmayabiliyor. Karaktere uygun ses seçimleri mimiklerle vurgular tutunca gayet başarılı. Mesela Geleceğe Dönüş, Polis Akademisi serisi vb. dublaj ayrı bir keyif veriyor bunun gibi işleri altyazılı da dublajlı da izlersin...

@theworldofaybuke
5 yıl önce

deadpool da dublajı iyi

Dilan Yıldırım
Dilan Yıldırım
5 yıl önce

dublajda gerçekten başarı oranı sıfır ve ben genelde altyazılı izlerim çünkü oyuncuların sesleri o an ki duyguyu daha çok geçiriyor ve daha akıcı gerçekçi oluyor

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
5 yıl önce

Türkçe dublajlar o kadar kalitesiz ki kendimi hint dizileri izler gibi hissediyorum. Karakterlerin gerçek seslerini duymak varken şakaları,imaları anlayabilmek varken neden dublajlı izlersiniz ki? Altyazıyı okumak çok zor diyorsanız ekranınızı küçültün böylelikle gözünüz ikide bir aşağı kaymaz.

Bilmemm:/
Bilmemm:/
5 yıl önce

Altyazılı izlerim. Dublaj bence çok kötü oluyor.Hem orjinal sesleri daha iyi oluyor.

HOOLİGAN
HOOLİGAN
5 yıl önce

dublaj ama tüm dizilerde değil örneğin got vikings the100 de altyazılı

@omrdmr45
5 yıl önce

Altyazı

-selim-
-selim-
5 yıl önce

dublajjjjj

zes
zes
5 yıl önce

alt yazılı tabii ki✍🏻 dublajlı hiç çekilmiyor

Semaynur
Semaynur
5 yıl önce

tabiki de altyazı dublajlı hiç algılayamıyorum

hayatiizlemeyegelmisim
hayatiizlemeyegelmisim
5 yıl önce

tab2 de alt yazıı

@aysenure1903
5 yıl önce

alt yazılı

Pantores
Pantores
5 yıl önce

altyazı

Nick's Pizza
Nick's Pizza
5 yıl önce

dublajın kalitesine göre değişir.brooklyn nin nine ve sherlocku dublaj izliyom çünkü kaliteli dublaj yapıyolar

@salihaha
5 yıl önce

altyazılı tabiki

aaaaaa
aaaaaa
5 yıl önce

Altyazılı izlemek

@skrmduzgunkonus
5 yıl önce

dublaj izleyenlerin çoğu şey diyor altyazıyı okurken diziyi izleyemiyoruz abi zaten izleye izleye ikisini de takip etmeye başlıyorsun öteki türlü dublaj yapılan sesler kessinlikle bok gibi

Heisenberg W.W
Heisenberg W.W
5 yıl önce

Dublajlı izlemekfilme saygısızlıktır . Anlatılmak istenilen duygular tam olarak aktarılamaz . O yüzden size katılıyorum.

@byzkndmr
5 yıl önce

net altyazı

annebenecrinleregidiyom
annebenecrinleregidiyom
5 yıl önce

alt yazı

Ecren Bulut
Ecren Bulut
5 yıl önce

dublajlı çünkü altyazılı izlediğim zaman repliği okumuş olsamda gözüm hep aşağıya kayıyor filme odaklanamıyorum yani mimik , jestleri ve oyunculukları göremiyorum o zamanda ne anlamı var ki izlemenin

MuraTV
MuraTV
5 yıl önce

Altyazı tabiki

@berkcan490
5 yıl önce

Altyazı.Ama sen yabancı dilimi geliştirmek istiyorum deyip söylenilen kelimelere dikkat etmezsen sana hiçbir faydası olmayacaktır.🙂

adımıneyapcan
adımıneyapcan
5 yıl önce

dublaj kesinlikle

esther
esther
5 yıl önce

Altyazılı tab2

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Düşünsenize Lucifer izliyorsunuz, ama aksan yok! Kim detective diye gezecek ortalıkta?

Ecren Bulut
Ecren Bulut
5 yıl önce

tıtektif

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

ingilizce altyazı

@incixx
5 yıl önce

uykum varsa dublaj yoksa altyazı

Adrienne
Adrienne
5 yıl önce

altyazı

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık