Slm. Anime izlemeye daha yeni başladım,death note izlemişimdir 2 kez,attack on titan izlemekteyim,demon slayer-de izlemişimdir. Her hangi anime önerileriniz varsa buraya yaza bilrisiniz. Amma internetten falan adını duyduğunuz animeler değil,sizin kendi favorilerinizi ve izlediklerinizi bilmek isterim. Teşekkürler)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

vi3nn3
Yorumlar (8)

mei'
Favori animem One Piece.Biraz uzun ama gözün korkmasın.Dünyanın en iyi animesi.Her bölümde kaliteyi daha da artırıyorlar.Kısalardan favorim,Bungou Stray Dogs.Karakterlerinin tamamının dünya edebiyatındaki tanınmış isimlerden oluşması,animenin konusunun apayrı olmasına rağmen sık sık eserlerine,bu yazarların-şairlerin yaşam öykülerine gönderme yapılması çok güzel.Çerezliklerden Another.Gizem ve psıkolojik korkunun mükemmel bir şekilde harmanlandığı bir okul animesi.Romantizm taginde Shigatsu wa Kimi no Uso,romantik-komedi taginde Kaguya sama,shoujo taginde Kamisama Hajimemashita,mecha taginde evangelion ve Code Geass,seinen taginde Hellsing,shounen taginde Shingeki No Kyojin ve Fullmetal Alchemist:Brotherhood,komedi taginde Gintama en sevdiklerimden.

xxxbersuxxx
Bilim kurgu için psycho-pass animesini öneririm ben çok severek izledim ve çok sarıyor. Psikoloji için vazgeçilmez neon genesis evangelion var ve izlerken abi noluyor ya olayına dönüyorsun. Shounen ve aksiyon türünde arıyorsan ve uzun seriler izleyemem diyorsan jujutsu kaisen ve owari no seraph önerebilirim. Yakuza türüne olayları seviyorsan gangsta. güzeldir. Sherlock Holmes seversen animeye uyarlanma hali olan Yuukoku no Moriarty var. İzlerken üzülmek istersen Banana Fish , A Silent Voice , Orange gibi animeler önereblirim. Klasik filmlerden Your Name , Perfect Blue ( Şizofreni anlatılıyor ve içinde rahatsız edici ögeler bulunabilir) , I want to eat your pancreas'ı önerebilirim . Klasik olmayan filmlerden ise Sakasama no Patema , Graves of the fire flies , Millennium Actress , The place promised in our early days , the girl who leapt through time gibi yapımları önerebilirim . Biraz daha psikoloji ve aksiyon tarzı bir şey arıyorsan Death Parade çok güzeldir. Bolca kategori dolu anime dünyasında istediğin bir tür varsa ona göre daha çok şey önerebilirim.

vi3nn3
Ya çok çok teşekkür ederim izle izle bitiremiyeceğim galiba jsbjdsfg çok teşekkürler

F.CAN
Dororo izleyebilirsin dostum aksiyonu dozunda sağlam bir hikayesi var ayrıca sürükleyici. Ne tarz bir şey arıyorsun ona göre önerebilirim.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
mei'
Gereğinden fazla nefret görmesine rağmen,Tokyo Ghoul de en sevdiğim yapımlardan.En sevdiklerime girer mi bilemiyorum ama Mirai Nikki,Anohana,Horimiya,JoJo's Bizarre Adventure,Steins:Gate,Dr.Stone,Re Zero,Boku Dake ga İnai Machi,Noragami,Bakemonogatari serisi,Fate serisi,Kuroshitsuji,91 days,Satsuriko no Tenshi önerebilirim.Danganronpa da en iyi psıkolojik animelerin başında gelir.Okul animeleri Ansatsu Kyoushitsu,Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu E de gayet başarılı yapımlardır.Beginner seviyesinde olduğun için gözün korkabilir ama Naruto,Bleach,Fairy Tail,HxH,Black Clover gibi seriler her zaman için kısa serilerden daha iyidir.New gen ve güncellerden 86,Tokyo Revengers,Fumetsu no Anata e,Eden's Zero,Jujutsu Kaisen,Fugou Keiji,Wonder Egg Priority,Yuukoku no Moriarty (aralarında en iyisi bu sanırım) de özellikle new gen olmasına rağmen umut vaadeden yapımlardan.