Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

anime önerirmisiniz

8 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
johnny silverhand

johnny silverhand

21. Seviye

anime önrirmisiniz

@foundhope
4 yıl önce

''Wonder Egg Priority'' Çok iyi bir gerilim animesi izlemeni tavsiye ederim

reyna ama b4n yiyen lol
reyna ama b4n yiyen lol
4 yıl önce

EN SON 4ME3LİYATA GİRCEKTİN NOLDU

reyna ama b4n yiyen lol
reyna ama b4n yiyen lol
4 yıl önce

SA BASKINA GELDİM

Forrest Gump
Forrest Gump
4 yıl önce

Altımdaki şahıs çılgınlarca önermiş ama My Hero Academia görmedim bunu izleye bilirsin her bölüm ilerledikçe sarıyor.

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
4 yıl önce

Yuukoku no Moriarty--->Sherlock Holmes seviyorsan bu animeyi kesinlikle izlemelisin.İkinci sezonu 4 Nisan'da çıkacak. K Project---->İzlediğim animasyonları en iyi olan animelerden biriydi. Renk uyumları ve dövüş sahneleri bence çok iyiydi. Konusuna gelirsek 8/10'luk bir konusu var karakterler falan gayet iyi. Death Parade----> Konusu 10/10'luk bir anime. Verdiği mesajlar olsun oynanan oyunlar olsun bence çok harika. Gangsta. ----> Eğer mafyalı,dövüşlü olaylar seviyorsan bence çok iyi bir anime. İlk 9 bölümü gerçekten çok iyi ilerlerken son bölümleri biraz yarıda kalıyor. Ama yine de tavsiye ederim. Perfect Blue ----> İzlediğim en iyi anime filmi olabilir. Şizofreni hastalığını çok iyi anlatıyor ama içinde biraz çıplaklık bulunuyor. Bu tür şeylerden kolayca etkilenirsen çok önermem ama baya iyi bir film. Your Name----> Animasyonları harika. 10/10 animasyonu var. Olaylar ve kurgu da gerçekten çok güzel. Çok hoş bir anime filmi kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

Forrest Gump
Forrest Gump
4 yıl önce

Hiç süper güçlü - büyülü bir anime var çok dark temalı olmayan. Tam anime izler değilim sadece Black Clove ve My Hero Academia izledim bu tarzda şeyler var mı önerebileceğin??

Forrest Gump
Forrest Gump
4 yıl önce

var mı *

xxxbersuxxx
xxxbersuxxx
4 yıl önce

İstediğin türde galiba Jujutsu Kaisen, Demon Slayer , Blue Exorcist , Bungou Stray Dogs , Akame ga Kill önerebilirim. Hepsi de ya orta uzunlukta ya da kısa animeler . Bu önerdiklerim arasından K Project'de aradığın tipe benziyor istersen ona da bir bak

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık