İzlerken ilk birkaç bölüm veya tüm bölümler için "ne oluyor lan hiç bir şey anlamadım" dediğiniz diziler neler?
Benimkiler;
Legion
Westworld
Dark
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@salem
Yorumlar (25)

@bozbeyy
black mirror westworld de yeni basladim ilk bolum merak uyandirici ama pek akıcı gelmedi the whicher konuyu anladim ama cok farkli seyler ama sevdim bide mandolarian guzel sariyor ama baby yodayi kotumaktan baska olayi ne cozemedim

@athena321
12 monkeysin konusunu anladım olaylar falan baya açık ama şu zaman kavramı kafamı elledi.bi gidiyo 2015 de adamın karşısına adam diyı ben seni 1987 de gördüm ama adam 2043 den geliyor falan tabiri caizse kafamı sikti yani

R A R E
b:the beginning baslarda cidden mindfck yasadim son bolumde her şey açıklık kazandı şimdi de 2. sezonu bekliyorum

sahsıtanımıyorum
dark tabii kide ama eğer ağzınız açık kalmasını istiyosanız özellikle de bölüm sonlarında o zaman sherlock, belki sense8 biraz akıl karıştırıcı olabilir ama eğer ilk dark izlediyseniz sense8 hiç zorlamaz sizi ama sense8 darktan daha güzel bence çünkü dark fazla yavaş ilerliyodu

İrem
DARK DARK DARK.. Anlamak için tüm bölümleri izleyip üstüne detaylıca düşünmek gerekiyor

Erol Çakmak
Continuum - Conterpart - Travelers Ben birşey anlamadım demiyorum. Elbette seyrettim ve çok beğendim. Gerçekten iyice takip edilmeden anlanamayacak diziler bunlar.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@sleepyash
sense8, the OA, Orphan Black, Legion,Dark...