Benım HIMYM olurdu büyük ıhtımalle hem uzun hem keyıf verıcı sıkmazdı herhalde
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

bi dızı ya da fılmle yaşamak ısteseydınız hangı dızı ya da fılm olurdu?

potter'
Yorumlar (33)

Luii
The Vampire Diaries olurdu aslında the originals da olabilir cok kararsız kaldım düsününce

Şevin
HIMYM. İlişkiler hakkında Lily'den tavsiye alır, Barney her seferinde bi kadına saygısızlık yaptığında kolunu çimdikler, Barney'nin yaptığı benamuslukları görüp tüm erkeklere sövecekken Marshall'ın Lily'e olan sevgisini ve efendiliğini görüp sakinleşir, her moralim bozulduğunda ve rahatlamak istediğimde oturur Ted'le sohbet ederdim. (Barney'i tabi ki seviyorum ama malum kadınlara yaklaşımı tam benamusşa) / Ha bu arada "benamus" zazacada "namussuz" demek, favori kelimelerimden, hem sevdiğiniz hem nefret ettiğiniz/gıcık aldığınız birine söyleyebilirsiniz. Tam Barneylik söz -hem seviyorum hem gıcık oluyorum-

Şevin
Devetuncayy Friends'de Rachel ve Ross benim için neyse HIMYM'da da Robin odur, olsa da olur olmasa da, çok da bi şey değişmez yani.

Yükselbyanik
the walking dead hep bir zombi salgınında hayatta kalmayı hep istemişimdir♂
♀

@defne2
Friends olabilirdi,öyle bir samimi arkadaş ortamında yaşamayı çok isterdim.Teen Wolf olabilir,bir sürü aksiyon yaşardım.The Vampire Diaries olabilir,gidip Elena'yı ö.ldürürdüm. Bu kadar.Aklıma daha fazla bir şey gelmiyor.

@defne2
Olur.Ben tahta kazıkları hazırlarım sonra gidip beraber indiririz yellozu jdjndhshdidjudjwfhhfueidjud

@mrscamander
dizi olarak the 100 olurdu o macerayı falan yaşamak isterdim film olarak da herhangi bir marvel filmi olurdu

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Amiral Ackbar
star wars ya da harry potter
potter'
senin tartısmasız star wars
Amiral Ackbar
TEKRAR DÜŞÜNDÜM HARRY POTTER EVRENİNDE YAŞAMAK DAHA İYİ ÇÜNKÜ star warsta: yaşadığın gezegeni yok edebilen süper silahlar, zorba bir devlet, ödül avcıları,suçlular, ganasterler,acımasız sith lordlerı ;harry potter'da eğlenceli dersler, bir okulu bile ele geçiremeyen s4l4k kötüler ve kolay bir hayat var.
Amiral Ackbar
ama yine de sw yi daha çok seviyorum B-)
potter'
hp de yasamak ısterdım ben ya senın de dedıgın gıbı dersler falan çok daha ıyı basını belaya sokmadan mis gıbı yaşarsın