Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

bilim kurgu dizi/film önerileri

12 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

Fantastik bilim kurgu önerilerinizi bekliyorum.(Uzay-zaman konulu veya bilimin çok ilerlediği konuları ele alan dizi/filmler tercihimdir)
Farklı türde bilim kurguları da paylaşabilirsiniz.

bilemedim ki
bilemedim ki
4 yıl önce

The Oa, Fringe ✔

Senarist
Senarist
4 yıl önce

Karanlık zihinler, bırd box, platform, çizgi ötesi, project power, a quıet place.

bsbbs
bsbbs
4 yıl önce

matrix 🙂

---> *-* <---
---> *-* <---
4 yıl önce

inseption

---> *-* <---
---> *-* <---
4 yıl önce

yıldızlar arasında da var güzel bence

Levan
Levan
4 yıl önce

BladeRunner (Uzaydan ziyade insanlığı konu alan bir bilimkurgu) Dark City (Gotik bir suç bilimkurgusu) Metropolis (Değindiği felsefi konular şu zaman izlenince biraz yavan gelebilir ama izlenmeye değer bir eserdir) Terminatör (En iyi bilimkurgu eserlerinden bir tanesidir) Ghost in the Shell (Animesini izleyin) Star Trek (Best Sci-fi ever) Alien ve Event Horizon (Korku türünün bilim kurgu ile harmanlandığı en iyi eserlerdir) Star wars (İlk 6 film + Mandalorian) Ex Machina (Meh) Wall-E (En iyi bilimkurgu animasyonu ve hayatımda izlediğim en iyi anlatıma sahip animasyondur) Matrix (İlk filmi Top10. Sonraki filmlerde ise asla bu eşiğe çıkamıyor) Animatrix (Her biri farklı hikaye anlatıp 9 animasyondan oluşan çok iyi bir yapıtlar bütünüdür) WestWorld (iyi bir bilimkurgu) Doctor Who (İlk 5 sezonu "Zaman yolcusunun uzay maceraları" konusunda olup, evreni ile sizi büyülemektedir) Steins Gate (Seviyorum)

Berk Furkan Aydıngöz
Berk Furkan Aydıngöz
4 yıl önce

Doctor Who'ya bi ara başlamıştım bırakmıştım hatırlatman iyi oldu terminatör serisini izlememiştim onada yavaştan başladım diğer saydıklarınada göz atarım

@filmkasifi
4 yıl önce

chilling adventures of sabrina tam bir bilim kurgu değil ama olağan dışı şeylerle dolu

rav
rav
4 yıl önce

back to the future üçlemesi, her yere yazıyorum resmenJÖDSBNSNBSMBD

Doktor
Doktor
4 yıl önce

Doctor Who (Klasik serisini seversen 1963'de çıkan eski serisini izleyebilirsin. Klasik seri bu sitede var ama özel vb. bölümler yok. Azıcık araştırırsan bulabilirsin, iyi seyirler)

dizicoliik
dizicoliik
4 yıl önce

westworld

@playmaker
4 yıl önce

rezident alien hem uzay konulu hemde güldürüsü olan bir dizi tavsiye ederim

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık