benimki dark bir türlü izleyemedim
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

bir türlü izleyemediğiniz vakit bulamadığınız ya da başlayıp bıraktığınız bir dizi

iremnr
Yorumlar (126)

inluvwellie
euphoria çok merak ederek başladım felan ama ağır dizi kaldıramadım 4. bölümde bıraktım tekrar başlayıp izlemek istiyorum sydney ve zendaya oynuyor ikisini çok severim ama içim almıyor psikolojimi bozmak içi doğru zaman değil şu an :"c

iremnr
ben de zendaya oynuyor diye izlemiştim eğer psikolojin bozulucaksa izlememelisin boşver onların başka filmleri ve dizileri de vardır
@safirdilal
lost,sabrina,the 100,hımym,friends ve daha neeeleer neeleerr

iremnr
dediklerinden the 100 ve hımym izledim the 100 izlemesende hımym izlemelisin friends ben de izlicektim fakat telif hakkı nedeniyle birinci sezonu kaldırıldığı için izleyemedim

vi3nn3
The haunting of bly manor bu diziye benzer yani bu dizinin filmi olan bi sey izlemisdim diziyi izlemek istedikde artık sıkıcı gelde işte buraktım ben de

iremnr
the haunting of bly manor izlediim bazı yerleri sıkıcı olabiliyor ben izlerken sıkıldığım yerleri 10 saniye atlıyordum eğer izlersen sen de öyle yapabilirsin

@lexathe100
the umbrella academy boşa zaman kaybettim 1. sezounun 6 bölümünü izledim o kadar her bölümde 50 dk ömrümden ömür gitti onun yerine the 100 dı yeniden izlerdim daha iyidi

inluvwellie
cidden 7 sezon olupta tekrar tekrar izleyeceğim tek dizi 100 ki izledim de asla sıkılmıyorum

Abdulhamit Özen
Dark ilk 2 sezon izlemiştim sevmiştim baya sonra 3. sezon çıktıktan sonra 1 bölümü izledim sadece . İzleyesim gelmedi

@morkrizantem
Başlayıp yarıda bıraktığım diziler var maalesef ama bir gün tekrardan başlamayı düşündüklerim Supernatural,Friends,La Casa De Papel, The Vampire Diaries ve Breaking Bad

iremnr
la casa de papel ve tdv dışındakileri izlemedim gerçi ben de tdv yi yarım bıraktım ama la casa de papel i izlemelisin bana göre onu izleme listende baş sıralara koy

@morkrizantem
La casa de papel in ilk iki sezonunu izledim ama 3.sezon sanki tekrara düşmüş gibi geldi hevesim kaçtı açıkcası yinede diğer sezonları da izleyeceğim çünkü yarıda bırakmayı pek sevmiyorum

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
lucifer ya başladım sevdim ama hep işim çıkıyo izleyemiyorum kanser durum

@neyaolmuyo
teen wolf bi türlü izleyemedim çok uzun

iremnr
teen wolf aşırı güzel bir dizi kesinlikle izlemelisin uzun falan ama sardığı için uzunluğunu unutuyorsun

@azraxdxd
Çok var ama bir kaçını söyleyeyim, The 100, How I Met Your Mother, The Vampire Diares, The Flash, The Witcher, Rick And Morty, Sherlock, You Ve Sex Education.

iremnr
öncelikle sherlock kesinlikle izlemelisin you, how i met your mother bunları izleme listende öne çekebilirsin the 100 ise onu bilemiyorum diğerlerine gelirsek onları izlemedim tdv dışında

Nisa'
riverdale bi türlü biteremedim ve tvd ye başlamak istiyorum ama çok üşeniyorum çok uzun /

@domdomkursunu
lost... ilk bölümünü izleyip izleyip bırakıyorum finalde kötü bitiyomuş galiba o yüzden izleyemiyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
tubia
riverdale,teen wolf,tvd
iremnr
hepsini izlemiş olarak bunlar arasından ilk olara teen wolf izlemeni öneririm :)