Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

6

bir türlü izleyemediğiniz vakit bulamadığınız ya da başlayıp bıraktığınız bir dizi

126 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
iremnr

iremnr

24. Seviye

benimki dark bir türlü izleyemedim

tubia
tubia
4 yıl önce

riverdale,teen wolf,tvd

iremnr
iremnr
4 yıl önce

hepsini izlemiş olarak bunlar arasından ilk olara teen wolf izlemeni öneririm :)

xurdaa
xurdaa
4 yıl önce

tvd , riverdale,the walkind dead

iremnr
iremnr
4 yıl önce

the walking dea bende başlamak istiyorumm

inluvwellie
inluvwellie
4 yıl önce

euphoria çok merak ederek başladım felan ama ağır dizi kaldıramadım 4. bölümde bıraktım tekrar başlayıp izlemek istiyorum sydney ve zendaya oynuyor ikisini çok severim ama içim almıyor psikolojimi bozmak içi doğru zaman değil şu an :"c

iremnr
iremnr
4 yıl önce

ben de zendaya oynuyor diye izlemiştim eğer psikolojin bozulucaksa izlememelisin boşver onların başka filmleri ve dizileri de vardır

@safirdilal
4 yıl önce

lost,sabrina,the 100,hımym,friends ve daha neeeleer neeleerr

iremnr
iremnr
4 yıl önce

dediklerinden the 100 ve hımym izledim the 100 izlemesende hımym izlemelisin friends ben de izlicektim fakat telif hakkı nedeniyle birinci sezonu kaldırıldığı için izleyemedim

Ayşe ışıl
Ayşe ışıl
4 yıl önce

teen wolf başlayıp bıraktım çoookkk sıkıldım izlerken

iremnr
iremnr
4 yıl önce

ben de başlayıp bırakmıştım aradan 1-2 ay sonra tekrar izleme kararı aldım ve o kadar sıkıcı olmadığını fark ettim belki sen de benim gibi sonra tekrar izlersin

vi3nn3
vi3nn3
4 yıl önce

The haunting of bly manor bu diziye benzer yani bu dizinin filmi olan bi sey izlemisdim diziyi izlemek istedikde artık sıkıcı gelde işte buraktım ben de

iremnr
iremnr
4 yıl önce

the haunting of bly manor izlediim bazı yerleri sıkıcı olabiliyor ben izlerken sıkıldığım yerleri 10 saniye atlıyordum eğer izlersen sen de öyle yapabilirsin

Benay<3
Benay<3
4 yıl önce

the 100 bi turlu baslayamadım

iremnr
iremnr
4 yıl önce

ahh ben de onu yarım bıraktım :(

mellda
mellda
4 yıl önce

how ı met your mother

iremnr
iremnr
4 yıl önce

bence başlamalısın zaten bölümler 20 dakika sezon sayısı gözünü korkutmasın hemen bitiyor

mellda
mellda
4 yıl önce

hemmm anladım ezon şayışından korktum zaten jdkjkltofjk

mellda
mellda
4 yıl önce

ama onada başlicam

@esmaafidann
4 yıl önce

The Vampire Diaries

Moridin
Moridin
4 yıl önce

Chilling of adventure sabrina benim, başladığım gibi bıraktım😁

@lexathe100
4 yıl önce

the umbrella academy boşa zaman kaybettim 1. sezounun 6 bölümünü izledim o kadar her bölümde 50 dk ömrümden ömür gitti onun yerine the 100 dı yeniden izlerdim daha iyidi

inluvwellie
inluvwellie
4 yıl önce

cidden 7 sezon olupta tekrar tekrar izleyeceğim tek dizi 100 ki izledim de asla sıkılmıyorum

@k1sacafatih
4 yıl önce

vis a vis bir türl

iremnr
iremnr
4 yıl önce

aa ben bir ara başlamıştım ona ama bölümleri çok uzun diye izlememiştim

@lebolulu
4 yıl önce

the 100

resuptown
resuptown
4 yıl önce

Better Call Saul ya. 2. sezon 4. bölümdeyim 3-4 aydır. izleyesim de gelmiyo

@pwtunya
4 yıl önce

ben de sırf breakin bad içşn izlemek istiyorum ama olmuyo asksdnsdn

♪Waiola
♪Waiola
4 yıl önce

the 100

@quuenofsnowss
4 yıl önce

teen wolf

iremnr
iremnr
4 yıl önce

aa teen wolf çok güzel ama bence daha fazla ertelemeden başla

Abdulhamit Özen
Abdulhamit Özen
4 yıl önce

Dark ilk 2 sezon izlemiştim sevmiştim baya sonra 3. sezon çıktıktan sonra 1 bölümü izledim sadece . İzleyesim gelmedi

Mami™
Mami™
4 yıl önce

peaky blinders

NasipteeVarsaa
NasipteeVarsaa
4 yıl önce

prison break bi türlü başlayamadım

@morkrizantem
4 yıl önce

Başlayıp yarıda bıraktığım diziler var maalesef ama bir gün tekrardan başlamayı düşündüklerim Supernatural,Friends,La Casa De Papel, The Vampire Diaries ve Breaking Bad

iremnr
iremnr
4 yıl önce

la casa de papel ve tdv dışındakileri izlemedim gerçi ben de tdv yi yarım bıraktım ama la casa de papel i izlemelisin bana göre onu izleme listende baş sıralara koy

@morkrizantem
4 yıl önce

La casa de papel in ilk iki sezonunu izledim ama 3.sezon sanki tekrara düşmüş gibi geldi hevesim kaçtı açıkcası yinede diğer sezonları da izleyeceğim çünkü yarıda bırakmayı pek sevmiyorum

yagmurd
yagmurd
4 yıl önce

legacies sıkıcı diye bıraktım ama arada bir belki tvd veya to karakterleri geliyo mu diye izliyorum

iremnr
iremnr
4 yıl önce

hiç izlemedim onu ama tdv i yarım bıraktım aşırı sıktı to ona da başlayıp yarım bıraktım canım sıkıldı izlerken bunlardan yola çıkarak legacies e başlamadım

@arciere
4 yıl önce

Tüm dizileri yarım bırakıyorum ya genelde bitmiş izlemiyorum.Yeni sezonu gelinceye kadar da unutuyorum derken kalıyor

iremnr
iremnr
4 yıl önce

o zaman sen daha çok film izlemelisin bana göre

@arciere
4 yıl önce

Haklısın bu aralar dizi yerine film izliyorum zaten

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

lucifer ya başladım sevdim ama hep işim çıkıyo izleyemiyorum kanser durum

iremnr
iremnr
4 yıl önce

oha ben de bugün lucifer a başladım 11. bölümde falanım dizi aşırı iyi

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

Evet yaa çok güzel

@neyaolmuyo
4 yıl önce

teen wolf bi türlü izleyemedim çok uzun

@neyaolmuyo
4 yıl önce

Ama izlemek ıstiyorum kararsızım

yagmurd
yagmurd
4 yıl önce

izle bence sarıyo

iremnr
iremnr
4 yıl önce

teen wolf aşırı güzel bir dizi kesinlikle izlemelisin uzun falan ama sardığı için uzunluğunu unutuyorsun

@srl
4 yıl önce

İnsatiable

iremnr
iremnr
4 yıl önce

aa ona ben de bir ara başlamıştım ilk bölümünü izlemiştim fakat çok sıkıcı bulup bırakmıştım

salyangoz
salyangoz
4 yıl önce

13 reasion(?) why

iremnr
iremnr
4 yıl önce

ilk iki sezondan sonrası sıkıcı üçüncü sezonu yarım kalmasın diye izledim sonra bıraktım

galina
galina
4 yıl önce

film mi izlesem dizi mi karar veremiyorum bu yüzden kalıyor hepsi

iremnr
iremnr
4 yıl önce

güzel film bulamadığımdan genelde dizi izliyorum

@azraxdxd
4 yıl önce

Çok var ama bir kaçını söyleyeyim, The 100, How I Met Your Mother, The Vampire Diares, The Flash, The Witcher, Rick And Morty, Sherlock, You Ve Sex Education.

iremnr
iremnr
4 yıl önce

öncelikle sherlock kesinlikle izlemelisin you, how i met your mother bunları izleme listende öne çekebilirsin the 100 ise onu bilemiyorum diğerlerine gelirsek onları izlemedim tdv dışında

Ladybird
Ladybird
4 yıl önce

Lost izlemek istiyorum ama çok uzun ve ben dizileri mecbur kalmadıkca yarım bırakmak istemiyorum

iremnr
iremnr
4 yıl önce

inan ben de yarım bırakmaktan nefret ediyorum ama sıkılınca mecbur yarım bırakıyorum bazen zorla bile izliyorum yarım kalmasın diye

Ladybird
Ladybird
4 yıl önce

Yarım bıraktığım diziler - Riverdale, Lucifer, Euphoria

iremnr
iremnr
4 yıl önce

riverdale i izlemeni önermem lucifer izlemedim güzel mi euphoria başka dizi izlemiyorsan izleyebilirsin ben beğenmiştim

sufle stylinson
sufle stylinson
4 yıl önce

the vampire diaries aşırı sarıyo ama bitirmeye kıyamıyorum

iremnr
iremnr
4 yıl önce

ben onu yarım bıraktım sıkıldım çünkü

@missdiggory
4 yıl önce

Stranger Things 😪

Nisa'
Nisa'
4 yıl önce

riverdale bi türlü biteremedim ve tvd ye başlamak istiyorum ama çok üşeniyorum çok uzun 😕/

@domdomkursunu
4 yıl önce

lost... ilk bölümünü izleyip izleyip bırakıyorum finalde kötü bitiyomuş galiba o yüzden izleyemiyorum

@lily65
4 yıl önce

tvd bi türlü bitiremiyorum o diziyi en sonunda bıraktım

@lily65
4 yıl önce

bi de riverdale var

iremnr
iremnr
4 yıl önce

tdv yi bende 6. sezonda falan bıraktım çok sıkmıştı riverdale izledim hala da izliyorum ama acayip saçmaladılar yani izlemesende olur

yagmurd
yagmurd
4 yıl önce

kesinlikle devam etmelisin

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık