Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

birazda okuldan konuşalım :)

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
tugba

tugba

16. Seviye

biliyorsunuz ki okul sınavları iptal olmadı oysaki twitterda o kadar tag açıldı hepsine destek verdim fakat ziya bakan aldırmadı can güvenliğimizi tehlikeye attı:)) zaten vakalar okullardan sonra çoğaldı. online sınav yapsalar ne olurdu sanki açık ö. liseleri ne güzel onlineden yapıp (kopya çekerek) geçiyor bizler kaldık dımdızlak.

he bu arada üniversite sınavına çalışıyor musunuz ben şu sıralar çok saldım bu sene son senem büyük ihtimalle mezuna kalacağım....

ee sizler neler yapıyorsunuz???

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

Okulu seçen ellerim kırılsın o kadar pişmanımki fen lisesine gidiyorum ama sorun bu değil okulum mayısta açıldı yani tamamen 2020 mayısta kuruldu ve sınıf hocam adının baş harfi diye bizim sınıfı seçmiş o kadar cadı bir kadınki motivasyon düşürmekte ve carlamakta üstüne yok ya okuldaki diğer bütün hocalara tamamım ama bu kadın varya öf.

@abdu597
4 yıl önce

ben 7. sınıfım seneye kadar biter inş virüs yoksa8. sınıfı evde geçirip LGS de batma ihtimalim biraz daha artıcak

@abdu597
4 yıl önce

yani ben biraz daha rahatım

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

ben de orta sonum ve lgs ye çalışmak son bir haftadır o kadar istemiyorum ki. Böyle artık lgs gelsin sınavı olalım ve bitsin istiyorum, çok sıkıldım bu olaylardan

@neyaolmuyo
4 yıl önce

Aynen bende bıktım artık ve bir de sınav olucaz

rav
rav
4 yıl önce

ben ve stresim mutlu değiliz

dolltears
dolltears
4 yıl önce

seninle aynı durumdayım, çalışmak içimden gelmiyor, gerçi önceden de hiç gelmedi. ama hazır hissetmiyorum, seneye yapacağım gibi. okul konusuysa virüsün en çok etkilediği kişiler yani gençler olması ve bu halde okula gönderilmemiz... aşırı kötü bir durum.

la.perle
la.perle
4 yıl önce

Ben 11.sınıf sayısal bölüm öğrencisiyim. Dershaneye gidiyorum, çok çalışıyorum çünkü kendimi kurtarmak mecburiyetindeyim. Kendi ayaklarımın üstünde durmayı her şeyden çok istiyorum. En büyük hayalim diş hekimi olmak ve Londra'da yaşamak. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama bunu avantaja çevirmek bizim elimizde. Moral ve motivasyonumuzu daima yüksek tutalım, bugünler de geçecek elbet. Saygılar...

@heyyoo12
4 yıl önce

güzelim sınavların iptal olması cok saçma bak ben 2020yks ye girdim bizde de korona vardi bize de dediler iptal edilsin edilmedi bari Ağustos da olsun dediler sonra biz kendimizi yavasa çektik Ağustos diye sonra Mayıs ortaları gibi sınav haziranda olcak dediler biz cildirdik neyse biz cok bok bir yildan geçtik ve üstüne üstlük 2. dönem konularını kaldirmasalardi bok gibi birşey herkes yaptı yapınca herkes geriledi şuan herkes mezun Allah'a şükür ben gittimde ama istediğim bölüm olmadi 2. si oldu neyse

tugba
tugba
4 yıl önce

şu an aydı durumda değil miyiz zaten bizde istemiyoruz ama sınavlar olacak. siz 2. dönemden tabii tutulmadınız bizler 11. sınıfın 2. dönemini, 12. sınıfın hiçbir konusunu görmedik. ben bilmediğim konulardan neden sınav olayım online derse geçen seneden girdiyseniz biliyorsunuzdur hiçbir şey anlaşılmıyor ses kalitesi 0 hocalar derslere girmiyor ben online dersten hiçbir şey anlamadım. ne güzel siz örgünden gördüğünüz konularla sınav oldunuz 2 döneme de yanısdı bizde öyle değil işte ordan konuşmak çok kolay birde yaşamak gerek bu psikolojiyi. hem okul hemde yks stresi çekmek çok zor bu dönemde yaşayan bilir.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık