Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

birlikte izle bölümü

22 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
hatıra srrea

hatıra srrea

31. Seviye

Bakın ben bu siteyi yaklaşık olarak bir sene önce keşfettim ve birlikte izleme bölümü için "yakında" diyordu hala öyle diyor lütfen bu konuyla ilgilenilsin ihtiyacımız vaarr

murat kaostanbeslenenoğlu
murat kaostanbeslenenoğlu
4 yıl önce

2 senedir üyeyim siteye 2 senedir siteye eklenen tek şey arka fondaki bet reklamı. boşuna beklemeyin daha güncelleme gelmez bu siteye. anca böyle yazışırız.

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
4 yıl önce

cidden öyle ya acil ilgilenilmesi lazım bence çok can sıkıcı bir olay

hatıra srrea
hatıra srrea
4 yıl önce

evet bari oraya o seçeneği koyup umutlandırmasalardı en başında gerçekten yaptıklarında koysalardı...

Whodafuckizdubhead
Whodafuckizdubhead
4 yıl önce

çok hak.

JonasKahnwald
JonasKahnwald
4 yıl önce

Gelse Fena Olmaz

hatıra srrea
hatıra srrea
4 yıl önce

ama allah bilir ne zaman...

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

bekleme bence 1 yıldan fazladır orda duruyomuş o

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Bir tane alternatif buldum birlikte izleme için. Bir konu açtım tartışmalarda görürsün. Orda açıkladım.

canimkendim
canimkendim
4 yıl önce

geleceğine olan ümidim kalmadı artık

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Yorumlarım sürekli kontrole düşmese çok basit bir yolu var anlatıcam da anlatamıyorum.. Çok basit bir bir tarayıcı eklentisiylle birlikte izleme yapılabiliyor.

Marceline
Marceline
4 yıl önce

İyi de bu sitenin vadettiği bir şey.Bizim buna çözüm bulmamız gerekmiyor.

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

O zaman oturmaya devam et vadedilenin gerçekleşmesini bekle Michelle. Ben sitenin ne sunduğu veya ne sunamadigiyla ilgilenmiyorum. Netflix alternatifi var mı yokmu diye baktım oturup vad gerçekleşmesini beklemedim. Bir şey buldum paylaşmaya çalışıyorum bundan ibaret.

Marceline
Marceline
4 yıl önce

Evet öyle bir alternatif var sahibim de zaten.Sen pekala çözüm bulabilirsin Hannibal fakat bu kullanıcı olarak bizim işimiz değil.Yine de çaban takdire şayan.

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Bu siteyle gram ilgilenmediğimi konuya sadece netflix alternatifi açısından baktığımı bir anlayabilsen çorap söküğü gibi gelirdi halbuki.. başaramadık abi.

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

O değil de Michelle bilim kurgu seviyodun diye hatırlıyorum of dün raised by wolves'e baktım çok iyiymiş izledin mi yorumlarını gremedim izleyecek bir şeyin yoksa bir bak derim

dolltears
dolltears
4 yıl önce

ben yeni girdim siteye ve içindeki fazla seçenek ilgimi çekmişti açıkçası. izlenenleri ve izlenecekleri vb. düzenleme manyağı olarak koleksiyon için aşırı heyecanlandım. sonra açmaya çalışırken bakımda yazısı çıktı. siteyi keşfettikçe fark ettim ki uzun süredir böyle. bu beni üzdü

dizicoliik
dizicoliik
4 yıl önce

birlikte izleyi geç , koleksiyon olusturma , tartişma başlatma hicbiri çalışmıyor (en azindan bende ) . site kendini acilen toparlamalı.

hatıra srrea
hatıra srrea
4 yıl önce

evet ya bu aralar bi bişey oldu siteye galiba bildirimi gelen yorum cevaplarımı bile göremiyorum...

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

ben artık onu beklemeyi bıraktım, 4mk sanki bizi sınıyolar ne kadar bekleyebilcez diye. ooo bi de önce koleksiyonları düzeltcekler de sonra birikte izle yi çıkarcaklar da daha çok bekleriz gibi geliyo bana ama tabii öyle olmayadabilir

Helen
Helen
4 yıl önce

seni banlamadıklarına şükret

Doktor
Doktor
4 yıl önce

Benim için "Birlikte İzle" kısmı boş bir düğmeden başka bir şey değildir. Bu düğme geçen sene de böyleydi şimdi de böyle. Adminler "Koleksiyon" kısmını yapamadı, bu onlar için çok zor olacaktır. O yüzden ben çok beklemiyorum

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık