Bence devam eden diziyi izlemek , her ne kadar dizinin çıkmasını aylarca beklesek de sonunda çıkacağını biliyor olmak iyi geliyor . Bitmiş dizilerin devamı gelmediği için genelde izlemeye kıyamıyorum bitmesin diye.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

bitmiş dizi izlemek mi yoksa devam eden dizi izlemek mi ??

dizicoliik
Yorumlar (60)

luciferr:)
bitmişş çünkü beklemeyi sevmem vee bazenn yarıda bırakıyorlar insanı krize sokuyorlar

ale
bana göre bitmiş bir dizi ya çünkü bazen senelerce sezon beklediğim oluyor en sinir olduğum şey.

Larim
beklemek sinir bozucu ama bitmiş olan bir seyin devamını beklemek insanın canını acıtıyor

Liov
Bitmiş dizileri daha çok seviyorum sürekli beklemek zorunda kalmıyorum bölümleri ama bitmemiş dizilerdede teori üreterek gitmeyi çok seviyorum

_Felina
Bitmiş dizileri izlemek için beklemiyoruz her sezon zaten var oluyor fakat mesela dizi 50 bölümse 50 bölümü ardarda izlemek ciddi anlamda sıkabiliyor. Devam eden dizilerde ise dizi kötü bile olsa yeni sezonu geldiğinde 8-13 bölüm izlemek çok da sıkmıyor

b.g
bitmeyen diziye başlamak gibi bir hata yapıp uzunca bir süre gelmesini bekledim ve o süre zarfında dizinin genel olay döngüsünü bilsem de kaçırdığım, hatırlayamadığım detaylar oldu.. bu yüzden bitmiş diziye başlamak tercihim oluyor.. tabi son zamanda adından sıkça söz ettiren güncel dizileri kenara atıp sonra izlerim dediğim ama dayanamayıp başlamış bulunduklarım var ve umarım tekrardan izleme olayına girmek zorunda kalmam .ss

dizicoliik
Özet videoları oluyor , ben genelde unutursam onları izliyorum sana da öneririm

b.g
evet mantıklı bir fikir.. kısa video şekilde izliyordum ama uygun özet olursa ona yönelmek daha doğru olur..

rpenguen
bitmiş ve uzun dizi özellikle bölüm beklemek ölüm gibi olsun şöyle 10 sezon yayıla yayıla izleyeyim

morgana le fay
bitmiş diziler hakkında insanların belirli bir fikri olabilir, fakat bitmemiş bir dizide daha ne olucağını bilmediğin için yorum yapmak pek de mantıklı olmaz gibi. Ayrıca bitmiş dizilerin yeni sezonlarını beklemek resmen bir acı

@ayseaskarr
bitmiş dizi bir haftada bitiriliyor sonra boşluğa düşüyorsun bitmemişte de yeni sezonun gelmesini beklerken kanser oluyosun ikiside birbirinden beter

'lara
ay bence bitmiş dizileri izlemek. çünkü devam eden dizileri izlemek benim için kanser edici bir şey yeni bölüm artık gelsin diye kendimi yiyorum gelince de ya keşke izlemeseydim biriktirip izleseydim diyorum. bitmiş dizilerde oh kafam rahat bu bölüm bitince diğer bölüme hemen geçebileceğim. ama bitmiş dizilerde de şöyle bir sıkıntı var. eğer diziyi çok beğendiyseniz ama 1-2 sezonsa ve netfilx devam ettirmeme kararı aldıysa daha kötü hissettiriyor. ben açıkçası bu iki olayıda çok yaşadım o yüzden pas geçiyorum OHFGYUHIOJNBHFTYHUIGFDRTJIO

'lara
ayrıca devam eden bir dizi izliyorsanız ve instagram gibi sosyal medyalar kullanıyorsanız spoiler yiyebiliyorsunuz. bana bu da oldu ne kadar şanssızım

Amy Santiago
Devam eden dizi bir şekilde sosyal medyada karşıma çıkıyor izlemeye başladığımda ve eğer bölümler çıktığı gün izlemezsem ağır spoiler yiyorum. O yüzden genelde tercihim bitmiş dizi

Amy Santiago
İşte o noktada püf nokta izlemek istediğin bitmiş dizi ile ilgili olabilecek her şeyden uzaklaşmak lazım. Sosyal medya hesapları gibi.

Alanur
bence daha bitmemiş diziyi izlemek daha çok sarıyo. dizinin çıkacağı bölümü merakla dinlemek var ya oof off tadından yenmez

@unifmess
bitmiş dizi, özellikle 2009-2019 arası yapılmış 6-8 sezon süren diziler.

dizicoliik
eski diziler güncellerden daha iyi oluyor , özellikle dedigin gibi 20102dakiler

---> *-* <---
yani bölümler geç yükleniyorsa ve boş boş bekliyorsak bence bitmiş dizi ama bir diziyi daha ilk yeni çıkarken izlemek de farklı ve güzel bir duygu bnce ama bitmiş dizi de bilindik bir diziyse diziyi izlemeye başlamadan sononu öğrenmenize sebep oluyorlar

wednesday
eğer uzun sezonlu bitmiş ve eski bir diziyse zaten dünya kadar spoiler yiyorsunuz.Başladığınız gibi bitiyor yani aqwertteiw devam eden diziyse beklemesi sinir bozucu oluyor vs rastgele izliyorum işte

edaişte:)
Bitmiş diziler bi oturuşta çok fazla bölüm izliyorum kendimi durduramayıp. Yaz tatilinde Riverdale izlemiştim şimdi yeni sezonu geldi ilk 3 bölümü izledim sonra hep yarım yarım kaldı aklımda, bende izlemeyi bıraktım en azından sezon bitsin öyle başlarım diye düşünüyorum. Bide bende şöyle bir huy var çok övülen sürekli konuşulan dizileri/filmleri asla izlemiyorum yani izleyecek olsamda baya sonra izliyorum örn: Stranger Things, Prison Break, Harry Potter evt HP yi izlemedim izlemeyide bu yıl düşünmüyorum bazı çok toxic fanatikler yüzünden izlemeden soğuduğum bir film serisi

dizicoliik
popüler dizi izlememe huyu bende de var ya .diziyi herkes konuşurken izleyesim gelmiyor . riverale'i ben de bitirmiştim ,şimdi her hafta yayınlandıkça izliyorum . bence böyle güzel oluyor ama hem çok vaktimi almıyor hem de 1 hafta boyunca bekleyince hevesle izliyorum.

dolltears
bitmiş diziler çünkü bitmeyen diziyi bekleyemiyorum, beklerken izleyesim gidiyor. Lucifer'da yaşadım bunu, 5. sezonu o kadar bekledim ve hala bitirmedim

Saturnekaçan
bitmiş diziler çünkü aşırı sabırsız biriyim ve yeni bölüm ya da sezon beklemek zor geliyor bitmiş olması daha iyi bence yani en azından benim için

Helen
Kesinlikle bitmiş dizi yeni sezon bekleme derdi olmuyor hele benim gibi tek oturuşta sezon bitirenlerdenseniz yeni sezonu beklemek tamamıyla bir işkence. Ayrıca yeni sezonun çıkmasını beklerken diziye karşı olan izleme hevesim kalmıyor.Genellikle eski ve bitmiş diziler daha kaliteli oluyor.

@heyyoo12
bence bitmiş dizi çünkü kafan rahat ama diğerinde acaba nolcak diye diye tırnaklarımı yiyiorum fasdfasdf

dizicoliik
Merak var tabii ama diğerinin de devamının gelmeyecek olması üzüyor , bitirmemek istiyor insan

dolltears
özür dilerim ama bu biraz şey gibi olmuş fkpakfskfpakfpkfpdk x: mrb y: sen kimsin bana mrb diyosun
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Burak Erdem
Bitmiş olması daha iyi ya bazen yeni sezon çıktığında hevesin olmuyor yarıda kalıyor hikaye bazen unutuyorsun çok fazla dizi izlediğinden önceki sezonu tekrar izleyesin gelmiyor falan. Biten dizi daha çok keyif verir