Şimdi hatırladığım kadarıyla bir kız vardı ve sanırım kendi robotunu tasarlıyordu.(robottan kastım Transformersteki gibi ) sonra bu kız başka çocukların da olduğu yere gidiyordu ve hatırladığım en son şey bir savaşın olduğu (sanırım diğer robotlara karşı ama tam
hatırlamıyorum) lütfen yardımcı olur musunuz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
Yorumlar (52)

supergirl
kanka bildiğim kadarıyla o da transformest ti son filmi kız bumbelbi yi bulur babası ve erkek arkadaşı ona yardımcı olur ve sonda robotlar savaşır

DR.HANNIBAL LECTER
Halbuki transformers benzeri filmler diye google arattığında ilk çıkan film pasifik savaşı şmsdlfmsşdögl anlatım biraz çorba olmuş olabilir ama normal bazen pek bir şey akılda kalmıyor ufak ufak parçalar

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
pasifik savaşının 2. filminden bahsetmiştim 1.filmin fragmanına bakmıştım ama aklımdaki şey değildi

DR.HANNIBAL LECTER
Senin bahsettiğin filmi ararken iyi film olma ihtimali olan robot konulu baya değişik film listesi yaptım teşekkür ediyorum : D

Firebird
Pasifik savaşı olabilir mi

DR.HANNIBAL LECTER
Senin tarifinle aklıma gelen film ''Next Gen'' senin tarif etmeye çalıştığın filme bak mklskdgmsklşdg

@efew016
bi tane robot vardı kötü adamlar ona banka soyduruyolardı robot bıçak falan tutuyodu adam yapmıştı kendisi

onurvn
google da konu yazarak film bulma siteleri var onlara gir derim. Bulman kolaylaşır.

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
şey robot demişim şimdi hatırladım kendi kendine hareket eden birşey değildi daha çok iron man ın zırhının büyük haliydi

_Felina
Şimdi buna benzer bir film biliyorum ama kız değil erkek di muhtemelen değildir ama yine de ismini yazıyorum ''Çelik yumruklar''

patates710
kızın ismini filan oynadığı roldeki ismini yani hatırlıyorsan bulunurda sanırım hatırlamıyorsun

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
dizi_oburu_kızz
şükürler olsun gözün aydın