Şöyle bir günde bitirebileceğim kısa ve hoş dizi önerisi olan var mıdır?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Artzın Fedaisi
Yorumlar (18)

★ Jack Sparrow
The ırregulars
cursed
monkey
black summer
barberen
love death robot
the rain
the mist

s e l e n
the queens gambit,i am not okay with this,into the night,control z,the end of the fucking world

Hermia ∅
the queens gambit önermiştim ama bildirim gelince bir dizi daha önereyim dedim 11.22.63 baya güzel diyorlar o diziyi yakında izlemeyi düşünüyorum ona göz atabilirsin

şule
bi çok güzel diziler önerilmiş ben de şu dizileri eklemek isterim; The Great , Locke & Key ,Dickinson

İpek Yiğit
and then there were none aşırrı aksiyonlu gidiyo ve sonunu da hiç öyle beklemezsin yani

@khalilavaff
good omens ve crashing good omens 6 bölümlek yalnış hatırlamıyorsam crashing de komedi tarzı oda 6 bölümlük

zepdiago
unorthodox, inside no 9 bu çok çerezlik değil amabölümlerin bağlantısı olmadığı için kafana göre bir bölüm açıp karışık izleyebileceğin bir dizi

Nesrin Karakuş
hoş gelirler mi bilmiyorum ama Insatiable (22 bölüm) ve The End of The Fucking World (16 bölüm) izleyebilirsin. ilk söylediğimi belki beğenmeyebilirsin ben bazı yerlerde cidden kanser olucaktım (yine de izlediğime pişman değilim onu da söyliyim) ama ikincisi bazı yerleri saçma da gelse kendisini izletiyor ve ben beğenmiştim

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@eceandcriket
behind her eyes,queens gambit,teotfw,spinnig out,messiah,