Site Netflixi iptal ettirecek kadar sağlam ama şu soruna bi çözüm gelsin artık. Bildirim geldiğinde film mi açsam yoksa önce kim ne cevap vermiş diye dakikalarca gezinsem mi diye düşünüyorum resmen. Cevap verilen yorumumuza bildirim üzerinden direk ulaşabilelim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

cevap verilen yorumu ararken ne aradığını unutmak.

elpatron00
Yorumlar (14)

DR.HANNIBAL LECTER
Genelde izlediklerim çok izlenen diziler olmadığı için çok yaşamıyorum bu problemi ama üzerinden çok yorumun geçeceği tarzda bir şeyse bakmıyorum. Millet de bunu bilerek eski altta kalan yorumlara cevap vermemeli.

Cengiz Ersoy
Yorumum tartışmalardaysa daha rahat buluyorum ama dizi,film sayfasındaysa genelde hiç aramayla uğraşmıyorum kalıyor öyle.

wednesday
Bazen uzun uğraşlar sarfediyorsun engebeli yollardan geçiyor,spoiler olan yorumları okumamaya çalışıyorsun biraz daha hedefine yaklaşıyorsun ama dur o da ne! Biri yorumlarda kavga ediyor hızlıca okuyup kendini daha çok severken aklından o cümle geçiyor"Ama ben yorumuma bakacaktım" Kafanı toplayıp son sürat gidiyorsun.İlerliyor ilerliyor ilerliyorsun ve bulunduğun durumu fark ediyorsun; İŞLEM LİMİTİNİ AŞTINIZ

wednesday
Yanii en azından saçma tartışmalar açılınca tepki gösteriyorum sitenin kalitesini korumak için.Admin benim kadar uğraşmamıştır.

elpatron00
yok ama onlar da haksız yere banlama konusunda geliştirmişler kendilerini haksızlık etme sen de

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
bilemedim ki
hhahh haklı bir yorum olmuş, ben az yorumu olan ya da hiç yorumu olmayan dizilere üzülüyorum onlara yorum yapıyorum daha çok, popüler olan dizilerde benim yazacağım benzeri zaten yazılmış oluyor like yapıp geçiyorum
elpatron00
o dizilere neden üzülüyorsun adamların kazanacağı kaybedeceği bişey yok ki .d dünya bu kadar iyi niyetli olmak için uygun bi yer değil