Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

dersler ve sınavlar hakkında içinizi dökebilirsiniz

23 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
QueenBitch

QueenBitch

19. Seviye

Selamın hello malumunuz öğrenciler olarak en büyük sıkıntımız sınavlar kimimizin sınavı oldu kimimizin olacak olanlar nasıl geçti olmayanlar beklentileriniz neler

Sadece_beyzz
Sadece_beyzz
4 yıl önce

Ya bizim eğitim gördüğümüz mü var gelip sınav yapıyorsunuz.Neyse tamam 1.sınavları yaptınız 2.ler niye.Geberip gidicez sizin sınav derdiniz yüzünden.Bir nefes aldırmıyorsunuz 1.sınavlardan 1 ay sonra 2.sınavları oluyoruz bu ne lan biz nasıl çalışalım.Allah seni bildiği gibi yapsın ziya

Sadece_beyzz
Sadece_beyzz
4 yıl önce

9.sınıfa geçtim la bu nasıl dersler ben zaten feni yapamıyordum birde bu üçe ayrıldı.Almanca görüyoruz sanki TDK yız türkçemmiz mükemmel bird gelmiş almanca öğretiyor yok ya.Matematik desen sizlere ömür

Siyah Hançer
Siyah Hançer
4 yıl önce

11 sınıf sayısalım ve hiçbir hocanın sınav konusunda acıması yoktu. Gavura sorar gibi sınav yapmışlar.

zeliha yıldız...
zeliha yıldız...
4 yıl önce

ulan 8.sınıfım sınava çalışmadım word da sırma su etiketine kopya yazıyorum yaa böyle birşey olabilir mi

@karahindiba
4 yıl önce

Çoğu insan birinci dönem sınavlarını yeni oluyorken bizim bir hafta sonra ikinci dönem sınavlarımız başlayacak derslerde gerçekten çook gerideyim ve hiç motivasyonum yok sadece oturup ağlamak istiyorum

şule
şule
4 yıl önce

Üniversite okuyan var mı ? Ben üniversite 1. sınıfım😬

ffeyza
ffeyza
4 yıl önce

1. dönem sınavlarında matematik ve ingilizceden sıfır aldım bdbcvchn nasılmı? soyadımın hakkını vererek adımı yazdım çıktım bndhj (bu arada soyadım yiğit)

eichhörnchen
eichhörnchen
4 yıl önce

pzt başlıyo bakalım her gün üç sınav var hayatım kaymazsa iyi

QueenBitch
QueenBitch
4 yıl önce

Me too bebeyim ben hala matematiğe çalışmaya çalışıyorum kaçıncı sınıfsın

eichhörnchen
eichhörnchen
4 yıl önce

knk 10(+hazırlık). şimdilik bi rahatız gibi de ikinci dalgası var daha bunun nasıl geçti bari

birbaglamroka
birbaglamroka
4 yıl önce

6. sınıfım imam hatipteyim ama arapça aşırı gerideyim sadece arapçadan enaz 36 sayfa ödevim var

QueenBitch
QueenBitch
4 yıl önce

Arapça mecbur mu öğretiliyor

birbaglamroka
birbaglamroka
4 yıl önce

malesef evet

ffeyza
ffeyza
4 yıl önce

çok takma bence ortaokulda sınıfta bırakmıyolar zaten ben ortada okula sadece uyamaya aşna fişneye gidiyodum bhcchjvbjnf neyse kötü örnek olmayayım en iyisi çalışmak.

---> *-* <---
---> *-* <---
4 yıl önce

liseliler ağlıyor ...

QueenBitch
QueenBitch
4 yıl önce

Hem de hüngür hüngür salya sümük

@abdu597
4 yıl önce

sınavdan beklentim güzel ben olmadım beklentim gayet güzel çünkü 7. sınıfım ve konular müp kolay o yüzden bende bir problem yok

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Liselilerin gözü yaşlı :(

Doktor
Doktor
4 yıl önce

Oha lan 7.sınıf Rick and Morty fanı. Şaşırdım ve mutlu oldum .d

@abdu597
4 yıl önce

knk 2007'liyim aslında 8. sınıf olmam gerekte arada çokta fark yok aslında neyse iyiki geç başlamışım şu anda 8. sınıf olmak ve LGS'ye girmek sıkıntılı

@abdu597
4 yıl önce

sınıftaki çoğu kişiden büyük olmak fena değil zaten dışarıdan bakınca hiçbir farkımız yok zzaten bizim sınıf ful iri şişman uzun dolu bir kaçtane kısa filan var ama çoğunluk uzun ve şişman

QueenBitch
QueenBitch
4 yıl önce

7 .sınıf kolay ama kesinlike çalış 8de zorlanırsın hele o lane kesirler denklemler üçgenler azına sıçar çalış o yüzden

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık