Selamın hello malumunuz öğrenciler olarak en büyük sıkıntımız sınavlar kimimizin sınavı oldu kimimizin olacak olanlar nasıl geçti olmayanlar beklentileriniz neler
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

dersler ve sınavlar hakkında içinizi dökebilirsiniz

QueenBitch
Yorumlar (23)

Siyah Hançer
11 sınıf sayısalım ve hiçbir hocanın sınav konusunda acıması yoktu. Gavura sorar gibi sınav yapmışlar.

zeliha yıldız...
ulan 8.sınıfım sınava çalışmadım word da sırma su etiketine kopya yazıyorum yaa böyle birşey olabilir mi

@karahindiba
Çoğu insan birinci dönem sınavlarını yeni oluyorken bizim bir hafta sonra ikinci dönem sınavlarımız başlayacak derslerde gerçekten çook gerideyim ve hiç motivasyonum yok sadece oturup ağlamak istiyorum

ffeyza
1. dönem sınavlarında matematik ve ingilizceden sıfır aldım bdbcvchn nasılmı? soyadımın hakkını vererek adımı yazdım çıktım bndhj (bu arada soyadım yiğit)
eichhörnchen
pzt başlıyo bakalım her gün üç sınav var hayatım kaymazsa iyi

eichhörnchen
knk 10(+hazırlık). şimdilik bi rahatız gibi de ikinci dalgası var daha bunun nasıl geçti bari

birbaglamroka
6. sınıfım imam hatipteyim ama arapça aşırı gerideyim sadece arapçadan enaz 36 sayfa ödevim var

ffeyza
çok takma bence ortaokulda sınıfta bırakmıyolar zaten ben ortada okula sadece uyamaya aşna fişneye gidiyodum bhcchjvbjnf neyse kötü örnek olmayayım en iyisi çalışmak.

@abdu597
sınavdan beklentim güzel ben olmadım beklentim gayet güzel çünkü 7. sınıfım ve konular müp kolay o yüzden bende bir problem yok

@abdu597
knk 2007'liyim aslında 8. sınıf olmam gerekte arada çokta fark yok aslında neyse iyiki geç başlamışım şu anda 8. sınıf olmak ve LGS'ye girmek sıkıntılı

@abdu597
sınıftaki çoğu kişiden büyük olmak fena değil zaten dışarıdan bakınca hiçbir farkımız yok zzaten bizim sınıf ful iri şişman uzun dolu bir kaçtane kısa filan var ama çoğunluk uzun ve şişman

QueenBitch
7 .sınıf kolay ama kesinlike çalış 8de zorlanırsın hele o lane kesirler denklemler üçgenler azına sıçar çalış o yüzden
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Sadece_beyzz
Ya bizim eğitim gördüğümüz mü var gelip sınav yapıyorsunuz.Neyse tamam 1.sınavları yaptınız 2.ler niye.Geberip gidicez sizin sınav derdiniz yüzünden.Bir nefes aldırmıyorsunuz 1.sınavlardan 1 ay sonra 2.sınavları oluyoruz bu ne lan biz nasıl çalışalım.Allah seni bildiği gibi yapsın ziya
Sadece_beyzz
9.sınıfa geçtim la bu nasıl dersler ben zaten feni yapamıyordum birde bu üçe ayrıldı.Almanca görüyoruz sanki TDK yız türkçemmiz mükemmel bird gelmiş almanca öğretiyor yok ya.Matematik desen sizlere ömür