Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

dizi/film önerileri

22 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
emrismerlin

emrismerlin

27. Seviye

dizi-film izlemeyi çok severim, e malum bu günlerde evde otura otura sosyal @nksiyete de kazandım.. :') tek yaptığım bir şeyler izlemek ama hala kaliteli bi dizi-film kültürüm olduğunu düşünmüyorum.. 0lmeden önce kesin izlenmeli dediğiniz başyapıt olmasına gerek yok o kadar eğlenceli ve sürüklüyor ki kesin izle dediğiniz neler var acepp? :)

@ceyted
4 yıl önce

Motherland, Unorthodox, Unbeliavable, Anne with an E, Silicon Valley, Black Mirror, Modern Love , five feet apart ۵

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

tişikkürlerr

@onlybrave
4 yıl önce

Yeni izledim bir kaç gün oldu, kaliteli ve zevkli buldum yazmak istedim. Major Grom: Plague Doctor (2021).) umarım seversiniz

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

tişikkürleerr

kardelen ölmez
kardelen ölmez
4 yıl önce

Good Morning Call

Larim
Larim
4 yıl önce

Film olarak -Lucy - Coco(animasyon) - Ölü Gelin (animasyon) - Yukarı Bak(animasyon) - Ters Yüz(animasyon) - Titanik - Yeşil Yol - Piyanist - I Am Legend - Five Feet Apart - Ready or Not - Nerve - The Old Guard - Murder Mystery - Bay Evet - The Truman Show - Karanlık Zihinler - Onward(animasyon) - Efsane Beşli(animasyon) - Clouds - The BFG - Monte Kristo Kontu - Ratatuy - Cruella

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

Yaren... pls kiss meeee

Larim
Larim
4 yıl önce

Gel öpeyim :3

Larim
Larim
4 yıl önce

Profilinde gördüğüme göre komedi izlememişsin. Bence özellikle bu sıralar iyi gelir. Önerilerim çoğu kişinin bildiği B99 - Friends - HIMYM

Larim
Larim
4 yıl önce

HIMYM'ın son sezonu çok kötü. Friends'in ilk sezonu belki sıkabilir. Ama B99'ın özellikle ilk 5 sezonu müthiş. Biraz uzunlar ama izlersen devamı gelir.

@mrscamander
4 yıl önce

merlin benim tekrar tekrar izlediğim bir dizi izlemediysen kesinlikle izlemelisin, girl from nowhere, peaky blinders, doctor who, siren, anne with an e, the witcher ve the 100 izleyebilrsin

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

Merlin'e ₺apıyorum bu arada ağağa çoğu da bildiklerim, siren e de mutlaka bakıcam tişkürler aşkom :)

T.W.H.
T.W.H.
4 yıl önce

uzun süre beni idare etsin diyorsanız supernatural izleyin derim, 15 sezon 320 bölüm, ilk beş sezonun tadı bambaşka ama bu geri kalan sezonların kötü olduğu anlamına gelmiyor çünkü sonradan mükemmel karakterler geliyor

@sinemcelik
4 yıl önce

Kesinlikle katılıyorum özellikle de Rowena gibi bir karakter geldiği için 10. sezon da çok güzel

T.W.H.
T.W.H.
4 yıl önce

@sinemcelik Rowena ve Crowley en sevdiğim karakter o yüzden 10.sezonu ben de çok seviyorum

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

çok istedim başlamak ama hep ölüm gibi geldi anlarsın ya :)

T.W.H.
T.W.H.
4 yıl önce

kim sorarsa the boys'u öneriyorum ama cidden eğlenceli bir dizi, çizgi romandan uyarlanmış şeyleri severseniz mutlaka izleyin, boys adındaki bir grubun, yozlaşmış super kahramanlarla arasındaki mücadele anlatılıyor, kara mizah ve kanlı sahneler içeriyor,+18, şimdilik iki sezon var ama üçüncü sezon çekiliyor her sezon 8 bölüm, iyiki başlamışım dediğim bir dizi yayınlanan son bölümü izledikten sonra dayanamadım çizgi romanları da okudum o derece sarıyor

@patrikjane13q
2 yıl önce

Nerden izleyebilirim ?

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

'Sherlock' mutlaka herkesin izlediği ama hafızasını sildirip tekrar izlemek istediği dizidir.. izlemeyenlerin hala neyi beklediğini anlamadığım dizidir.. en büyük tavsiyemdir. aşk sherlock🤤💖

T.W.H.
T.W.H.
4 yıl önce

Ciden Sherlock Holmes izlediğimde hafıza kaybı geçirmeyi çok isterdim

sütperisi_eslm
sütperisi_eslm
4 yıl önce

Bi dizi için ananı babanı unutmaya değer mi be gençlik ölmüş bunlar hep ameriganın oyunları onlar çıkarıyo bu dizileri(!)

emrismerlin
emrismerlin
4 yıl önce

5. sezon gelsin diye babamı bile satarım ne diyosun sen :D

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık