dizi-film izlemeyi çok severim, e malum bu günlerde evde otura otura sosyal @nksiyete de kazandım.. :') tek yaptığım bir şeyler izlemek ama hala kaliteli bi dizi-film kültürüm olduğunu düşünmüyorum.. 0lmeden önce kesin izlenmeli dediğiniz başyapıt olmasına gerek yok o kadar eğlenceli ve sürüklüyor ki kesin izle dediğiniz neler var acepp? :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

emrismerlin
Yorumlar (22)

@onlybrave
Yeni izledim bir kaç gün oldu, kaliteli ve zevkli buldum yazmak istedim. Major Grom: Plague Doctor (2021).) umarım seversiniz

Larim
Film olarak -Lucy - Coco(animasyon) - Ölü Gelin (animasyon) - Yukarı Bak(animasyon) - Ters Yüz(animasyon) - Titanik - Yeşil Yol - Piyanist - I Am Legend - Five Feet Apart - Ready or Not - Nerve - The Old Guard - Murder Mystery - Bay Evet - The Truman Show - Karanlık Zihinler - Onward(animasyon) - Efsane Beşli(animasyon) - Clouds - The BFG - Monte Kristo Kontu - Ratatuy - Cruella

Larim
Profilinde gördüğüme göre komedi izlememişsin. Bence özellikle bu sıralar iyi gelir. Önerilerim çoğu kişinin bildiği B99 - Friends - HIMYM

Larim
HIMYM'ın son sezonu çok kötü. Friends'in ilk sezonu belki sıkabilir. Ama B99'ın özellikle ilk 5 sezonu müthiş. Biraz uzunlar ama izlersen devamı gelir.

@mrscamander
merlin benim tekrar tekrar izlediğim bir dizi izlemediysen kesinlikle izlemelisin, girl from nowhere, peaky blinders, doctor who, siren, anne with an e, the witcher ve the 100 izleyebilrsin

emrismerlin
Merlin'e ₺apıyorum bu arada ağağa çoğu da bildiklerim, siren e de mutlaka bakıcam tişkürler aşkom :)

T.W.H.
uzun süre beni idare etsin diyorsanız supernatural izleyin derim, 15 sezon 320 bölüm, ilk beş sezonun tadı bambaşka ama bu geri kalan sezonların kötü olduğu anlamına gelmiyor çünkü sonradan mükemmel karakterler geliyor

@sinemcelik
Kesinlikle katılıyorum özellikle de Rowena gibi bir karakter geldiği için 10. sezon da çok güzel

T.W.H.
@sinemcelik Rowena ve Crowley en sevdiğim karakter o yüzden 10.sezonu ben de çok seviyorum

T.W.H.
kim sorarsa the boys'u öneriyorum ama cidden eğlenceli bir dizi, çizgi romandan uyarlanmış şeyleri severseniz mutlaka izleyin, boys adındaki bir grubun, yozlaşmış super kahramanlarla arasındaki mücadele anlatılıyor, kara mizah ve kanlı sahneler içeriyor,+18, şimdilik iki sezon var ama üçüncü sezon çekiliyor her sezon 8 bölüm, iyiki başlamışım dediğim bir dizi yayınlanan son bölümü izledikten sonra dayanamadım çizgi romanları da okudum o derece sarıyor

emrismerlin
'Sherlock' mutlaka herkesin izlediği ama hafızasını sildirip tekrar izlemek istediği dizidir.. izlemeyenlerin hala neyi beklediğini anlamadığım dizidir.. en büyük tavsiyemdir. aşk sherlock

sütperisi_eslm
Bi dizi için ananı babanı unutmaya değer mi be gençlik ölmüş bunlar hep ameriganın oyunları onlar çıkarıyo bu dizileri(!)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ceyted
Motherland, Unorthodox, Unbeliavable, Anne with an E, Silicon Valley, Black Mirror, Modern Love , five feet apart ۵
emrismerlin
tişikkürlerr