Ey sen gel buraya güzel bir dizi veya filmi buraya yaz ve spoıler olmicak şekilde insanları bilgilendir hadi.
lütfen önce yorumlara bakın yazacağınız dizi/film yazılmışsa lütfen yazmayın fazlalık yorum olmasın
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Mustafa Botan
Yorumlar (59)

@yorumcuherif
diziler; the end of the fucking world, stranger things, filmler; the maze runner, enola holmes, maleficent, titanic

@yorumcuherif
Knk dedektif dizisi Sherlock kesinlikle izle. fantastik olarak: Charlienin cikolata fabrikasi, Spiderwick gunceleri, Avatar. Duygusal: Forrest Gump, five feet apart, bilim kurgu: upgrade, infinite

katherinee
On my block

katherinee
Tam bi ismi yok ama tvdde bu isim hoşuma gitmişti oyüzden koymuştum yani değil

sweisy
aksiyon, macera, gerilim isteyenlere; labirent serisi(film), level 16(film),ve stranger things'i(dizi) önerebilirim

@yorumcuherif
knk labirent serisi ve stranger things iszledim cok guzeldiler level 16 izlicen simdi

@ezes
Türk dizisi önereceğim çünkü Netflix'in yaptığı komedi dizileri kalitesinde. TRT1'deki Dünya Hali dizisi. Bölümleri de 50 dakika.

Waqper
Film olarak: Kızıl gökyüzünü, Player One ready,Yarının sınırında,Jumanjiyi önererim. Dizi olarak: See,Control Z,Cobra Kai,The Witcher,The Boys öneririm.

Larim
Duygusal: Titanik, Me Before You, Clouds, 18 Regali, Five Feet Apart, Yeşil Yol

Larim
Aksiyon/Bilim Kurgu/Fantastik: Lucy, Marslı, interstellar, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları, Kıyamet Günü, I Am Legend, Ready or Not, Nerve, The Old Guard, Karanlık Zihinler, Truth or Dare, The BFG, 2012, Inception, Love And Monsters

Larim
Animasyon: Coco, Ölü Gelin, Yukarı Bak, Ters Yüz, Brave, Spider-Man Into The Spider-Verse, Zootropolis, Coraline, Megazeka, Patron Bebek, Onward, Efsane Beşli, Küçük Ayak, Leylekler, Ratatuy, Soul

Larim
Komedi/ Romantik: Yes Man, The Truman Show, Holidate, Isn't it romantic, Flipped, Murder Mystery

Larim
Seri: MCU, Harry Potter, Geleceğe Dönüş, Karayip Korsanları, Malefiz, Madagaskar, Toy Story, Buz Devri, Ölüm Günün Kutlu Olsun, Açlık Oyunları, It, Sihirbazlar Çetesi, Sherlock Holmes

kendidünyamınprensesiyim
aga film izlemek istiyorum ama aklıma bişey gelmiyo gençlik-lise-drama tarzı film önerir misiniz

sweisy
knks gençlik olarak "labirent" filmini önerebilirim, ama level 16 filminide kesinlikle izle (bi tık gerilim var), dizi olarakta stranger things(devam ediyo ama)

kendidünyamınprensesiyim
labirent izledim ama level16'yı izlememiştim izleyeme kaçıyorum :)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
BEN.
prison break