Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

dizi/fim favori karakteriniz kim? neden?

11 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

Favori karakterim Altered Carbon'dan Takashi Kovach çok küçükken kendisine zulüm eden babasını öldürmesi ve evrendeki en iyi tetikçi olması. Joel Kinnaman'ın harika oyunculuğuyla en sevdiğim karakterdir.

şule
şule
4 yıl önce

İlk aklıma gelen Dickinson - Lavinia çünkü her bölümde yeni, hiç beklemediğim bi yönünü keşfediyorum 😄

eichhörnchen
eichhörnchen
4 yıl önce

frends-phoebe

dizi_oburu_kızz
dizi_oburu_kızz
4 yıl önce

jensen ackles çünkü favorim 💫

dizicoliik
dizicoliik
4 yıl önce

genelde başrolleri herkesin sevecegini düşünüp yan rollerdeki karakterleri daha cok seviyorum .mesela new amsterdam- bloom , the 100 -raven , prison break -sucre ,

la.perle
la.perle
4 yıl önce

Friends - Joey Tribbiani Merlin - Lady Morgana The Crown - Princess Diana HIMYM - Barney Stinson 2 Broke Girls - Max Black 😍

dolltears
dolltears
4 yıl önce

Max'i yazmaya gelmiştim *-*

Doktor
Doktor
4 yıl önce

Rick Sanchez C-137, T-Bag ve Peralta olabilirdi. Rick evrendeki en zeki adam ama Morty olmadan kolay tespit ediliyor. T-Bag adamdır, her ne kadar pedofili, tecavüzcü ve katil olsada. Peralta ise komik, iyi bir dedektif ve çok sempatik. Bu üç'ü şu an favori karakterim

Cengiz Ersoy
Cengiz Ersoy
4 yıl önce

Film Karakterlerinden Captain Jack Sparrow, Tony Montana dizi karakterlerinden de Thomas Shelby ve Frank Underwood beğendiğim isimler

@abdu597
4 yıl önce

filmlerde ıron man dizilerde la casa de papel de berlin ve breakiing bad hank . hanki nedendir bilmem ama adama bir sempatim var berlin ise tam benlik adam

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Daha lider ruhlu kişileri seçmişin

@abdu597
4 yıl önce

harbiden bak bunu sen diyince fark ettim

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık