Kaynaklarda veya site altyapısında sorun var. herhangi bi dizinin herhangi bi bölümü fark etmeksizin donmalar ve yavaşlamalar oluyor. Fakat farklı sitelerde daha yüksek kalite veriliyor. Ve bunu her yolla denedim ama sonuç değişmiyor! Sanırım herhangi bir bölüm izleyebilmek için istenilen minimum internet kapisetesi yüksek geliyor. Site gayet güzel ama en büyük sıkıntısı bu. En yakın sürede düzeltilmesini bekliyorum çünkü bu oldukça büyük bir problem ve benim başka sitelerde dizi izlememe neden oluyor...
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Robinson
Yorumlar (4)

K-Albatros
Bende yaşıyorum. İnternet hızım 25mbps download bile olsa (önyükleme tamamlandığı halde) donmalar yaşıyorum. Fakat bunun siteyle alakalı değil kaynakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Site, kaynakla bizim aramızda distribütör firma işlevini görüyor.

K-Albatros
Ayrıca Breaking Bad gibi uzun bir dizinin yarısından fazlasını başka bir sitede izledim. Burayı daha keşfetmemiştim. Orda da aynı şekilde önyükleme tamamlandığı halde saçma donmalar yaşıyordum. Evet sinir bozucu ama bir refresh attığın zaman düzeliyor sorun. Dakikasını aklında tut F5 at devam et.

Sphinx
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bazı dizilerin bazı bölümlerinde çok sık yaşanıyor. Neden bilmiyorum ama openload alternatifi en iyi çözüm benim için. Şahsen diğer sitelerde de öyle oluyor, openload üzerinden donmadan izleyebiliyorum genellikle. Çözülmesi gereken en büyük problem bu dediğiniz gibi. Ama benim bildiğim kadarıyla bazen siteyle ilgili değil, kaynaklarla ilgili sorun olabiliyor, bu zaten ekstra oluyor sanırım
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Furkan ÇAKMAK
Rapid Video Gelsin kütfen geri