Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

dizi mi film mi

12 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
@bisebebiyok

@bisebebiyok

22. Seviye

eskiden film daha çok tercih ederdim.son zamanlar izlediğim diziler baya arttı ama hala film diyorum.

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Neden seçim yapıyoruz ki ikisi de (tartışmaya çok kapalı bir konu)

Liov
Liov
4 yıl önce

Sanırım dizi

ynlkelebek
ynlkelebek
4 yıl önce

Filmler ne olduğunu anlamadan bitiyor ama diziler daha uzun ve detaylı olduğu için genellikle dizi izliyorum

bellarkethe100
bellarkethe100
4 yıl önce

dizi. iki saatlik bir film izleyince çok uzun zaman geçiyor ama iki saat dizi izleyince çok kısa oluyor

İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
İm̷d̷e̷n̷i̷s̷e̷l̷l̷a̷
4 yıl önce

Film diyeceğim sanırım

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

dizi, karakterlerin gelişimini görmek hoşuma gidiyor (gelişimini derken kötüye gidişi falan da olabilir)

Yıkık patates
Yıkık patates
4 yıl önce

daha kısa olduğu için kesinlikle dizi tercihim. 2 bölüm izleyip sıkıldığımda bırakabiliyorum fakat filmde öyle olmuyor 2 - 2.5 saat ekran başında sıkılıyorumm

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Eskiden çok kaliteli filmler çıkıyordu dolayısıyla 2.5 saat boyunca zevkten 4 köşe olurdum. Sürekli yeni filmleri takip ederdim. Şimdi ise yeni filmleri takip etmiyorum bile. Son zamanlar da dizileri de salmaya başladım yeni çıkanların neredeysi hepsi gençlik ve çöp diziler. Hal böyle olunca siyah beyaz filmlere sardım.

şule
şule
4 yıl önce

dizi ama maximum bir bölüm 1 saat olmalı benim içinde

alarkokombigercekkombi...
alarkokombigercekkombi...
4 yıl önce

dizi bence film sureleri cok uzun geliyor bana ama soyle yani 40 dakikalik bir diziyi 2.30 saat arka arkaya izlerim ama 2.30 saat bir film izleyince sıkılırım cok sacma ama boyle yani

@harrystanliyorum
4 yıl önce

film ama seri şeklinde lord of the rings harry potter twilight gibi

dizibox geçtim bb
dizibox geçtim bb
4 yıl önce

Ben hafta içi dizi, hafta sonu film izliyorum.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık