eskiden film daha çok tercih ederdim.son zamanlar izlediğim diziler baya arttı ama hala film diyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@bisebebiyok
Yorumlar (12)

ynlkelebek
Filmler ne olduğunu anlamadan bitiyor ama diziler daha uzun ve detaylı olduğu için genellikle dizi izliyorum

bellarkethe100
dizi. iki saatlik bir film izleyince çok uzun zaman geçiyor ama iki saat dizi izleyince çok kısa oluyor

ranaa!!
dizi, karakterlerin gelişimini görmek hoşuma gidiyor (gelişimini derken kötüye gidişi falan da olabilir)

Yıkık patates
daha kısa olduğu için kesinlikle dizi tercihim. 2 bölüm izleyip sıkıldığımda bırakabiliyorum fakat filmde öyle olmuyor 2 - 2.5 saat ekran başında sıkılıyorumm

DR.HANNIBAL LECTER
Eskiden çok kaliteli filmler çıkıyordu dolayısıyla 2.5 saat boyunca zevkten 4 köşe olurdum. Sürekli yeni filmleri takip ederdim. Şimdi ise yeni filmleri takip etmiyorum bile. Son zamanlar da dizileri de salmaya başladım yeni çıkanların neredeysi hepsi gençlik ve çöp diziler. Hal böyle olunca siyah beyaz filmlere sardım.

alarkokombigercekkombi...
dizi bence film sureleri cok uzun geliyor bana ama soyle yani 40 dakikalik bir diziyi 2.30 saat arka arkaya izlerim ama 2.30 saat bir film izleyince sıkılırım cok sacma ama boyle yani

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
_Felina
Neden seçim yapıyoruz ki ikisi de (tartışmaya çok kapalı bir konu)