İstediğiniz kadar dizi önerin ama neden önerdiğinizi de yazın :)))
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

zehirkafa
Yorumlar (43)

-Sude.
Komedi seviyorsan B99(Brooklyn nine nine) bana göre en iyi komedi dizilerinden biri. Bilim kurgu seviyorsan The 100; 97 yıl boyunca uzayda yaşamak zorunda kalan yüzlerce insandan bir grup artık oksijen kalmadığı için yer yüzüne inmek zorunda kalıyor ve böyle ilerliyor. Gerilim dizisi olarak geçen La Case De Papel var zaten muhtemelen duymuşsundur ama yine de konusu; profesör olarak adlındırılan zeki bi abimiz var bu abimiz tarihin en büyük soygununu planlıyor ve öyle ilerliyor. Gizem dizilerini seviyorsan sherlock dizisini kesinlikle izlemelisin. İzlediğim en iyi dizilerden biri. Zaten biliyorsundur sherlock diye bi dedektif amcamız var cinayetleri çözüyor bi de kankası var watson o da onunla takılıyo. Son olarak konusu anlamadığım ama çok sevdiğim bi dizi var. Squid game, şu sıralar çok popüler. Bir grup insana oyunlar oynatıyorlar kazanan parayı alıyor yoluna bakıyor. Kan sahnesi biraz fazla rahatsız olduğun bir şeyse hiç bakma derim. Ciğer falan deşiyorlar mallar

KOD ADI PEMBE PANTER
Aktif olarak merakla her bölümünü beklediğim bilim kurgu dizisi : See. Aktif olarak en iyi bilim kurgu dizisidir tartışmasız.

KOD ADI PEMBE PANTER
Kıyamet sonrası yaşam. Ama herkes kör. Arada görev insanlar oluyor ve bunlara cadı deniyor. Körler bu insanları avlıyor. Görenlerde dünyayı daha iyi yapmaya çalışıyor yada kendi çıkarları için kullanıyor :D. Güzel dizi başrolünde Jason Momoa "Game of thronesdeki Khal drago" var acayip sarıyor izlemeni tavsiye ederim.

KOD ADI PEMBE PANTER
Diziyi izledikten sonra Jason Momoa e hayran kalabilirsin. Çok iyi oynuyor ve muazzam dövüşüyor :D

- Loki -
game of thrones - lucifer - the100 - the wampire diares - the origanals - legacies - teen wolf - lucifer - the rain - control z - ragnarok - spinning out falan filan bunları izlemediysen de artık ne bilim abiiiii (game of thrones i blu tv den falan izleyin aşığım bunlara) LŞFNWQFIQWOFQWİFQIFKL

Rüstəm Mehdiyev
bu kadar ugrasmaaya gerek yok, benim profilimde 20-25 tane guzel dizi var, 4-5 tanede film var. ISTEDIGINIZI SECIN IZLEYIN

T.W.H.
Sherlock çünkü her şeyiyle mükemmel bir dizi. bölüm sayısı az olduğu için konular ilerledikçe saçmalamıyor, benim için eksiksiz bir dizi. tek sıkıntısı, dördüncü sezondan sonra insanı sonsuz bir bekleyiş içine sokuyor, beş ya da altı yıl oldu hala beşinci sezonu bekliyorum. kesin olarak gelmeyecek deseler vazgeçerim ama sürekli umut veriyorlar

T.W.H.
aşağıda yazdığım yorum attıktan sonra görünmediği için aynı yorumu bir kaç kez atmış olabilirim
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Betel
Komedi seviyorsan Resident Alien ; bir uzaylının dünya için bir takım görevleri var ama işler ters gidip gemisi küçük bir kasabaya düşüyor ve kasabada doktortucuk oynuyor bi yandan da insan olmanın zorluklarını yaşıyor. Gizem istiyorsan Castle Rock Stephen King yazmam yeterli heralde. Fantastik olarak His Dark Meterials paralel evrenler. Aksiyon, Macera kanlı bişeyler istiyorsan Intro the Badlands. Kore dersen Kingdom. Sherlok u sevdiysen The Mentalist seversin bence The Blacklist de öneririm Korsanlık marera dersen Black Sails idare eder. Aksiyon,hackerlık olarak Person Of İnterest. Bilim kurgu olarak 12 Monkeys(filmi daha güzel), The Expanse bence en iyi bilim kurgu dizisi(son sezon hariç). Lost in Space , Orphan Black, The Boys, Westworld, Project Blue Book daha çok varda yoruldum muhtemelen bakmazsın çoğuna yd biliyorsundur.
zehirkafa
Aslına bakarsan çoğunu izlemedim önerilerin benim için iyi olacak