izleyecek bşy bulamıyorum çoğuda bana göre değil ☹️ aksiyon,Polisiye,suç tarzı dizi öneririmisiniz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Prof.doç.dr.abuzerkömürcü
Yorumlar (21)

vi3nn3
Starnger things,Fate the winx saga,Wayne,The end of the f***ing world,euphoria(amma cinsellik sevmiyorsan izleme bence),im not okay with this,riverdale,lucifer benden bu kadar)

@lexathe100
sen direk profilime bak ama daha yeni açtım eski hesabın şifresini kaybettim ama teen wolf ve the 100 ı izle bide kolekisyon nasıl oluşturuluoy bi söylesen müq olur

divaa
Ben şuanda Fringe izliyorum. Daha ilk sezonun ortasındayım ama aradığın özelliklerin üstüne bir de bilimkurgu var. Bence şans verebilirsin

theyorumcu
the umbrella academy, your honor, 11.22.63, Unsolved mysteries, Honour, The end of the fucking world, Narcos

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
Nancy drew dizisini tavsiye ediyorum o da polisiye tarzında muhtemelen ilk 3 bölümü sıkabilir çünkü çoğu kişi dizinin ilk 2 bölümünü izleyip bırakmış ve bende sıkılmıştım başta ama sonrasını hatta 2. sezonunu aşırı aşırı beğendim insanı hikayenin içine alıyor

Siyah Hançer
the mentalist kesinlikle izle. Patrick jane 'nin kibri yüzünden seri katil tarafında kızı ve eşi öldürülüyor. Oda hem ailesinin katilini hemde diğer cinayetleri aydınlatıyor. Ahhhh keşke hafızam gitsede tekrar izlesem :)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ccemo44
outer banks yazın izlemek için çok keyifli bir dizi