Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-2

dizi önerisi

21 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

izleyecek bşy bulamıyorum çoğuda bana göre değil ☹️ aksiyon,Polisiye,suç tarzı dizi öneririmisiniz?

@ccemo44
4 yıl önce

outer banks yazın izlemek için çok keyifli bir dizi

Kemal Erkin Gürbüz
Kemal Erkin Gürbüz
4 yıl önce

-Blindspot- başrolleri mük

1robotdegilim
1robotdegilim
4 yıl önce

travelers,stranger things,lupin,cursed,vikings

vi3nn3
vi3nn3
4 yıl önce

Starnger things,Fate the winx saga,Wayne,The end of the f***ing world,euphoria(amma cinsellik sevmiyorsan izleme bence),im not okay with this,riverdale,lucifer benden bu kadar)

@lexathe100
4 yıl önce

sen direk profilime bak ama daha yeni açtım eski hesabın şifresini kaybettim ama teen wolf ve the 100 ı izle bide kolekisyon nasıl oluşturuluoy bi söylesen müq olur

Mami™
Mami™
4 yıl önce

Lucifer

divaa
divaa
4 yıl önce

Ben şuanda Fringe izliyorum. Daha ilk sezonun ortasındayım ama aradığın özelliklerin üstüne bir de bilimkurgu var. Bence şans verebilirsin 🙂

ms.minerva
ms.minerva
4 yıl önce

ghosts

@irmakwaitforit
4 yıl önce

lupin

şule
şule
4 yıl önce

Şahsiyet , kesinlikle izlemelisin

Geunmy
Geunmy
4 yıl önce

stranger things kesinlikle izlemelisin bence

kado moriarty
kado moriarty
4 yıl önce

The Mentalist-The Blacklist

kado moriarty
kado moriarty
4 yıl önce

Sherlock

Selenovic
Selenovic
4 yıl önce

Lupin

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

the umbrella academy, your honor, 11.22.63, Unsolved mysteries, Honour, The end of the fucking world, Narcos

melina
melina
4 yıl önce

umarım sherlock u izlemişsindir

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

Nancy drew dizisini tavsiye ediyorum o da polisiye tarzında muhtemelen ilk 3 bölümü sıkabilir çünkü çoğu kişi dizinin ilk 2 bölümünü izleyip bırakmış ve bende sıkılmıştım başta ama sonrasını hatta 2. sezonunu aşırı aşırı beğendim insanı hikayenin içine alıyor

saikikusuo
saikikusuo
4 yıl önce

11.22.63

Tibetlee
Tibetlee
4 yıl önce

Fringe

Siyah Hançer
Siyah Hançer
4 yıl önce

the mentalist kesinlikle izle. Patrick jane 'nin kibri yüzünden seri katil tarafında kızı ve eşi öldürülüyor. Oda hem ailesinin katilini hemde diğer cinayetleri aydınlatıyor. Ahhhh keşke hafızam gitsede tekrar izlesem 🙂 :)

rav
rav
4 yıl önce

criminal minds, law and order, rizzoli & isles, dexter

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık