Kesinlikle izlemelisiniz dediğiniz diziler önerir
misiniz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Gözde Nur
Yorumlar (44)

Amy Santiago
Çok bilinen bir dizi değil daha yeni bitirdim. Ama kendimi tutmayacağım herkese duyurasım var. "Why women kill" En azından ilk bölümüne kesinlikle bir bakmalısın

Raulun Gözündən
Gençler, Prison Break yoksa Breaking Bad. Hangisini tavsiye edersiniz? Hangisini izleyeyim?

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
breaking bad yavas yavas bizlere buyuk şeyler gösteriyor sana önerim breaking bad her zaman fakat prison breakede kesinlikle bakılmalı fakat ikisinin karşılaştırılması bile saçma ondan dolayı ilk breaking bad sonra istersen prsion breake bakabilirsin zaten 1. sezonu bir efsane o dizinin

sahsıtanımıyorum
bulmaca kaçış filmlerine aşinasanız ve bu tarz dizi arıyosanız alice in borderland mükemmel bir dizi sizin için

sahsıtanımıyorum
cinayet vaka psikoloji polisiye sevenler için hannibal kesinlikle aşırı değişik ve mükemmel bir dizi kesinlikle öneririm

Rick Sanchez (D716)
OZ, The Sopranos, The Wire Rick and Morty (Kesinlikle izle dediğim bu diziler gerçek anlamda efsane dizilerdir. Rick and Morty hariç diğerleri pek bilinmeyen dizilerdir. OZ dizisi herkesin sevdiği Prison Break dizisinin babasıdır, izlemeni tavsiye ederim. The Wire'ında babasıdır (OZ - 1997 Imdb 8.7, The Sopranos - 1999 Imdb 9.2, The Wire - 2002 Imdb 9.3, Rick and Morty - 2013 Imdb 9.2)

Maskesiz görürsem yakarım
bak prison break izlemelisin kesinlikle ben bu siteye kayıt olduğum tarihten beri dizi seyrediyordun biraz ara verdim şimdi prison breake başladım ve bu zamana kadar niye başlamadım diye kendime kızıyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
"Kadir
Breaking bad izlemiş miydin?