Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

dizi tarihinde en abartılan dizi sizce hangisi ?

39 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
theKinQ

theKinQ

15. Seviye

Örneğin güzel olmadığını düşündüğünüz fakat çok fazla seveni olan dizi veya diziler sizce hangisi ?
Bence ;
Lucifer ve Friends

Adrienne
Adrienne
5 yıl önce

Stranger Things ve Lucifer.

Marceline
Marceline
5 yıl önce

The 100 , Stranger things,La case de papel,Riverdale. Bu diziler fazla abartılıyor.Senin yorumun için ise Friends abartılmıyor çünkü dünyanın birçok ülkesinde izlenen ve sevilen unutulmaz bir dizidir. Günümüz dizileri ile kıyaslayıp abartılıyor demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

yani bence okadarda mükemmel değil yani heryerde bu kadar sevilmesinden bahsediyorum zaten :)

Marceline
Marceline
5 yıl önce

E tabii her dizide olduğu gibi kötü yanları da var.

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
5 yıl önce

seveni fazla olan dizler sevmeyen kişilere gööre fazla abartılıyo gibi gelir zaten

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

kısmen haklısın aslında heee :P

inteligence
inteligence
5 yıl önce

Bana kalırsa da Friends ve Dark

İrem
İrem
5 yıl önce

The 100 den cok son zamanlarda abartilan bir dizi gormedim maalesef. Ben 2. sezonun gelmesini beklerken diziyi izleyen kitlesi cok azdi ve izleyenler de benim gibi kitap çıkışlı izlemeye gelmislerdi. Kitapla arasinda buyuk bir fark var ve ben kitaptan buyuk heveslerle geldigim icin baya hayal kirikligina ugramistim. Yinede devam ettim ve iyi ki etmisim, ta ki 3. sezon sonuna kadar. Anakadroda ciddi parçalanmalar meydana geldi ve konuk oyuncu cikisli ( cok atarlandigim kisimdir ) kisi surekli backlerle diziye donduruldu. Bana gore cok sezon olsun diye bolumler cekilmis, yapilmis. 3 ten sonra. Baslarini cok cok begenmistim lakin devami kesinlikle abarti bence

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

bazı yerlerinde spoiler var

R A R E
R A R E
5 yıl önce

linçlenmekten ne kadar korksam da söylüyorum : rick and morty bu benim kendi fikrim isteyen istediğini beğenebilir ve izleyebilir

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

aslında güzelde okadar çok abartılması hakkında haklısın

R A R E
R A R E
5 yıl önce

@theKinQ yok bence de güzel zaten ama biraz overrated konuya uygun diye yazmıştım

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Şu aşk101 zırvalığını herkes izliyor anlamıyorum neden? Bir ara kendimden şüphe duydum acaba türk yapımı diye önyargılı felan mı davranıyorum diye ama yok ı-ıh olmuyor çok kötü

Wadaa
Wadaa
5 yıl önce

stranger things çok güzel ama dünyanın en iyi diziside değil

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
5 yıl önce

Tabiki de knk, Dünyanın en iyi dizisi değil ama diğer dizileri altta bırakan bir yapım. "Bence" hiçbir dizi/film Dünyanın en iyi dizi/filmi olamaz. Evet, Stranger Things'i bazen abartmıyoruz, abartıyolar ama ben kalkıp demiyorum ki "Stranger Things Dünyanın En İyi Dizisi" :) Umarım anlatabilmişdir.

İrem
İrem
5 yıl önce

++++++ kesinlikle katiliyorum. Tabi ki kotu bir dizi degil ama o kadar da değil

Melodie
Melodie
5 yıl önce

aynen lucifer cok abartiliyor

kardeelen
kardeelen
5 yıl önce

la case de papel ilk sezon guzel diğer sezonlar zorlama ve sıkıcı😒

Levan
Levan
5 yıl önce

I agree with you.

@gunay0205
5 yıl önce

Sadece son sezonu akıcı değildi Katılmıyorum

@mbeyz
5 yıl önce

friendsin abartıldığını düşünmüyorum ben son sezon batırmış olabilirler ama 9 sezon çok iyi ve eğlenceliydi.lucifera katılıyorum bölümler bi zamandan sonra başa sarıyor bi katil bulursun katil katil çıkmaz gerçek katili bulursun bu sırada lucifer tıtektif tıtektif diye gezinir the end

@gunay0205
5 yıl önce

Stranger Things tabii kide

Elo
Elo
5 yıl önce

Riverdale

R A R E
R A R E
5 yıl önce

Yok ya riverdale zaten öyle aşırı beğenilen bir dizi değil sadece çok muhabbeti dönen ve çok izlenen bir dizi "ben riverdale e bayılıyorum " diyen çok görmedim biraz daha yaşı küçük tayfa beğeniyor galiba

_Felina
_Felina
5 yıl önce

Stranger Things olabilir dizi kötü olduğu için demiyorum dizi gerçekten güzel en iyi 5 dizime girer ama diziyi çok abarttılar dünyanın en iyi dizisi diyenler çok fazla o yüzden bunu yazdım ve ayrıca Lucifer de olabilir abartıldığı kadar değil bence

nazif
nazif
5 yıl önce

brba prison break

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
5 yıl önce

prison break

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

The End Of The Fucking World, 13 Reasons Why( 1. Sezon dışında), The Rain, Teen Wolf Disslikeları bekliyorum

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
5 yıl önce

atan olmadı ama atmak istiyorum

Nuray C
Nuray C
5 yıl önce

Tabiki riverdale o son sezon hiç tutmamış

ejder
ejder
5 yıl önce

lucifer, the 100 bence abartılı sevilen ama çok başarılı olamayanlar sırasında. benim fikrim

✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
5 yıl önce

artı bir milyon

theKinQ
theKinQ
5 yıl önce

katılıyorum the 100ü izlemedim ama okadarda mükemmel olduğunu sanmıyorum

Billie Eilish 221B
Billie Eilish 221B
5 yıl önce

izlemeden nasıl karar veriyorsun ki, bence de dünyanın en güzel dizisi değil ama izlemeden böyle bir şey diyemezsin

@noany1
5 yıl önce

the 100'Ben biraz izledim sıradan ve klişe bulmuştum. Sonra linçlendim.

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

the end of the fucking world harcadığım zamana acıyorum çöptü benim için

deathsilence
deathsilence
5 yıl önce

beş milyon dislike gelir şimdi bak jgvjmöğşikjwx

✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
✯ꂑꏝꋫꁹ ꁒꂑ꒒ꂑꁹꌚꀗꂑ✯
5 yıl önce

ilk, tşk

süeda ♡
süeda ♡
5 yıl önce

katılıyorum

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık