Örneğin güzel olmadığını düşündüğünüz fakat çok fazla seveni olan dizi veya diziler sizce hangisi ?
Bence ;
Lucifer ve Friends
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

theKinQ
Yorumlar (39)

Marceline
The 100 , Stranger things,La case de papel,Riverdale. Bu diziler fazla abartılıyor.Senin yorumun için ise Friends abartılmıyor çünkü dünyanın birçok ülkesinde izlenen ve sevilen unutulmaz bir dizidir. Günümüz dizileri ile kıyaslayıp abartılıyor demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.

✪ Cheryl Blossom ✪
seveni fazla olan dizler sevmeyen kişilere gööre fazla abartılıyo gibi gelir zaten

İrem
The 100 den cok son zamanlarda abartilan bir dizi gormedim maalesef. Ben 2. sezonun gelmesini beklerken diziyi izleyen kitlesi cok azdi ve izleyenler de benim gibi kitap çıkışlı izlemeye gelmislerdi. Kitapla arasinda buyuk bir fark var ve ben kitaptan buyuk heveslerle geldigim icin baya hayal kirikligina ugramistim. Yinede devam ettim ve iyi ki etmisim, ta ki 3. sezon sonuna kadar. Anakadroda ciddi parçalanmalar meydana geldi ve konuk oyuncu cikisli ( cok atarlandigim kisimdir ) kisi surekli backlerle diziye donduruldu. Bana gore cok sezon olsun diye bolumler cekilmis, yapilmis. 3 ten sonra. Baslarini cok cok begenmistim lakin devami kesinlikle abarti bence

R A R E
linçlenmekten ne kadar korksam da söylüyorum : rick and morty bu benim kendi fikrim isteyen istediğini beğenebilir ve izleyebilir

Peanut butter
Şu aşk101 zırvalığını herkes izliyor anlamıyorum neden? Bir ara kendimden şüphe duydum acaba türk yapımı diye önyargılı felan mı davranıyorum diye ama yok ı-ıh olmuyor çok kötü

Wadaa
stranger things çok güzel ama dünyanın en iyi diziside değil

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
Tabiki de knk, Dünyanın en iyi dizisi değil ama diğer dizileri altta bırakan bir yapım. "Bence" hiçbir dizi/film Dünyanın en iyi dizi/filmi olamaz. Evet, Stranger Things'i bazen abartmıyoruz, abartıyolar ama ben kalkıp demiyorum ki "Stranger Things Dünyanın En İyi Dizisi" :) Umarım anlatabilmişdir.

@mbeyz
friendsin abartıldığını düşünmüyorum ben son sezon batırmış olabilirler ama 9 sezon çok iyi ve eğlenceliydi.lucifera katılıyorum bölümler bi zamandan sonra başa sarıyor bi katil bulursun katil katil çıkmaz gerçek katili bulursun bu sırada lucifer tıtektif tıtektif diye gezinir the end

_Felina
Stranger Things olabilir dizi kötü olduğu için demiyorum dizi gerçekten güzel en iyi 5 dizime girer ama diziyi çok abarttılar dünyanın en iyi dizisi diyenler çok fazla o yüzden bunu yazdım ve ayrıca Lucifer de olabilir abartıldığı kadar değil bence

Slim_Shady
The End Of The Fucking World, 13 Reasons Why( 1. Sezon dışında), The Rain, Teen Wolf Disslikeları bekliyorum

ejder
lucifer, the 100 bence abartılı sevilen ama çok başarılı olamayanlar sırasında. benim fikrim

Billie Eilish 221B
izlemeden nasıl karar veriyorsun ki, bence de dünyanın en güzel dizisi değil ama izlemeden böyle bir şey diyemezsin

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Adrienne
Stranger Things ve Lucifer.