İzleyecek dizim kalmadı önerebilir misiniz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

tunaaa
Yorumlar (24)

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
teen wolf, elite, stranger things, la casa de papel, lucifer, control z, the boys, the end of the fucking world, love alarm, the gifted, the umbrella academy, titans, the vampire diaries, the originals, i am not okey with this, two weeks to live, deadly class, the queen's gambit, biohackers, euphoria, get even, into the night, chilling adventures of sabrina, shadowhunters, everything sucks, anne with an e, sherlock holmes, the secret circle, skam, ginny and georgia, wandavision, the society, cursed, locke & key, how to sell drugs online (fast), servant

profilimde olanlardan 6-7 tanesini yazmadım beğendiklerimi öneriyorum (:

locke & key'e başlayıp ilk 10 dksını izleyip bu diziye güzel diyenin ben ta amk diyip kapatmıştım sonra felixin oynadığını öğrenince ne kaybederim ki diye tekrar başladım ve gerçekten çok beğendiğim bi dizi

Alia dimitros
baby,ginny and gorgia,ragnarok,locke and key,the vampires daises

Alia dimitros
@eceandcriket bence çok güzel fantastik ve gençlik konulu ben izledim tavsiye ederim

@girlslikeme
13 Reasons Why,Friends,Disenchantment,The End Of The Fu++ing World,Anne With An E,That '70s Show ve How I Met Your Mother. Hangi diilerden hoşlandığını bilmediğim için karışık yazdım

1robotdegilim
Dizi:Cursed,The witcher, Travelers,Vikings,İnto the night,Biohackers,Shadow and Bone,Stranger Things,Friends,Shadowhunters,The irregulars Film:Lucy İnterstealler,Lotr,Açlık oyunlari,Batman,Joker

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
'Saliha
Defending Jacob izlee