Merhaba! Dizi veya film bulmakta çok zorluklar çekiyorum. Bu sebepten bu tartışmayı açıyorum ve benim gibi zorluk çeken kişilere önerebileceğiniz en güzel dizileri / filmleri önerirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler :)
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Samir.
Yorumlar (14)

@mec61
Benim gibi fantastik dizi seviyosan ;-Merlin
-Game of Thrones
-Cursed
-Winx
- Stranger Things
-Warrior Nun
-Jonathan Strange and MR. Norrel
-The Magicians
-Carnival Row
-The Boys
- Lucifer
-The Witcher
-Ragnarok

zepdiago
diziler ise; inside no 9, unorthodox, fleabag, black mirror, anne with an e, the rain, six feet under, freaks and geeks, sherlock, friends, dark, lock and key ve 13 reason why (ilk sezonu izleyip bırakabilirsin, diğer sezonlar biraz sıkıcı) şeklinde sıralanabilir

zepdiago
merhaba, öncelikle film olarak the cure, bohemian rhapsody, holding the man, sing street, mommy, i killed my mother, jojo rabbit, enigma, gilbert’in hayalleri, i tonya, freak show, 3091 dnı, the way he looks, the wolf of the wall street, total eclipse gibi yapımları önerebilirim, tabi bu sadece bir kısmı. eğer istersen daha fazlasını da önerebilirim.

@notalardakonusur
Clouds, Her Çocuk Özeldir, Marvel'ın bütün film ve dizileri, Coco, Five Feet Apart

kullanıcı13045302494
sanırım fantastik ve aksiyon ağırlıklı izliyorsun dizi olark Ragnarok-Legion-Merlin-the mandalorian-the witcher. film olark Mad max-Upgrade-Jack reacher-Knives out-the maze runner-Batman-

kullanıcı13045302494
Sherlock (dizisi) ve (filmi) Sherlock Holmes- ikisi de güzeldir bakabilirsin

Samir.
aynen genellikle fantastik izliyorum, öneri için teşekkürler listeye ekleyeceğim hepsini
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
LucelyaOfficial
Genelde kore dizi filmleri izlediğim için;
Moon Lovers
Exit
Goblin
Start up
W Two Worlds
Doctor stranger
Blood
Doctor John
Descendants of the Sun